Звездни компромати - Декември'20

• 244 617
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Нети е на 46, а изглежда фантастично. Впрочем на живо дори по-добре, впечатляващо момиче. Да, момиче.

Дони от друга страна е.....добре, че е интелигентен мъж и отвлича вниманието с думи, че иначе е стряскащ.

# 2 146
Той Данито щото се е скъсал и дете да гледа.Мишок!
Извинете,вие познавате ли го този човек ,че така грозно го обиждате?Има много начини да кажете ,че не харесвате някой,но  мърша и мишок не са от тях.

# 2 147
Факт, Нети изглежда супер. Дони е плашещ

# 2 148
За Петканови - аз пък няма да плюя Александра. Според мен проблемът е, че тя не чувства сигурност в него. Покрай техните истории с изневери стана ясно, че той е изневерявал много и преди нея, сам си го призна също така. Къщата е на името на родителите му, при хипотеза с нова жена на Даниел, Александра ще си ходи в Благоевград. За мен е нормално тя да иска да има нещо свое, ако не чувства сигурност в мъжа си (каквото лъха от видеото). В нормалните семейства, в които такава сигурност има, такива теми не се дискутират въобще - и тук изобщо не става въпрос дали бюджетът е общ или не.

# 2 149
  • На топло
Според мен проблемът е, че тя не чувства сигурност в него. Покрай техните истории с изневери стана ясно, че той е изневерявал много и преди нея, сам си го призна също така. Къщата е на името на родителите му, при хипотеза с нова жена на Даниел, Александра ще си ходи в Благоевград. За мен е нормално тя да иска да има нещо свое, ако не чувства сигурност в мъжа си (каквото лъха от видеото). В нормалните семейства, в които такава сигурност има, такива теми не се дискутират въобще - и тук изобщо не става въпрос дали бюджетът е общ или не.
След като не чувства сигурност с Даниел, защо не действа, а разиграва циркове в Ютюб за лайкове?
Красива жена с професия, изкарва повече пари от мъжа си. Какво и пречи да си проведе разговорите далеч от хорските очи?

# 2 150
Рени
Скрит текст:

# 2 151
Тотално изчатка тази жена.

# 2 152
Потроши ги тези куфари от чекнене Ренито. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 153
Joy Ама е красавица.

# 2 154
Чува ли се нещо за бившия и мъж?

# 2 155
За Гинест е направо.

# 2 156
На мен ми харесва. Добре си изглежда.

# 2 157
Според мен проблемът е, че тя не чувства сигурност в него. Покрай техните истории с изневери стана ясно, че той е изневерявал много и преди нея, сам си го призна също така. Къщата е на името на родителите му, при хипотеза с нова жена на Даниел, Александра ще си ходи в Благоевград. За мен е нормално тя да иска да има нещо свое, ако не чувства сигурност в мъжа си (каквото лъха от видеото). В нормалните семейства, в които такава сигурност има, такива теми не се дискутират въобще - и тук изобщо не става въпрос дали бюджетът е общ или не.
След като не чувства сигурност с Даниел, защо не действа, а разиграва циркове в Ютюб за лайкове?
Красива жена с професия, изкарва повече пари от мъжа си. Какво и пречи да си проведе разговорите далеч от хорските очи?

Той пича го качи отново, не тя. Но да кажем, че той си ги обича тези неща, това също си е опит за злепоставяне, макар и доста по-лек от този с “пръста” и изхвърлянето на багажа. Иначе за мен е ПР, но жалък, а още по-жалкото е, че детето им ще го гледа това след време.

# 2 158
Рени беше и все още ще е красива жена, ако смени малко стила на обличане и смени концепцията на снимките . За мен в момента е нелепа, за съжаление.

# 2 159
  • София
Ама е отслабнала май... или и тя като Андреа.

Общи условия

Активация на акаунт