аборт - вакуум

• 393 361
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 795
Да, 3 теста (различни по марка)  и 3те с ясно изразен положителен резултат

# 796
И аз съм чувала за лекари , които казват 3 седмица вместо 5 гестационна . Реална 3 от зачеването , но се води 5 . Знам , че по принцип не е правилно , но явно някоои го използват . А също може и ембриона да се развива по-бавно и за това да отговаря на по-малка седмица , защото момичето реално би трябвало да е в края на 6 или 7 гестационна седмица  Peace

# 797
Да, 3 теста (различни по марка)  и 3те с ясно изразен положителен резултат
Е,тогава изчисленията нещо не са верни . Кога ти е бил последния МЦ?
Не знам на какъв доктор си попаднала. Понякога си правят опити с нас.

# 798
На 30 декември ми е последният МЦ и е почти невъзможно лекаря да си прави опити, защото ни изпраща негов колега с препоръки и т. н. Не знам какво е изчислено и какво не.. Той каза, че било съвсем мъничко. Важното е да мине всичко пък кой каквото е изчислил...

# 799
На 2 януари ми е последният МЦ и е почти невъзможно лекаря да си прави опити, защото ни изпраща негов колега с препоръки и т. н. Не знам какво е изчислено и какво не.. Той каза, че било съвсем мъничко. Важното е да мине всичко пък кой каквото е изчислил...
Това е най-важно ! Има нещо неточно. Няма смисъл да задълбавам . Simple Smile Пожелавам ти всичко да мине с цикълът ти ! Simple Smile Peace

# 800
Неточното беше, че е 30 декември последния МЦ, а не 2 януари ;д

# 801
Не знам кой какво е изчислил и т. н., ама от 2часа прокървявам и има съсиръци към 1-2см с леки болки ниско долу. Иначе нямам друг дискомфорт.

# 802
Момичета,помагайте!!!!Кажетв добър специалист по интерупции от В.Търново,евентуално Габрово.Цена???

# 803
Момичета, имате ли впечатления от клиника Домусчиеви? Или някоя друга, от която сте доволни за извършване на аборт. Налага ми се да направя аборт и ми се иска да стане, колкото се може по рано. В момента съм в 5 г.с.

# 804
  • Габрово

Iva-van  Мога да препоръчам д-р МИТЕВ  гр.Габово

# 805
Здравейте, мами и дами. На 20 съм, студентка във втори курс в София ии.. ми се случи новината с двете чертички. И двамата с приятеля ми много се зарадвахме, но след две седмици умуване, мисля, че не съм готова да отглеждам бебче, тъй като родителите ми са извън България, неговите също..

Имах малко объркване и аз също с това в коя седмица съм, защото последната ми менструация е била на 10.02, а последния път в който сме го правили беше на 22.02- т.е. 6та г.с. май, и 4та от оплождането.. не зная
Предприемам решението за аборт чрез вакуум, защото ми изглежда най-малко страшно, но нявсякъде се говори че и с такъв аборт пак се използва метода на кюртажа, а във форума не е писано скоро, аз не съм от София, МОЛЯ някоя от вас, преминала през това, да ме насочи към добра клиника (като апаратура) и имена на доктори Sad
Дали някоя е запозната с Д-р Елка Дачева (в окръжна болница) или в Майчин дом е най-добре? Но не сме доволни от отношението на Д-р Савчева от прегледите до момента.. може би някой специалист в Шейново? Страшно много се притеснявам, убедена съм че и при вас е било така, моля се някоя от вас да види темата

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 10:17 от mariyavalchevaa

# 806
Здравейте, мами и дами. На 20 съм, студентка във втори курс в София ии.. ми се случи новината с двете чертички. И двамата с приятеля ми много се зарадвахме, но след две седмици умуване, мисля, че не съм готова да отглеждам бебче, тъй като родителите ми са извън България, неговите също..

Имах малко объркване и аз също с това в коя седмица съм, защото последната ми менструация е била на 10.02, а последния път в който сме го правили беше на 22.02- т.е. 6та г.с. май, и 4та от оплождането.. не зная
Предприемам решението за аборт чрез вакуум, защото ми изглежда най-малко страшно, но нявсякъде се говори че и с такъв аборт пак се използва метода на кюртажа, а във форума не е писано скоро, аз не съм от София, МОЛЯ някоя от вас, преминала през това, да ме насочи към добра клиника (като апаратура) и имена на доктори Sad
Дали някоя е запозната с Д-р Елка Дачева (в окръжна болница) или в Майчин дом е най-добре? Но не сме доволни от отношението на Д-р Савчева от прегледите до момента.. може би някой специалист в Шейново? Страшно много се притеснявам, убедена съм че и при вас е било така, моля се някоя от вас да види темата

д-р Констанца Тошева Peace Изключително мила, любезна жена. Една приятелка прави аборт с вакуум при нея. Само че  не съм сигурна дали работи със ЗК, иначе е 50лв. прегледа при нея и аборта мисля, че беше към 200-300лв.
Аз също съм ходила при нея само на преглед. Ако живеех все още в София, определено това е моя гинеколог!
Работи в мед.  център Пентаграм. Намира се в Банишора, ул. Враня 109-111.

# 807
Благодаря ти!
*редактирам: НАМЕРИХ телефон  Hug

# 808
Благодаря ти!

Радвам се! Не се притеснявай от нищо! Само че много зависи в коя седмица си наистина. Защото на мен в 8-ма, докторката ми отказа медикаментозен и за съжаление минах по трудната процедура. Sad

# 809
Благодаря ти!

Радвам се! Не се притеснявай от нищо! Само че много зависи в коя седмица си наистина. Защото на мен в 8-ма, докторката ми отказа медикаментозен и за съжаление минах по трудната процедура. Sad

ами в 6 г.с. .. но аз май повече се страхувам от медикаментозния :/  другото което ме притеснява, е че имам много физически дисциплини (акробатика и гимнастика) ии не зная кога горе-долу след процедурата  е възможно възобновяването на спорт :S цигари спират ли се и прочие

Общи условия

Активация на акаунт