Звездни компромати - Декември'20

• 244 403
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 705
  • Glasgow
Преди няколко дни чаках на една опашка за клик и колект с двуметрова машина, който се оказа от масажния екип на Джошуа, имахме кратък разговор, каза че ще го смачка Grinning  аз исках даже лично да го видя това, ама няма да се случи...И като се сетя че преди мача с Кличко даже се зверех на половин фейсбук как не са родолюбци и му завиждат едва ли не, на тоя бек и дискотечен побойник. И на жени вероятно.
И не е вярно това за преди всички мачове, аз ревах с Хабиб Нурмагомедов, и преди и след мача. Това е истински мъжкар и спортист. И се прегръщаха накрая, и ръкавиците си подари и изброи поименно екипа си...и се 'пенсионира', за съжаление Sad

# 706
Разбира се, че ще го смачка. Изключително жалко е да цели с ледчета в дискотеките от сепарето обикновени хора, които абсолютно нищо не са му направили и после да изисква от същите тези хора респект, обяснявайки с патос как трябва да сме родолюбци и да се уважаваме. Да не забравяме и тъпанарския му гаф в едно интервю, когато каза, че българите още са с “робовладелско” мислене. Joy
Мерси, Кобра, продължавай си напред.

# 707
Помните ли го? 😉
Jon Bon Jovi
Скрит текст:

# 708
Звездни рожденици 12.12 🏹
Скрит текст:
Бони - певица, 47г.

Дженифър Конали - актриса, 50г.

Медхен Еймик - актриса, 50г. 💜

Реджина Хол - актриса, 50г.

Маийм Бялик - актриса, 45г.

# 709
Демонстрация ли прави Thinking

Скрит текст:

Скрит текст:

# 710
  • София

Скрит текст:

Скрит текст:
Simple Smile
Скрит текст:

# 711
  • Rock & Roll feeling ...
Изключително жалко е да цели с ледчета в дискотеките от сепарето обикновени хора, които абсолютно нищо не са му направили
Май доста грозни истории ще излезнат около него. Жалко, че повечето хора само загатват.
Ти си една от малкото, която назовава нещо конкретно и наистина е гадно.

Колежката ми смята, че мачовете му в София с чужди противници са били уредени, за да бие.
Вярва, че ако довечера бие, пак ще е уредено. Бил на възраст, а за Джошуа няма да е кой знае какъв минус, ако се съгласи да се нагласят.

# 712
Със сигурност има уговорки, но не ми се вярва да си тръгне с пояс. Спомням си, че в миналото беше дал интервю, в което за пореден път му бяха задали въпроса работи ли за наследник с Андреа. Отговорът му беше, че ѝ е обещал, но първо трябвало да спечели световната титла и едва след това да създава семейство. Та още тогава ми стана ясно с какъв токсичен егоист се е събрала.

# 713
Джошуа също е недолюбван от част от сънародниците си. Нали се бил изказал много расистки, че черните не бива да пазаруват от магазините на белите.

# 714
Кубрат не ми е симпатичен, но му стискам палци. Евала му правя, че има хъс за втори път да се пробва за световна титла.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 11:33 от Candy_girl

# 715
Сигурно си има подредени срещи, в спорта се генерират големи печалби, едва ли всичко е феър плей.
Ще разберем довечера, който ще гледа на живо , ако не му се свиди 😂, да мята по някой коментар, плийз!

# 716
И на мен ми е отвратителен Кубрат, но пък ще се радвам, ако стане изненада и вземе, че победи. В което се съмнявам, че ще му позволи някой. Simple Smile

# 717
Ами предполагам, че и други не пишат конкретни истории само и единствено за да не се пълнят жълтите вестници. Аз съм писала и друг път, че съм имала веднъж “удоволтвието” да имам допир с Кубрат и за мен е селчо от класа.

# 718
Изключително жалко е да цели с ледчета в дискотеките от сепарето обикновени хора, които абсолютно нищо не са му направили

Колежката ми смята, че мачовете му в София с чужди противници са били уредени, за да бие.
Вярва, че ако довечера бие, пак ще е уредено. Бил на възраст, а за Джошуа няма да е кой знае какъв минус, ако се съгласи да се нагласят.

Да, и аз смятам същото като колежката ти. Не виждам причина Джошуа да се навие на уреден мач с Пулев.
Всеки спортист влага огромен труд и постоянство в това, което прави - абсолютен респект. Но има хора, които просто не са ми симпатични. Майк Тайсън е велик боксьор, но - за мен, пълен траш като личност. Просто има огромния късмет да попадне на Кас Д`амато, който го прибира при бялото си семейство, за да направи от него машина. Иначе си остава престъпник.

# 719
Май тук може да се гледа Пульо:
https://youtu.be/PCLukCLhA84

Общи условия

Активация на акаунт