Звездни компромати - Декември'20

• 245 445
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Няма ли снимка та Гло от предаването?

# 106
Да, малко стряскаща е свободата, която имаме в днешно време. По време на големите  войни и икономически депресии, едва ли хората са имали такава свобода в мисълта си да си задават абсурдни въпроси като "аз мъж ли се чувствам, или жена". Променя се начинът на мислене и за съжаление все по-абсурдни екзистенциални въпроси ще имат следващите поколения. Все повече деца в бъдещето като имат около себе си транс приятели или съученици, съвсем естествено ще си задават вътрешни въпроси и за своята идентичност и най-вероятно от такива въпроси да излязат и грешни заключения за идентичността. В никакъв случай не съдя избора на другите, но съм притеснена от вероятността все повече умове да бъдат изкривени от новите вътрешни въпроси, които идват с новото време.

# 107
Тепърва ще стават интересни с напредване на възрастта и корекциите. Пуснах да видя Гло след като писахте за нея, м, да! Определено изглеждаше повяхнала. И Ивет Григорова нямаше да я позная, много състарена е на тази снимка.

и хем тя е от умерените. след някоя и друга готина ще е много интересно с клонингите Wink

# 108
  • Deutschland
Няма ли снимка та Гло от предаването?

# 109
  • Пловдив
Мерси! На мен ми изглежда нормално...

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 14:39 от mystic woman

# 110
Харесва ми, много добре изглежда.

# 111
Има и една турска актриса, която стана мъж и си смени името. Това преди няколко години. Беше на хормонална терапия. Ожени се даже, но аз си я помня като момичето от преди.
Нил Еркочлар, сега е Рюзгяр Еркочлар.
Скрит текст:
https://www.instagram.com/ruzgar_erkoclar/?hl=bg
Чела съм нейни интервюта. Казвала е, че не се е чувствала добре в женско тяло, че не се е целувала, не е била с мъж и е решила да промени това. Не знам, труден е пътят на такива хора.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 09:35 от ~Carolina~

# 112
Сега разгледах снимки на тази актриса Нил/Рюзгяр. Значи, ако не знаех, нямаше изобщо и да предположа, че в миналото е бил жена. Красиво момиче е била, сега е красив мъж. Интересна ми е гледната точка на съпругата й, явно е доста свободомислеща. Но като се замисля, че има и ще има все повече хора в бъдеще, които няма да са открити и честни и да разкриват  "биологичното" си минало дори и пред половинките си (понеже и сега смятат, че истинската им личност е тази след терапията и операцията), ми става страшничко...

# 113
Жена му според мен си го възприема като мъж и затова няма проблем, но дълбоко в себе си Рюзгяр пак си е момиче според мен, колкото и да си е сменил пола и името. Може би и това помага да се разбират по-добре. Чувствителен човек е.
Спомням си за едни момичета-близначки май бяха как лъжели, че  са момчета. Една си беше изпатила от тях и ги даваха в Море от любов. Лъжкинята се обясняваше на излъганата. Много странен епизод беше. Сигурно и Наталия се е чудела какво се случва.
Веднъж даже ги видях тия сестри-момчета на жп гарата в Пловдив. Smile
Би трябвало да се казват тия неща, за да прецени човека срещу теб дали да бъде с теб.

# 114
Да, Каролина, помня този епизод на Море от любов, докато пишех си го спомних. Много гадно беше. Наскоро гледах един документален филм Transhood, там проследяваха живота на едни транс деца, по същия начин едно момиче, станало момче, не казваше на приятелката си истината за себе си.

# 115
  • Пловдив
По случайност хванах Станкулова по Нова: "И в амазонските гори живеел слон, който се казва мастодонт, което на мен ми звучи като ортодонт..."Rolling Eyes

# 116
  • софия
Дори и СМГ не може да компенсира това, което природата е спестила.

# 117
  • Rock & Roll feeling ...
Това е най-добрият резултат на жена превърната в мъж, който съм виждала някога.
А това, принципно е по-трудната трансформация ( от обратното ).
А как стоят нещата с члена? Изграждат такъв или?

# 118
Това не го знам. Smile Трябва някой по-запознат да се изкаже.

# 119
  • Rock & Roll feeling ...
Ако има научно-докоментален филм, бих го гледала. Интересно ми е как  точно трансформират и дали става добре.
Честно казано, нямам сеирджийски елелемнт към тези хора, според мен те преминават през емоционална трагедиия.

Общи условия

Активация на акаунт