Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 741
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Някъде там
Изобщо не ми харесва Артър (освен името) Чато...ама аз напомпани мъже не харесвам. Иначе изглежда добряк.
И на мен не ми харесва външно, но ми харесват благотворителните неща с които се занимава.

# 1 501

Лейди Кити Спенсър днес има РД* - 30 г Balloon

# 1 502
ЧРД на лейди Спенсър

# 1 503
  • Sydney
Кити (така ли се казва наистина?) е мн хубава на снимката пусната от Ева Simple Smile

Майката на Кейт благодари от името на фирмата си:

https://www.instagram.com/p/CJLxvsuFOds/?igshid=1xnstbvr84u1k

Интересен е декорът, виждала съм подобен Simple Smile много добре изглежда Каръл, дори по-добре от Пипа и на моменти Кейт...

Много смешен фейк клип с Кейт:

https://www.instagram.com/p/CJN2bAGJlSI/?igshid=2wynrcg3lakl

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 08:25 от benitabeni

# 1 504
много добре изглежда Каръл, дори по-добре от Пипа и на моменти Кейт...
Каръл очевидно се поддържа много по-добре от дъщерите си.Но и трите й деца имат по-хубави черти от нея,а  внучетата й са бонбони.
Чато е магнит за мацки и това му е основното занимание май.Напомпаните селфисти като  вариант на женските кифли не ме кефят,но може би съм твърде критична към момчето.Сега му е времето.
Кити има хубави снимки,една от тях беше със сестрите й на някакво официално събитие,бяха като от приказка.На тези не не кефи.Рязаното по лицето й си личи,очите й са прекалено гримирани,а от нея  лъха тихо отчаяние,че още е на пазара за богати мъже за разлика от по-малката сестра.
Естествено е Мегън да дръпне вниманието от Катрин.Булка в непърва младост,не на първи брак,африкански корени,момиче на късмета,пикантни сцени и снимки,проблеми с нейния род и КС.Материал за клюки колкото искаш и бинго за медиите.Оживяха скандалите с Камила и тампона,Даяна и конярите,пръстчето на Сара,Уолис....Хората се интересуваха  не от Мегън,а как Кралицата и фам. ще реагират на новото предизвикателство.Ако Мегън беше приела спокойна и сдържана линия на поведение,малко след сватбата интересът към нея щеше да е колкото към Йорките и  по-малък.

# 1 505
Баба Карол и дъщери и хубави черти е оксиморон - и трите имат ъглести ръбати физиономии без намек за някакви устни и женственост, следователно и децата не са изтеглили шестица от генетичната лотария, имайки предвид, че от бащинова страна пък са с уиндзорски гени, но важното е да са здрави и щастливи, де.
Кити току що е станала на 30 и ми се вижда все още достатъчно млада, има още доста време за забавления и безгрижие, макар че моделската кариера е до време (обикновено 30). Също е и сгодена май за доста богат мъж...Апропо нещо знаем ли за сватбата й и кога да я очакваме? Ще ми се да я видя булка.

# 1 506
Ехх тази Меган. От както се върна в щатите почти нищо не е направила, но пак е в устите на хората. Просто и аз съм привърженик на теорията, че на Дюкесата не ѝ хареса, че прожекторите се обърнаха към други и нещо се понатръшка. То си ѝ личеше колко намусена стана. Излизат двете и всички обсъждат Меган, а нея едва я отразяват. ( не че и сега не е така. Даже не знам какво беше облякла на забранената разходка, а още се говори за обикновената шубичка на Меган, която пак била неадекватна за градусите, все едно критикарките ще я обличат. Ако иска и бизоново палто ще си облече като излиза неофициално от тях и ѝ е студено. Каква е та и лупа и жажда за критика, какво е това чудо...) И така се започна с големите грехове и черен ПР. Не че и Меган не е дала поводи за такъв де, но аз до ден днешен не съм научила да е сторила нещо подсъдно и смазващо протокола, че и тук молих да ми ги изброят и никой не го направи, но жълтурите като я почнаха изведнъж и повлякоха маса народ с тях, които са сякаш безкритични и са по-скоро за хляба и зрелището та им дойде добре да минат от страната на хейта.

Някой може ли да ми разкаже как бизнеса на Мидълтън е станал толкова успешен? Те какво всъщност точно правят?

Чато не ме кефи. Изглежда ми простоват.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 09:15 от Анонимен

# 1 507
следователно и децата не са изтеглили шестица от генетичната лотария
По-нелепо нещо скоро не бях чела... И трите им деца са прекрасни и имат хубави черти и излъчване.

# 1 508
Лайкучка, правят разнос на храна (кетъринг) и украси за тържества.
Артър всъщност е образовано момче, но нещо ми говори, че не би се реализирал по специалността си.
Фифана, изразявам личното си мнение - за теб са прекрасни и това е ок, но мен няма нужда да убеждаваш, защото и сама имам очи.

# 1 509
  • Някъде там
За мен пък всички деца Кеймбридж са хубави и ми се струва че са извлекли най- доброто от родителите си.
За Арчи няма как да кажа от рисунка, но от това което се видя на 1 рожден ден и на папарашките снимки и той ми харесва.

От снимката на Карол ми се затвърждава мнението че Пипа изглежда  много състарена.
Карол не ми е любимка но изглежда по добре от дъщеря си.
Кейт най си ми харесва от трите.

Най сладко ми е люксембургското бебче. Но то още е бебе все пак.
Кити и преди подобренията си беше хубава.

Матилде и Филип в Ню Йорк

# 1 510
Ще ми се да изглеждам, като Карол на нейната възраст. За англичанка е направо перфектна, предвид бързото им състаряване. Пипа никога не ни е харесвала, освен в тяло, но и аз смятам, че Кеймбридж са взели най-хубавото от родителите си. Уили не остарява красиво, но поне не очаквам от него да се напомпа, като мекица да се опъва някой ден.
Ехх тази Меган. От както се върна в щатите почти нищо не е направила, но пак е в устите на хората.
Така е - едни обсъждат Мегън, други Кейт, ей тъй без нищо. Не виждам с какво едното е различно от другото. Всеки има право на мнение.

# 1 511
Тази снимка на Карол май е старичка. Виждала съм я и преди. На мен само Мидълтън баща ми е симпатичен, но милият, изглежда ми толкова натирен и безгласен Joy
Карол и дъщерите й са ми едни такива лукави и нахални, много неприятни като излъчване и поведение. Джеймс и той.
От децата на Кеймбридж харесвам Луи- изглежда като будно, палаво и любопитно дете. Дано си остане такъв.

# 1 512
  • Варна
Матилде и Филип как се държат за ръчичка, харесва ми.

# 1 513
  • Някъде там
В новините ми излезе, че Филип не искал шумни тържества за юбилея си, дори пандемията да е отминала. Трудно било на организаторите да го навият за мащабни празнества.
Но, поздрава с картичка от кралицата няма да му се размине.
Праща на всички столетници.

Цялата статия
https://www.yahoo.com/lifestyle/prince-philip-doesnt-want-fuss-233000601.html

# 1 514
Кити има някакъв проблем с очите, нали? Защо не го коригира? Не толкова от естетическа гледна точка (в никакъв случай не е грозна), колкото от зравословна гледна точка.
Някой назад пита дали това е цялото й име... Да, така се казва - Котенце.

Дядо Филип на 100. Леле! Пожелавам му още да се държи, да не остава баба вдовица в тези трудни времена!
Но е малко смело да организираш ЧРД през месец юни на столетник. Grin

Общи условия

Активация на акаунт