Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 348
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 285
Днес си намерих Ко след три опита в магазина. Smile
От инста ме черпят и с бира. Smile Простотии...

# 286
Идвам и аз с равносметка-с форма съм от София мел.Опитвам се да се включвам в календарите,включих мен и ММ в Милка.Рошен пробвах вчера и днес,но утре вече се надявам на награда🤣.Времето застудя и никой не пие бира,та засега подминавам Загорка и Шуменско.
Въпрос към съфорумките от Плевен.
Знаете ли какви и колко са наградите по случай рождения ден на Фантазия?Всеки ден пускам КБ в кашона на Информация,а няма никъде правила за играта.
Също да питам дали някой има един код на Хайнекен?Утре ще му изпратя няколко капачки за Колата в знак на благодарност.

# 287
Скоро ви питах, но никой не ми отговори и пак да пробвам: Има ли някой, който не си е получил наградата от второто теглене на Heinz? Обадиха се за адрес, но никой нищо не изпраща и се чудя да им пиша ли.
Днес си получих една награда от игра във Фейсбук. Ползвам същия омекотител за пране и сега ще имам душ гел, дезодорант и тоалетна вода със същия аромат. Heart Eyes

# 288
Пробвах Милка от три устройства,от различни браузъри и не! Стигам до данните,пиша ги и като цъкна,че не съм робот,нямам бутон да потвърдя картинките. Дали да им пиша някъде? Последно ще пробвам и през лаптопа и се отказвам. 😣 И без това не печеля никога от техните игри.

# 289
Натисни бутончето i и ще ти се появи бутона за потвърждаване. Всъщност там излизаха ли картинки за потвърждение? Сега пробвах с телефона на моя мъж и направо ми сложи отметка на "Не съм робот" без да иска да потвърждавам картинки.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 19:30 от *Bobby*

# 290
Натисках ги всичките,не иска. 😄

# 291
Явно са свършили наградите и аз нямам email
И аз нямам и в моите бележки също не излиза,че печеля. Беше 14ч като регистрирах....,но аз съм си така по принцип. Добре,че тук ми бяха подарили код за кк,че спечелих преди няколко месеца раница. И това ми е единствената спечелена награда, та голяма радост ми причинихте.
В приложението на кк имах само два coins и с тях нищо не спечелих, но като гледам вие с колко опити успявате не се изненадвам. Нали все още няма начин за спечелване на койнчета освен чрез конвертирането? Такива като мен,които нямат капачки някаква опция?

# 292
Печелившите за барбекю от Старопрамен
Скрит текст:
0889 463 XXX
0879 338 XXX
0885 451 XXX

# 293
Леле, днес в Инстаграм много активни игри. Чак не смогвам да участвам. Да се похваля с 2 награди от там - от english home и една вода за лице. Напоследък някакви дреболийки само, ама поне да не е без нищо.

# 294
https://www.facebook.com/bgtedi/videos/434597311051681/?sfnsn=mo
Игра на Теди със скреч карти при покупка на продукти за 2 лв. Наградата е бандана с мечето.

# 295
https://pingo.bg/wheelgame
Колело с награди след регистрация! При мен не работи, но все пак го споделям може при вас да работи.

# 296

С крем съм от Нивеа. Някой тук беше споделил играта. Благодаря му.

# 297
Това ми излезе в зайците.

# 298
  • Под Слънцето
И де да ги слагаме като няма на къде да въртим? Щото няма кво да си купим с тез зайци...
Преди КФС спасяваше малко положението, ама съм закотвила като много други на 250К .. и ..

# 299
Аз пък, днес си купих вафли Хипер😀😃😁 па тя играта свършила. Направо ме хвана яд... да бях купила Боровец😏

Общи условия

Активация на акаунт