Звездни компромати - Декември'20

• 244 362
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Memento, Гледах интервю с Андрея която  каза че той е искал деца от нея,но тя предпочела кариерата си ,а пък отделно той й изневерявал🤣 Страшна работа са й двамата,но все пак си мисля че Кубрат е мръднал психически онзи ден ги гледах с Джошуа...Нямам думи!Никога не съм се чувствала толкова нелепо.

# 736
Това "нагорещено желязо", с което Антъни Джошуа си топлел вода, сигурно е бързовар, обаче или инглиш пипъл, дето са писали материала, не са виждали и ползвали такова нещо и не го знаят какво точно е, или при превода на български са се позагубили малко.

# 737
  • София
....че е в кондиция или преместен удома.
Е, в болид няма да го видим повече сигурно.
Той е в дома си от много години.
Другото не и необходимо, времето в болиди мина, сега е времето за сина му. Но не вярвам, че състоянието му ще се бъде такова, че някога да го видим публично. Но дано не е така.

# 738
Gerard Butler
Скрит текст:

# 739
Ех, Джерката... сладур голям.

От дете съм луд фен на Формула 1 и Шумахер. Дано се оправи тази легенда.

# 740
Гледам сега концерт на Слави-огромната зала ще се спука по шевовете, хората пеят прави. Аз съм била на негов концерт на стадион и знам какво е усещането да виждаш толкова много хора.
И си викам: брей, добре, че не може да пее Слави Трифонов, нали все в това го обвиняват.
Че, ако можеше да пее, къде щяха да му търсят по-голяма зала и стадион?

# 741
Гледам сега концерт на Слави-огромната зала ще се спука по шевовете, хората пеят прави. Аз съм била на негов концерт на стадион и знам какво е усещането да виждаш толкова много хора.
И си викам: брей, добре, че не може да пее Слави Трифонов, нали все в това го обвиняват.
Какъв концерт?

# 742
Какъв концерт?
О, в ютюб някакъв... Съвсем случайно попаднах.

# 743
Уникално усещане има на концертите на Слави.

# 744
Защото повечето сме израснали с неговите песни, с неговото предаване.

# 745
Gerard Butler
Скрит текст:

Heart Eyes
Любим

# 746
Благодаря , deaf за ютуб линка за мача.
Ще го гледам там .

# 747
  • Пловдив
Слави както и Мадона не могат да пеят , но имат харизма. Освен това той е доста опитен шоумен и знае как да натисне една от тънките струни на българина -патриотизма . А и куку бенда доста помага.Те наистина са професионалисти от световна класа.

# 748
Аз пък никога не съм асоциирала детството си точно пък с музиката на Слави. Винаги ми се е струвала върхът на чалгата - една такава музика, която се слуша на ракия и шопска салата...

# 749
  • Пловдив
Май тук може да се гледа Пульо:
https://youtu.be/PCLukCLhA84
В линка,в чата от дясно на екрана има невероятни простотии... Joy
иска абонамент и плащане...аз ме успявам.

Общи условия

Активация на акаунт