Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 492 174
  • 6 648
  •   3
Отговори
# 1 095
Съболезнования, Радост! Да почива в мир!

# 1 096
Съболезнования! Нека почива в мир!

# 1 097
Радост, съболезнования! Да светло и мирно на душата й!

# 1 098
Съболенования, Радост! Да почива в мир!

zigizagi, желая ви новото лечение да е повече от успешно!

# 1 099
Радост, съболезновнаия....Ние също изгубихме битката за нашето бабе, вчера...😪
Кураж и сили на всички❤️ Битката е изключително неравна и трудна, но ще успеете! ❤️

# 1 100
  • София
Радост, съболезнования! Да почива в мир!

Не съм писала тук, но моята майка загуби битката преди малко повече от 40 дни. Онколозите и бяха изписали Полимакс плюс, за по-добра поносимост на химиотерапията. Така си останаха. Бих искала да ги подаря на някой, който има нужда. В момента съм във Варна, а след около 10дни ще съм в София. Пишете ми на лични.
Желая ви кураж и добри новини!

# 1 101
Здравейте, моята майка слава Богу се чувства добре. Храни се по 3-4 пъти на ден но по малко. Хистологията на извадената жлъчка трябваше да излезе в понеделник но ми казаха да проверя пак в сряда. Има болки но не силни. Предписаха и само аналгин и обикновено и помага. Но днес вдигна високо кръвно, мерих и го два пъти последователно - първия показа 160/100 а втория 180/100. Тя по принцип си пие ковалсакор за кръвното но днес и се позави свят. Свали го с половин хапче за сваляне на кръвно и сега си легна. Винаги си е лягала на включен телевизор но сега не пожела да гледа нищо. Сигурно това звучи много тъпо  но ме притесни. Замислих се как трябва да постъпя ако трябва да  викна линейка, дали да се обадя на 112 или да извикам частна линейка. Чувала съм че, линейките много се бавят а аз не шофирам. Видях  в интернет че се предлагат платени но пък имаше лоши коментари, не идвали със медицински екип а само с шофьор и сестра. Пожелавам спокойна нощ на всички в този форум и техните близки.

# 1 102
Tcvete, нормално е да има промяна в кръвното, дори и само от стрес.
Не се притеснявай толкова за това, просто следете кръвното и ако трайно е високо, поискайте смяна на терапията.

# 1 103
Съжалявам за всички, напуснали този свят. Съболезнования и светла им памет.

Зигизаги, дано да намериш оригиналното лекарство и дано комбинацията й повлияе добре, както преди се е случвало с други комбинации. Стискам палци.

Tcvete, наистина, може да е от стрес. Много ясно, че си се притеснила. Доста е специфично това с кръвното, само кардиолог може да коментира, като я прегледа. Сигурно ще я заведеш в близките дни, за да й променят лечението на кръвното, ако се налага.

# 1 104
Някой ползвал ли е КАТРАПС?

# 1 105
Tcvete, дано не се налага, но ако се наложи, не е ли вариант да извикал такси? Така най-бързо ще стигнете до болница.

vanian, blondyberry, съболезнования! Мир на душите на близките ви и сили на вас!

# 1 106
Да, Буболина.
Докато беше в ремисия (две години), майка ми стриктно слагаше Катрапс. За съжаление при нея не помогна.

# 1 107
  • София
There, преди месец се наложи да викам линейка за татко в 6:00 сутринта. Дойдоха за 12 минути (София). Несе притеснявай.

# 1 108
Включвам се отново с въпрос.Миналия Вторник бяхме в св.Георги,в крайна сметка се съгласиха да правят лъче на баща ми.От тогава го водят хоспитализиран,но в момента си е вкъщи.Чакаме да ни извикат.Правиха му допълнителни изследвания и резултатите за лъчето още не са готови...Става въпрос за някакъв макет фантом,да решат точно под какъв ъгъл да облъчват.Казаха 1 седмица,но вече мина.Обаждахме се да питаме и казаха да чакаме 🙁 За колко време става този фантом,възможно ли е да се забави още?Баща ми започна да се отчайва,болките са му непоносими.Освен това има лимфедем на ляв крак заради пакет разсейки в лимфните възли,в ингвиналната област.Слагани са му няколко инжекции дексаметазон.Крака почти спадна,което е супер.Но няма логично обяснение.На някой случвало ли му се да спадне от само себе си?

# 1 109
Здравейте. Някой с малко по -подробна информация относно организацията на работа в Сити Клиник ?
1. Как получавате реултати от там...категорично отказват да ги предадат на друг с изключение на пациента...а той съответно не живее в София ...
2. След като са готови , как действате относно разчитането им...при първия ЯМР никой не се свърза с него за консултация, аз ги носих за разчитане в Дървеница...на 02,04 правихме втори ЯМР...още не е разчетен резултата, не се ангажират и с това кога ще е готов...попитах ги как процедират- лекаря трябвало да се свърже с пациента и да ги обсъдят...е да, ама първия път не го направи...на регистратурата девойките му казали, че не си е бил внесал таксата от около 300лв...( дори не е разбрал за какво е тази такса) ...с две думи- нещо ми куца в цялата картина...
Моля тези,които имат отношение с тази болница да ми разяснят как процедират. Благодаря и лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт