Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 716
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 575
Така като гледам и на Арчи няма да му се разминат уиндзорските черти.
Не ми се струва така.Очите са на Мегън със сигурност.Носът и устните също.
За цвета им не мога да се ориентирам.Майката на екрана ми изглежда червенокожа,нещо филтрите не са прецизни.

# 1 576
Ми не не проговаря Grinning
Да не спамим темата с моите звукови проблеми.

А изобщо работи ли звука на устройството, което ползваш? Глупав въпрос, знам, но се случва човек да пропусне нещо.

# 1 577
  • Някъде там

Дядо Хаджия натисни на стрелката.

# 1 578
  • София
Допълних се в предишния пост, че го отворих с IE без проблеми и чух всичко. Благодаря ви за съдействието!

# 1 579
Фара Пахлави на сватбата си с Мохамед Реза :

Фара и Мохамед се оженили на 20 декември, 1959г. Тогава е била 21 годишна. Младата кралица на Иран е била обект на много любопитство и нейната сватба е получила внимание от пресата по цял свят. Нейната рокля е била дизайн на Ив Сен Лоран, тогава дизайнер за Диор и е носила диамантената тиара Нур-ол- Аин.
Ето повече за нейната история:
https://trud-bg.cdn.ampproject.org/v/s/trud.bg/amp/%D1%84%D0%B0% … 25B8%25D1%2586%2F

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 18:26 от Tiramisu29

# 1 580
Дали това наистина е гласа на тяхното дете🙄.
Нали щяха да го крият от публиката, прайвъси, нормално детство и т.н.
Даже на картичката им не прилича на Арчи. Някакъв фото робот.

От Сплетника за картичката https://m.spletnik.ru/blogs/pro_zvezd/185257_otkrytka-sasseksov-voprosy

Леле, яко.

Так вот, на контрасте с открыткой Кембриджей, где вся семья удобно расположилась перед камерой, не скрывая своих детей, семейный портрет Меган и Гарри навеял многим мысли о том, что Арчи вообще не существует.

За разлика от Кеймбридж, които не скриват своите деца, семейният портрет на Мегън и Хари е навеял у много мисли, че Арчи въобще не съществува.

# 1 581
  • Варна
За мен нормално детство е това, което опитват да осигурят европейските рояли на децата си - възможно повече сред народа, да си ходят на обикновени училища от малки (доколкото е възможно да са обикновени училищата де), да имат приятелчета, да са сред природата. Да си затвориш детето в имение в Щатите и да не му даваш да си подаде носа навън, за мен не е нормално детство.

# 1 582
Интересно ми е, къде толкова да ходи и си контактува дете на година и половина!
А и дали е затворено в имението самО и няма контакти и приятелчета, адекватни за неговата възраст, няма как да знаем, нали!

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 18:52 от bubanka

# 1 583
Е как да си подаде носа, то е още бебе Simple Smile

# 1 584
  • Някъде там
А ние от къде знаем че Арчи е затворен в имението сам, и не е сред природата ? В момента е пандемия, никой не ходи на училище и детска градина !
Меган беше казала при едно посещение, че Арчи посещава детски групи за игри, още когато беше на 7-8 месеца.
После дойде пандемията.
Обаче щом не го показват на широката аудитория няма нормално детство, затворен е и прочие. Ако го виждаме по често, значи пак няма привайси и нормално детство, показват ни го...

# 1 585
  • Варна
Не обвързвам никого с моето мнение. Щатите май не са кой знае колко по мерките, те там масово си живуркат все едно вирус няма. Меган и Хари понякога ги излавят папараци, излизат тук там, не седят затворени в тузарската си къща. Детето не е казано, че трябва зорлем да го врат при други хора или други деца, но все щеше да се е чуло, ако са го засекли навън. Айде, разбрахме, че са люти и си бранят прайвъсито, така че снимки не очакваме, но някоя клюка поне... Но и това няма. Иначе - Меган отива на йога, Хари с хамбургер в ръка и още куп такива от време на време се показват. За бебока нито дума. Извинете ама какъв извод да си направи човек, очевидно и до най-простия парк не го изкарват. Щом започнаха хората да се съмняват даже в съществуването му, смятайте. Под капак, братче, и няма лабаво.

# 1 586
Абе много знаем ние кой къде е затворен и чие детство е нормално Joy
На мен ми звучеше като щастливо детенце.

# 1 587
  • София
И на мен, с весел и заразителен смях.
Много сладко включване. Не знам колко думички знае, но тези си ги беше научил - ясно и отчетливо си ги каза.

Иначе колкото знаем как спазват мерките в Щатите, толкова знам и в кой килер е затворен Арчи...при не знам си колко декари имение, къде точно сред природата се налага да го водят, се чудя? Особено пък сега.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:21 от Lana

# 1 588
Хайде пак! На кого и с какво попречи обсъждането на статията и коментарите към нея! Хем се цитира, после пък недоволство и оплаквания... Не трябва да я коментираме ли, що ли!? Или да я не четем въобще? Ми що се пуска тогава!

Най-сладките PDA моменти на Хари и Меган:
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/g22676354/prince- … rkle-pda-moments/

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 21:27 от птица

# 1 589
Повече поводи за усмивка, повече здраве и повече позитивизъм за всички тук, в темата, през Новата 2021!

Общи условия

Активация на акаунт