Звездни компромати - Декември'20

• 244 385
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 720
  • Countryside
Ами предполагам, че и други не пишат конкретни истории само и единствено за да не се пълнят жълтите вестници. Аз съм писала и друг път, че съм имала веднъж “удоволтвието” да имам допир с Кубрат и за мен е селчо от класа.
Той дори изглежда селчо от класа, няма нужда от допир даже....

Ще се радвам Кубрат да победи, защо все пак винаги викам за нашите, ама и да загуби хич няма да е драма. Но те двамата с брат му изглеждат мега селяндури, при това агресивни такива, с които изобщо не искаш да си имаш работа.

# 721
Подкрепям ви напълно. Ще се радвам да победи, защото е българин, но си е селчо типичен. Брат му също.

# 722
Надявам се да спечели титлата само заради т****а Андрея, дано си имат дете, то е ясно, че тя с друг няма да се хване, жал ми е за нея.

# 723
Все ми е тая за Кубрат, никога не съм го гледала. Аз следя само кариерата на Роки.

# 724
  • Rock & Roll feeling ...
И малко инфо за Джоши:

Произходът
Скрит текст:
Корените на известния боксьор водят началото си от Африка. Майка му – Йета Одусаня, е от Нигерия. Тя е от африканското племе Йоруба. То е известно с това, че не само представлява най-голямата етническа група в Африка, но и най-шумната. Баща му – Робърт Джошуа, има ирландски и нигерийски произход. В Нигерия го наричат “Големия човек” заради непримиримостта и физиката му.

Раждането
Скрит текст:
Антъни Олувафеми Оласени Джошуа е роден на 15 октомври 1989 година в Уотфорд, Хартфордшир, Англия. Има брат – Джейкъб, и две сестри – Лорета и Джанет. Въпреки че е британски гражданин, той не забравя корените си и татуира континента Африка с очертанията на Нигерия на дясното си рамо.

Разводът
Скрит текст:
Родителите му се разделят, когато той е на 4 години. Всички деца остават да живеят с майка си в имението Мериден. Там прекарват едно безгрижно и весело детство и въпреки че не виждат често Робърт, никога не усещат неговата липса.
" You are the closest thing to God! The creator of life. Thank you Mama for everything ❤️  "

Нигерия
Скрит текст:
Когато е на 11, майка му мести него и брат му обратно в Нигерия. Там го записва в интернат. Всяка сутрин става в 5:30, за да ходи за вода, която топлел с нагрято желязо. Грижи се и за чистотата и добре изгладените си дрехи. Спречкванията между момчетата в пансиона са ежедневие, а наказанията нетрадиционни и меко казано жестоки – бой с бастуни или стоене в клекнало положение в продължение на часове. Това изгражда силния му характер и желязната дисциплина.

Спортът
Скрит текст:
Малкият Джошуа е добър в леката атлетика и футбола. На 14 години чупи училищния рекорд в бягането на 100 метра – 11,6 секунди.
(Побеждава олимпийския и световен шампион Мо Фара на 100 метра спринт.
Веднъж Антъни Джошуа успява да надбяга четирикратния олимпийски шампион Мо Фара в спринт на 100 метра с време 11.53. Състезанието помежду им протича в рамките на телевизионно предаване.)
Спортът за него се превръща в идеалната причина да не ходи на училище. Но така и не подхожда сериозно, просто разчита на таланта си.
На 16 години, докато играе футбол, хваща един от съперниците си за врата и го захвърля зад себе си. Следва оплакване и предупреждение за изключване. Конфликтът му е като сянка, което го води до електронна гривна на крака и забрана да пребивава в родния си град.

Работата
Скрит текст:
Антъни мечтае да стане полицай или пожарникар. Но след това стремежите му се променят. Ориентира се към строителството и почва да учи занаята, за да създаде собствена компания. Започва като зидар по строежите, но преди да се “издигне” се мести в Лондон и поема в съвсем друга посока.

Боксът
Скрит текст:
През 2007 година, с парите от зидарството, си купува тежести и отива в боксовата зала за обикновена тренировка при братовчед си Бен Имайеми. Той също е добър боксьор. Слага ръкавиците му и се пренася в друг свят. Алкохолът и цигарите, с които злоупотребява, правят тренировките му непосилни. Но той не се отказва и тренира два пъти по-усърдно. По-късно взима назаем 25 паунда от Бен, за да си купи първите боксови обувки. Дебютира с тях на ринга.
Джошуа твърди, че за да развие тактическата си страна в бокса, играе шах и чете книги.
В днешно време почти всичките му победи са с нокаут, а повечето от битките му приключват едва във втория рунд.

