Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 734
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 515
Абе, те всички са дълголетници май Grinning и бабет и тя, сестра й не знам доколко доживя. А кралицата майка кога почина, че май ми се върти, че беше прехвърлила стотака.

# 1 516
  • Някъде там
Абе, те всички са дълголетници май Grinning и бабет и тя, сестра й не знам доколко доживя. А кралицата майка кога почина, че май ми се върти, че беше прехвърлила стотака.
На 102 почина кралицата майка.
Маргарет почина на 72.

Лелее, все си мислих че Кити е Катрин или Кейтлин или нещо подобно, а това и е галеното като на Пипа, чието истинско е разкошно.
А колко присмех отнесе Арчи и още отнася че кръстен с "кучешко" име. То пък Кити да не би да е по добре, директно котенце кръстена. 🙂

# 1 517
В случая Кити е галено на Катрин и не идва от kitten. Там явно си е нормално име. Както при нас се възприема Мия, въпреки, че на български е глагол.

Да е жива и здрава рожденичката!🌹
На снимката на Eva много ми харесва.

# 1 518
  • София
... А колко присмех отнесе Арчи и още отнася че кръстен с "кучешко" име. ...
Арчи си е доста разпространено име във Великобритания и не виждам повод за присмех.

# 1 519
... Някой може ли да ми разкаже как бизнеса на Мидълтън е станал толкова успешен? Те какво всъщност точно правят?...
Да ти кажа, и аз доста съм се чудела за това Simple Smile Как се трупкат милиони от изрязване и лепене на знаменца, кутийки и чашки/чинийки за детски и др. партита и организацията на такива, не знам. За друга такава "компания" с подобен род занятие и толкова финансово успешна, не съм чувАла Wink Още повече, че фирмата и в днешни дни реално е фирмичка - според информацията, с някакъв минимален брой постоянно нает персонал в нея. И с някакъв странен финансов статут, благодарение на който официално не обявява приходи и разходи.
Но пък не може да не ми направи впечатление, че фирмата избуява по време и след службата на господин татко в арабските страни. Има ли общо, няма ли, те си знаят. И височайшите им роднини Wink

Най-големите кралски събития през 2020 г.:
https://www.cosmopolitan.com/uk/reports/a35076149/royal-family-best-moments/

# 1 520
  • Някъде там
... А колко присмех отнесе Арчи и още отнася че кръстен с "кучешко" име. ...
Арчи си е доста разпространено име във Великобритания и не виждам повод за присмех.
Аз също не виждам. Не е обичайно и не ми харесва за възрастен по скоро като галено име, но и не бих се подигравала.
Но присмеха тук го имаше.

# 1 521
  • Варна
Не съм слушала коледната реч на кралицата тази година. Вярно ли е, че е споменала Уилям, а е пропуснала да спомене Хари? Клюкарите пак въртят разни...неща.

# 1 522
  • София
Е, изобщо не идва от Катрин, Кити си се казва Кити (може да не е от kitten, ама не и от Катрин). Второ ѝ име е Елинор, което много ми харесва.

# 1 523
  • Sydney
Аз питах за Кити... Кити също за използва в смисъл на “джобче”, “портмоненце”, нещо, което събира малко, дребни пари...

Бизнесът на Мидълтън се занимава с парти торбички (гуди’с багс)... изключително популярни за рожденни дни, семейни събирания, корпоративни и прочие се сетите... не ми е чудно за печалбите...
Не съм слушала коледната реч на кралицата тази година. Вярно ли е, че е споменала Уилям, а е пропуснала да спомене Хари? Клюкарите пак въртят разни...неща.
Не, няма такова нещо... не споменава никой нито пряко, нито косвено... има фейк видео, в което има съвсем др контекст...

# 1 524
Майката на Кити е доста ексцентричен екс-модел и не се знае на какво е била,като си е кръстила детето Кити.
Можеше и да е по-зле от Коте.Не ми харесва.
Сравнението с Арчи естествено не се забави,но за него важи същото.Идеално е за галено име само.
Пипа си е Филипа.На нашата викаме Филс,но за галено и Пипа става.

# 1 525
Охо, Кити била и Елсинор, не знаех, харесва ми. Да можеше това да е името, което ползва, но явно си харесва Кити.

# 1 526
Напротив. Кити си е възприето умалително име на Катрин в англоезичните страни. Защо са я кръстили с галената форма, а не с цялата - не знам. Но и тук имаме много жени носещи името Катя, а не Катерина, така че не се учудвам особено.
На мен лично не ми харесва като име.

# 1 527
Кити е сладко за малко дете, момиче или умалително. За първо име на дама с аристократичен произход е по-скоро глуповато, но пък е в абсолютна хармония с образа ѝ.
За Арчи усещането ми е същото.

# 1 528
Не си падам по съкратени имена дадени, като официално име. Кити, Арчи, Пепи, като станат възрастни е много нелепо. Едно е да ти викат някак на галено друго да си се казваш така.

Много смело наистина да организираш рожден ден на столетник след половин година. Те и за кралицата така правят, не че е на 100, ама хич не е за дълги планове на тая възраст. Иначе да, дълголетници са, те ако не са, не знам кой...

# 1 529
Кити е сладко за малко дете, момиче или умалително. За първо име на дама с аристократичен произход е по-скоро глуповато, но пък е в абсолютна хармония с образа ѝ.
За Арчи усещането ми е същото.
Точно!
Умилението на младите родители пред новопоявилото се мъничко същество. Малко ли и ние имаме Марийки, Пенчовци, Димчовци и пр. Просто не мислят, че това дете ще порасне един ден, ще стане голям мъж или жена и ще бъде смешен/на с такова бебешко име.

Общи условия

Активация на акаунт