Звездни компромати - Декември'20

• 244 356
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 810
Зад кулисите на "Приятели "
Скрит текст:

Скрит текст:

# 811
И друг път ми е правило впечатление,но сега, предвид епидемията, не разбирам как се допуска това да си крещят толкова близо един срещу друг преди мача. Вярно, че са с маски, но все пак...

Правени са им тестове със сигурност.

# 812
Андреа беше казала, че не ходи по мачовете на Кубрат, защото не може да гледа как го бият. Сега предвид изневярата му, може и да не й е пречело 😂
По повод патриотизма - и аз не харесвам Пулев, симпатизирам на Джошуа, който освен ужасно привлекателен мъж, има и много приятно излъчване и доколкото разбрах е бил доста умерен в изказванията си преди мача. Въпреки че Кубрат е тотално самозабравил се и ми е неприятен, да го гледам как губи снощи ми беше изключително неприятно. Снощи не се биха Пулев и Джошуа, а България и Англия, въпреки личните си качества, двамата бяха представителите на страните си. И всеки който казва "Радвам се че Кубрат падна", всъщност казва "Радвам се че България падна", което е доста далеч от патриотизма.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 18:14 от Little heart

# 813
Познайте кой се е покачил с тези токчета да търси може би ... брашно ?
Скрит текст:
Още Виктория. Simple Smile
Скрит текст:

# 814
  • София
Чужди са ми емоции от сорта на "Той е българин, значи се надявам да спечели, щото и аз съм българин" и като вземат някои хора да се гордеят с някви други хора, дето единственото им общо е, че са родени в една и съща държава...
Да се закриват световни, европейски, олимпиади ...

# 815
3 милиона паунда, т.е. 6 милиона български лева не е никак малка сума. Колко хора в България притежават такива суми? Това автоматично прави сега Кубрат влиятелна личност в жалката ни страна, в която с пари може да си всичко, което си пожелаеш.
Относно Андреа и парите - ами родителите й не са милионери, а сега Пульо е. За толкова пари може и да си заслужават цирковете. Интересно какво стана с онази девойка, с която Кубрат си купи къща и която Андреа направи публична личност също.

# 816
3 милиона паунда, т.е. 6 милиона български лева не е никак малка сума. Колко хора в България притежават такива суми? Това автоматично прави сега Кубрат влиятелна личност в жалката ни страна, в която с пари може да си всичко, което си пожелаеш.
Относно Андреа и парите - ами родителите й не са милионери, а сега Пульо е. За толкова пари може и да си заслужават цирковете. Интересно какво стана с онази девойка, с която Кубрат си купи къща и която Андреа направи публична личност също.

И аз се сетих за нея покрай събирането им тези дни .
Публично показваше нотариални актове , имена , фирми и т.н, а МонДьо като че ли не я попита за въпросната.

# 817
Хайде стига с тоя Кубрат! Кажете нещо за Оприте и Мария Илиева, че не гледах Hug

# 818
Хайде стига с тоя Кубрат! Кажете нещо за Оприте и Мария Илиева, че не гледах Hug
Малко ми беше за фон. Та Оприте само ги слушах.
Имам усещане, че през недел я канят, Мария.
Нищо ново не чух...
Скукааа.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 15:31 от *Белла *

# 819
Клюкарските сайтове пишат, че бащата на близнаците на Ева Веселинова е някакъв възрастен и богат грък. Тя не беше ли писала, че е млад? Но наистина има нещо гнило, щом не го показва, а е от хората, които явно обичат да си показват живота в Инстаграм.

# 820
Видях само началото. ММ, който грам не се вълнува от светски клюки, каза че размерът на дрешките на Опра, може да е S от Макси мода колекция Laughing

# 821
Изкуствен позитивизъм, нагласени неща, само малкия на Мария беше истински сладур.
Мария си е позьорка, пренавита.
Иначе харесвам песните и.

# 822
Хоп, и аз с Опра, но със снимка от предходно предаване. До Нели съвсем си личи, че е S размер 🤣🤣🤣

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/128 … 2&oe=5FFCC91D

# 823
Гледам и си мисля дали не е и ХS, размра.🤣

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 15:30 от *Белла *

# 824
Значи Веселинова е писала преди време следното - "Не е женен, не е и продуцент, не е богат благодетел." Аз съм останала с впечатление, че е млад, но не е писала това. Значи не е изключено наистина човекът да е дядо, както пишат жълтурките. В крайна сметка все има хора, които са я виждали в компанията на половинката й.

Общи условия

Активация на акаунт