Марихуаната
Скрит текст:
През март 2011 година, автомобилът на Антъни Джошуа е спрян заради превишена скорост. Полицията открива 225 грама канабис в спортен сак. През 2012 година е арестуван за притежание на марихуана с цел разпространение. Заплашен е с 14 години затвор, но се признава за виновен, показва покаяние и се отървава с отстраняване от британския боксов отряд, едногодишна условна присъда, според която в продължение на 12 месеца полага обществено-полезен труд и 100 часа неплатена работа.

Религията
Скрит текст:
Въпреки, че никъде не е говорил за вероизповеданието си официално, беше заснет да се моли в Джамия, в  Дубай.

С арабски одежди:

Почестите
Скрит текст:
През 2013 година е удостоен с ордена “Член на Британската империя”, след като печели златен медал на Олимпийските игри в Лондон. Златото е повод кралските пощи да издадат специална пощенска марка, посветена на олимпийската му титла. В родния му Уотфорд пощенска кутия е боядисана в цвета на медала му. През 2018 година Антъни Джошуа е награден със званието офицер на “Ордена на Британската империя” в чест на рождения ден на кралица Елизабет II.

Синът
Скрит текст:
Има син, който отглежда с майка си. Детето е от бивша съученичка на Джошуа, която е учителка по танци на пилон. Двамата били вече разделени, когато тя научила, че чака дете.
Синът им се ражда на 6 октомври 2015 година и носи името Джоузеф Бейли Темилолува Принс Джошуа.
Макар и разделени, майка му живее в скъп имот купен й от Антъни.

И майката:

# 725
Детето е голям сладур.

# 726
Джей Ло представя линията си козметика. В основата на тайната й за красива кожа, коса и нокти е зехтинът и това също е основа на бранда й. Споделя, че никога не си е правила ботокс...

# 727
Helena Bonham Carter, преди години!
Скрит текст:

# 728
На Robin Thicke му се родило трето дете от младата му любов Ейприл.
ЕфКейЕй Туигс се оплакала от Шая Лебьоф, че й оказал психически и физически тормоз. Disappointed Relieved
Харесвам Шая.

# 729
А какво пречи на Кубрат да има дете преди световна титла? С някакви химии ли е тъпкан (честно казано, не изглежда хич напомпан) или принципи някакви?
Не го харесвам и аз, откривам в него големи сходства с герой на Алеко Константинов. Не харесвам изказванията му, пълни с фалш, клишета и патриотични фрази, нито изкуствения балон, създаден около него, за това, че е топ боксьор и спортист. Нека да не се лъжем, противниците му в София, които е победил бяха пенсионирани боксьори или такива, които меко казано не са във форма.
Игра го голям самохвалко преди мача с Кличко, всички помнят какво се случи. Дори не успя да приеме загубата и продължи с излагациите. Тогава най-ясно си пролича що за човек е.
Не разбирам от бокс, но от това, което съм гледала, той е доста тромав, бавен и нетехничен, сравнен с топ имената в бокса. И все пак, желая му успех. Все пак се състезава под български флаг. Simple Smile

# 730
  • София
Детето е голям сладур.

И майката 😊

# 731
Май тук може да се гледа Пульо:
https://youtu.be/PCLukCLhA84
В линка,в чата от дясно на екрана има невероятни простотии... Joy

# 732
Не знам дали си спомняте лятото като ви споделих на какъв разговор присъствах за състоянието на Шумахер, явно правилно съм разбрала, че се подобрява.
https://gong.bg/motorni/formula-1/multimedia/video/mihael-shumah … iia-zhivot-616710

# 733
  • София
Аз си спомням...за съжаление тази статия не казва нищо такова. Тоест може и да има някакво подобрение, но ако беше истинско и голямо, щяхме да чуем.
Тод отдавна беше споделял, че е по-добре, но какво точно значи това? Не очаквам някога да го видим, но пък много ще се радвам да не съм права!

# 734
Аз си спомням...за съжаление тази статия не казва нищо такова. Тоест може и да има някакво подобрение, но ако беше истинско и голямо, щяхме да чуем.
Тод отдавна беше споделял, че е по-добре, но какво точно значи това? Не очаквам някога да го видим, но пък много ще се радвам да не съм права!
А аз се надявам отдавна да е по-добре, но да го оставят да се възстановява на спокойствие. Не си и представям каква истерия ще настане сред журналистите, ако им споменат, че е в кондиция или преместен удома.
Е, в болид няма да го видим повече сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт