Звездни компромати - Декември'20

• 245 423
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 90
Ивет Григорова и внуче:
Скрит текст:

Много се е състарила и не прилича на себе си, не знам какво точно си е правила, май скули. Явно сега е модерно да стоят като тенис топки на бузите.

# 91
Прилича на Лепа Брена... Joy

# 92
Гледам Глория при Цитиридис, повехнала изглежда... иначе поддържана, слаба.

Мда, и пак й избива кръчмарската жилка.
Аз искам да знам Маравиля какво си е направила, направо е убиец! На младини не беше нищо особено, хубавелка, но сега много ми харесва.

# 93
Ангелкова много ми хареса, направо разцъфна тая жена!

# 94
Има един тънък момент при жените - много е важно и как се чувстваш.

# 95
  • София

Ще става баба,тормози я!😄

# 96
Meryl Streep. Готина снимка!
Скрит текст:

# 97
Мерил Стрийп не прилича на себе си.

# 98
Трудно ми е да възприема новината за Елън Пейдж. От една страна си казвам, че вече е нормално и ще става все по-често срещано, но не мога да приема как за секунди всички медии почнаха да я пишат Елиът и "той" и й обновиха страницата в Уикипедия. Егати... няма как да я наричам "той".

# 99
Уикипедия я пише и така и така
Скрит текст:

# 100
Гледала съм я Елън Пейдж в няколко филма и е доста талантлива. Сега разгледах Инстаграма й, ами изглежда си като момиченце. Явно вътрешно се чувства като момче. Интересно дали е предприел а хормонална терапия и операция за смяна на пола, или просто е в някакъв период на търсене на себе си.

# 101
  • София

И с напредването на възрастта, корекциите си личат повече.

# 102
  • София
Тепърва ще стават интересни с напредване на възрастта и корекциите. Пуснах да видя Гло след като писахте за нея, м, да! Определено изглеждаше повяхнала. И Ивет Григорова нямаше да я позная, много състарена е на тази снимка.

# 103
Гледала съм я Елън Пейдж в няколко филма и е доста талантлива. Сега разгледах Инстаграма й, ами изглежда си като момиченце. Явно вътрешно се чувства като момче. Интересно дали е предприел а хормонална терапия и операция за смяна на пола, или просто е в някакъв период на търсене на себе си.

Едва ли е период. Казва, че от години се опитвала да го признае. А преди 6 обяви, че е хомосексуална. Това е нейно право, просто мен ме стряска скоростта и лекотата, с която почват да се обръщат към нея с мъжко име и местоимения.

# 104
Meryl Streep. Готина снимка!
Скрит текст:

Прилича ми на Ума Търман

Общи условия

Активация на акаунт