Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 251
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 135

В Куйнс отново ме няма ,но не е драма без това си го харесваме и пием.Най-после в Толк панел са ми начислили 700 точки от анкетите ,който попълвах в началото на месеца даже си мислех ,че са ги забравили.

# 3 136
Какъв е този толк панел? Може ли линк

# 3 137
Пишеш толк панел в гугъл и четеш.

# 3 138
  • Русе

В Куйнс отново ме няма ,но не е драма без това си го харесваме и пием.Най-после в Толк панел са ми начислили 700 точки от анкетите ,който попълвах в началото на месеца даже си мислех ,че са ги забравили.
Благодаря, че казахте и на мен са ми ги начислили. Бях ги забравила.

# 3 139
Да попитам , някой запази ли си линка за участие в кулинарната коледна игра на Аз жената ? Не го откривам , благодаря !

Да не е на Rozali - https://koleda.rozali.com/koleda.php

Не помня Аз жената да са имали такава игра тази година, но може и да бъркам.

# 3 140
  • Под Слънцето
Ехоо
На някой да му се намира излишен изтичащ талон за сладолед от домино'с?  Simple Smile

# 3 141
alex99, миналогодишната, но тя хваща и януари тази година. Аз бях с крем за лице.
Тази година -декември, не пуснаха игра.

# 3 142
Ехоо
На някой да му се намира излишен изтичащ талон за сладолед от домино'с?  Simple Smile
Намерих един, но пише че е бил до 10.12. Ако мислиш, че може да мине - ти го пращам.

# 3 143
  • Под Слънцето
Illy_, мерсаж , ама моите до 15.12 не минаха..
Нищо, оставям за утре. Ще е по-добър ден!

# 3 144
На ММ така и не му се обадиха от Престиж за гиричките. Имаше едно пропуснато обаждане, когато звъняха и на другите, и дотам. Ама здраве да е, дано 2021 да ми се отприщи пак късмета, че последните две, та даже и три години е голяма каръщина.
Благодаря на Дени за доброто ѝ сърце! Gift Heart

# 3 145
Алекс , Мереленда , благодаря ! Грешката е моя , наистина било в сайта на Розали , а не в Аз жената. А тук ( Розали) трябва да си регистриран и тогава да участваш , или не ? Виждат ли се някъде участвалите ? в галерия например ? Много странно ми излиза сайта...Благодаря !
П.п.
Даре, удоволствие ми е , ако мога да зарадвам някой , макар и с нещо дребно ! Да сте здрави , а късмета все някога ще дойде !

# 3 146
Някой е голям късметлия...

Скрит текст:

# 3 147
Не е хубаво така по 5 неща да отиват при един човек ама като е алчен какво можеш да направиш... Дано и Колата някой ден да спре мултиакаунтинга и да искат егн при получаване на наградата.

# 3 148

Скрит текст:

Според мен не е само късмет, а са нацелили алгоритъма за печалби. Всяка игра си има алгоритъм, но не всеки успява да го разгадае. Така мисля.

# 3 149

Скрит текст:

Късметлия или лакомия....
Аз изхабих всички кодове с надежда за клавиатурата или часовника, че исках да зарадвам едно дете на близки хора... А тук на килограм са печелили, как да остане за нас.

Общи условия

Активация на акаунт