Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 869
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 770
Да е здрава новата година!
Посрещнахме я усмихнати и с настроение. Научих се да играя Елено моме, пророкувам я за успешна!

# 1 771
  • Бургас
Честита да ни е Новата 2021! Да ни донесе радост, зло да ни забрави!Да сме здрави, да сме доволни от себе си и да срещаме добри хора!Да сбъдваме мечти и да си създаваме нови!

# 1 772
За много години!

# 1 773
  • Бургас
За много години, мили дружки! ❤️

# 1 774
  • София
За много години, бъдете здрави и щастливи!

# 1 775
Честита нова година.
Бъдете здрави, щастливи и заобиколени с прекрасни хора!

# 1 776
  • гр.София
Честита Нова година, момичета!

# 1 777
За много години, момичета! Бъдете здрави, усмихнати, обичани и щастливи! Мир и любов да има в домовете ви!

Ние си изкарахме много добре. Бяхме три семейства - пяхме, танцувахме..към 4 се прибрахме. Излишно е да казвам, че не сме наспани. Ама кученцето си иска своето. ММ го изведе, аз си направих кафе. Планът за днес е мързел и нищо повече. И ако мога ще поспя на обяд.

Хубав, лежерен и слънчев ден ви желая!

П.П. Честито на имениците! Бъдете здрави!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 08:43 от Анонимен

# 1 778
Щерката се прибра преди малко и вече ми е една идея по- спокойно. Е, после пак излезе.
Честита Нова година и от мен. И честит имен ден на всички, които празуват днес. У дома се записвам с 2 броя.

# 1 779
Мари,здрави да бъдат имениците ти!
Честити да са и останалите именици!

# 1 780
  • София
Честита нова година!
Здраве,мир, спокойствие?
Мари,живи и здрави имениците ти.

# 1 781
Мари, живи и здрави да са ти!

# 1 782
  • На брега на реката
Честита да е новата 2021 година!
Като една от най-възрастните в темата, наричам я, да бъде прекрасна, да донесе здраве, щастие, любов, късмет, успехи и нека всичко лошо е зад гърба ни, за да можем да пътуваме, да празнуваме и да се прегърнем!
Благодаря ви, че ви има и сте до мен и в добро и в не толкова добро!

В личен план, за мен 2020 година, беше прекрасна, заради това, че за първи път станах баба, на едно прекрасно малко човече, което изпълва цялото ми сърце! Heart Скоро, ще трябва да направи малко място и за братовчедка си, но да видим кога?! Blush

Честити да са всички именици! Здрави, щастливи и успешни!

Мари, честити да са и твоите!

# 1 783
ЧНГ! Желая много здраве, всичко друго е бонус.

Честито на именниците! На Мари по две!

Приготвихте ли сурвачките? Очертава се поредния слънчев ден. На Коледа и Нова година е по-топло, отколкото на Великден.

Хубав ден, месец, година!

# 1 784
  • На брега на реката
Рирче, ММ каза "Аз ще те насурвакам с точилката, а ти прати парички на децата"! Joy

Общи условия

Активация на акаунт