Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 359
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Явно са свършили наградите и аз нямам email

# 271
Bonduelle не трябваше ли днес да теглят?
Днес са. И аз ги чакам. Колко Бондюел изядохме и няма награда.

# 272
Имайте предвид, че работния ден е свършил за доста хора. И аз се включих днес, сравнително бързо получих имейл. Влезте си в профила, моите бележки, там пише.

# 273
Ако има участвали в кулинарния конкурс на корейското посолство...
Аз не се класирах 🙂
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3299724216798471& … d=136183786485879

# 274
Значи не печеля, аз нямам такова съобщение, в 14 часа регистрирах бележка.

# 275
Работния ден е приключил вече за София Мел. Не са раздадени всички, ако бяха раздадени щяха да са 1000 а в сайта са 548. Утре явно пак ще одобряват докато не стигнат до 1000.

# 276
Събрах заветните ко ле да веднъж
Взех си кутийка даже е по-голяма от представите ми

# 277
Не мога да регистрирам бележка в Детство мое има ли някой същият
 проблем?

# 278
  • оттам, откъдето започва България
https://detstvomoe.karmela.eu/bg/register
Пробвай, аз се отказах от Кармела.

# 279
И аз не съм се класирала в конкурса на Корейското посолство. Като гледам само видеа са избрали, а в условието пишеше, че участват и снимки. Не ми върви напоследък в игрите с готвене.

# 280
Да Ви питам спечелилите ваучер за гориво от Петрол-дали сте получили ваучерите от играта на Lion? За раниците  разбрах, че са ги разпратили вече...

# 281
Да Ви питам спечелилите ваучер за гориво от Петрол-дали сте получили ваучерите от играта на Lion? За раниците  разбрах, че са ги разпратили вече...

Все още не съм.

# 282
Дадоха ми един ваучер за "Уча се", ама не ми трябва и искам да го разменя за нещо, което ще ми е от полза. Ако някой има интерес да пише на лични.

# 283
  • Стара Загора
Здравейте и честит нов месец на всички. Вчера нямах възможност да отварям темата, а вие вече сте изпсиали 20 странички. Много хубаво.
Пожелавам един вълшебен месец на всички, да сте здарви и да се паднат всички награди, които желаете. Ribbon
По Коледа стават чудеса! Nature Sparkles
P.S и аз съм сред тези с формичка на София - мел Innocent

# 284
  • София/Търново
Дадоха ми един ваучер за "Уча се", ама не ми трябва и искам да го разменя за нещо, което ще ми е от полза. Ако някой има интерес да пише на лични.
Писах.
Бондюел не са теглили. И нищо интересно от към игри или награди. Но аз си знам, най-доброто предстои Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт