Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 493 028
  • 6 648
  •   2
Отговори
# 4 245
Моето слънце вече го няма. Изгасна моята топлина. Изгубихме битката.
Jhbd, много съжалявам, мойте съболезнования 😔😔. Много е тежко, кураж...

# 4 246
И ние ог адапт.бг взехме.

Освен тях от Токуда ни бяха препоръчали и представителство на Филипс, мога да намеря снимки на контактите и да ги изпратя.

# 4 247
Божури,ако има някакви  малки,които могат да се поръчат петък и събота да дойдат,моля ,дай контакти.Иначе става въпрос за Хасково

# 4 248
За Хасково питай в 21 век,на втория етаж са 5-6 фирми за медицински пособия - има за инвалидни  колички,за перуки,за ортопедични обувки,за медицински инструменти и апарати и др.Входа е откъм Първа поликлиника,като застанеш с лице към сградата влизаш в ксерокса и от там на втория етаж.

# 4 249
Буболина,благодаря ти

# 4 250
Ако там няма,питай доктор Калфов,той със сигурност ще ти даде насока.

# 4 251
Според мен ако им звъннеш утре и имат налични мобилни апарати, в събот ще са при вас. Изпращат по куриер. Сега ще пратя снимките.

# 4 252
Много жени си бръснат главата също, защото когато косата пада на вълма, е много по-подтискащо, отколкото ей така да решиш и да я махнеш, със съзнанието, че е временно.
Но всеки сам си решава.

# 4 253
Приятели,мама преди час почина!Отиде си в съня си след 4 часа ужасни хрипове,дойде спешно,които казаха,че няма какво да направят,освен да й сложат урбазон,седяхме до нея със сестра ми и й държахме ръката,докато по едно време хриповете спряха....Мисля,че не се мъчеше и си отиде в съня,както и се молих!Прави бяхте,наистина чувствам вина за нещо,че не съм направила достатъчно, но най-важното е,че мъките й свършиха...Мълниеносно се развива нещата...

Искам да отправя специални благодарности  на Норе4с,Zigizagi,Whitefang ,за това,че никога не ме изоставихте,нито някой друг от темата,благодаря на всички други,които също сте ми помагали,не се сърдете,че сега не ми идват никове на ум..Благодаря на Д-р Кръстева от Уни хоспитал и на целия екип,без които нямаше да извървим тези почти 2 години пълноценен живот с мама и в състоянието, в което тя беше.Не спирай те да вярвате,че въпреки всичко има и победители над тази болест и това може да сте вие,или вашия близък,борете се!!!Ще публикувам поста и в двете теми ,благодаря ви отново, че бяхте то мен!

Може би няма вече да съм тук редовно,но ще ви следя,а ако някой има нужда от мен,може да ми пише-deandimitrovpetrov@abv.bg

# 4 254
  • Плевен
Моите съболезнования! Слава Богу, че не се е мъчила! Направила сте всичко възможно, човек винаги  претегля, премисля, какво, дали и как би могло да стане, но бъдете сигурна, че сте опитали и направили всичко въможно, прекарали сте две години пълноценно заедно!

# 4 255
Фани, Cry
Всеки човек би бил горд с дъщеря като теб!
Съболезнования! 🖤

# 4 256
Съболезнования.

# 4 257
Съболезнования!
Трудното за нея е свършило. Мир на душата й!

# 4 258
Фани,много много съжалявам. Моите съболезнования.
Ти направи всичко за майка си. Прегръдки

# 4 259
  • Другата България
Съболезнования!
Мир на душата й!

Общи условия

Активация на акаунт