ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 983
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Честит Никулден на всички именици, бургазлии, рибари, водолази, риби и русалки!
Морето все да ви е до колене и рибата сама да скача в тигана ви!
Animal Fish

LaDiDa, и този период ще отмине, само спокойствие и силна храна! И шкаф като на мама Мони Flowers Four Leaf Clover

# 391
Момичета, да са честити всички именници днес! Здраве и късмет в семействата!

# 392
  • София
Честит Никулден на празнуващите по всички параграфи! 😃
Здраве, здраве, здраве и всичко останало да върви по вода!

# 393
  • София
Честит празник и от мен!
Коледата бавни идва и у нас.Детето вчера украси стаята си,а вечерта си получи изненадващ подарък,който спонтанно взех-нов смарт телевизор.За под елхата ще трябва да измисля други подаръци.Другата седмица съм почивка и ще се погрижа да украся и останалата част от дома в коледна премяна Simple Smile

# 394
  • Между гори и планини
Честит имен ден на празнуващите!
В последните години , имам чувството , че слагам коледна украса, нещо се случва в останалите месеци ,ей така на бързи обороти, пак идва време за елха. Много странно усещане, хем живея на тихо и спокойно място, без забързаността на големият град.

# 395
  • София
Честит празник на всички празнуващи! Да са живи и здрави!
Наборката е на РД на приятелче и ще бъдат сами. Сега се опитвам да организирам и нейния РД, който е в събота. Иска да го празнува навън с компания. Освен голяма пица от Доминос си мисля за сокове и чипсове. Торта няма да носим навън. Дано времето да е подходящо. Предложих й да го направи у дома, ама ние няма къде да се изнесем и тя отказа.

# 396
Честит празник на всички именици, банкери и моряци!
Здраве и благополучие за всички!

Къде ги намирате тези деца, които учат до полунощ.. В 18:30 по нормален график тръгваше за тренировка, и сега учи точно до този час.
Не позволи украса в стаята си, имал си LED  лента ще си я пуснел да мига като гирлянда Simple Smile
Сега имам много украса за хола, обаче вчера на пазара не продаваха клонки ела.. Ще се украсява къщата на село като гледам и без това не планирам връщане от там преди връщането на децата в училище.

# 397
  • sofia
Maria007, за сега децата до 16 годишна възраст няма да ги ваксинират в България за ковид. Надявам се и в другите държави да е такава политиката, ние нали все се мерим по Европа🤓

# 398
Благодаря ти! Това е успокоителна новина за мен, не го знаех.

# 399
  • София
Току що говорих с моята приятелка, която работи във фармацевтична компания.
Ваксините не са тествани на деца, защото това е особено сложно и времеемко и респективно няма да се прилагат на никой друг, освен на възрастни.
Надявам се да е така.

# 400
Да, сега го чух и по бтв. Там дори казаха над 18 години. Много успокоително ми подейства.

# 401
Няма логика да не е така,след като децата не боледуват. Отделно скъсява времето за пускане на ваксината.
Въпросът е, че децата ни скоро ще са пълнолетни, някои имаме вече пълнолетни деца...

# 402
Вие ще се ваксинирате ли?
В нашето семейство, живот и здраве, мъжът ми ще е сред първите ваксинирани.
Аз се колебая как да постъпя- ако нямах Хашимото, със сигурност щях да се ваксинирам, но с диагнозата се колебая. Съвсем леко са ми завишени ТАТ, страх ме е да не хвръкнат при ваксина. Досега никога не съм слагала противогрипна.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 12:56 от Amanda.D

# 403
Който има заболявания,да се консултира с лекуващия лекар. При автоимунни не зная какво ще посъветват. Ще си е проба грешка явно.

# 404
  • София
Ние предвид, че го изкарахме,при това средно тежко, се надявам да имаме имунитет поне за известно време, през което да се разбере повече за ваксините.

Общи условия

Активация на акаунт