ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • у дома
Семейство  Роял-пет книги са тинейджърски-девойките си падат по тях..

# 631
  • София
Ние правим редовно от тези бонбони, изключително лесни и бързи и сравнително ок като съставки:
2 кафени чашки фини овесени ядки, 2 с. лъжици сурово какао, 2 с.л. мед или на вкус, 4-5. с.л. вода или мляко, 40-50 гр. масло. Ако е нужно се добавят още овесени ядки или вода. Разбърква се, оформя се и се овалва в кокос или орехи и се съхранява в хладилника.

# 632
  • София
Моята девойка обича приключенски и детективски книги:
Алеа Аквариус, има издадени вече 5 части
Поредица Островът на приключенията - за деца детективи, които разплитат загадки.
Нали е водна зодийка и все я влече морето, водата... Smile

Christmas Tree И аз си записах рецептите. Чакам скоро да се прибере студентът и трябва да съм подготвена  😂. Този уикенд започвам с коледните сладки Flowers Evergreen Tree Christmas Tree Flowers Evergreen Tree

Меко вълнено одеяло за подарък взех оттук Smile .

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 08:53 от BFF_

# 633
И тези бонбони ще ми харесат:smile: А такива смеси , като на ston, редовно правех, но напоследък се въздържам, защото поглъщам огромни количества. Здравословни са, но са по 300 калории едната:smile:
Рени, радвам се, че и на вас са се харесали морковените бонбони. У нас голямото дете яде с кеф всякакви здравословни бъркочи, малкото е на настроения. Винаги би предпочел нещо от магазина, но сега сме затворени вкъщи и няма особен избор. Той не обича кокос и канела и при него се стремя да няма такива съставки, които пък са любимите на брат му.
Аз установих, че правя някаква алергична реакция от кокосово масло, което напоследък го изследват и като убиец на COVID. Но на мен не ми действа добре на стомаха.
Сани, тези играчки сланина ли са или друг животински продукт:smile:?
Моят осмокласник също се е затворил в стаята си и не мога да му видя очите. А в стаята му е адски студено и се учудвам как издържа. Сигурно е 13-15 градуса. Няма радиатори за парно, защото там не могат да се поставят, не иска и печка тип-духалка, ставало жега и му се доспивало... Уморих се да го призовавам да слезе при нас на топло, но уви.... Каза, че сме ужасно шумни и го натоварваме. Трябва да се разходя за онова одеяло, но привечер ме мързи, а през останалото време съм вързана на лаптопа.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 07:53 от Amanda.D

# 634
  • софия
А беше розово преди да станат мрънкащи тийнове

Добро утро Simple Smile

# 635
Изкупихте одеялата, нямаше вчера в този Юск при надлез Надежда. Simple Smile
Книгите на Никълъс Спаркс може да са интересни за тинейджърки, Писмо в бутилка, С дъх на канела и много други.
Тук е много уютно и с "дъх на канела". ❤️

# 636
  • София
Еййй нямате милост към тези като мен, които се опитват да свалят поне 2-3 килограма, за да могат да си ги наваксат по Коледа Simple Smile То не бяха сладки, бонбони... А аз съм на работа и чета ли чета и все нещо сладичко ми се дояжда, а при шефката има една кутия с бонбони и час по час притичвам до нея като прочета нова рецепта Simple Smile

# 637
  • Някъде в Европа...
Момичета, почерпете се за имения ми ден

Всички да сме здрави и много, много щастливи!

# 638
  • софия
Всеки ден си казвам, че ще спра с поръчките за подаръци и сутринта поръчах 3 книги с английска тематика и надежда да предизвикам интерес към четене Astonished Дори и тя да не ги прочета, аз ще го направя с кеф.

AIR, със здраве да си носиш името още много години! Да ти носи късмет и да те закриля Flowers Hibiscus

# 639
  • София
Аир, жива и здрава да си и все с хубаво да се споменава името ти!

# 640
Мони, мани и аз посегнах към един кекс, а не ям сладко.

Честит имен ден на всички Ани-та! Да са живи и здрави!

# 641
  • София
Мони, мани и аз посегнах към един кекс, а не ям сладко.

А представи си на мен как ми действат, която умирам за сладичко.

# 642
Аз си чакам от десетина дни два чифта дънки /непрекъснато получавам съобщения от куриерската фирма, че ще бъдат доставени на датата и не пристигат /, но с тия сладкиши чаканата доставка ще се обезсмисли:smile:
Air, здраве и любов!

# 643
  • София
Честит имен ден, Air! бъди жива и здрава! Честит празник и на всички други дами, носещи това прекрасно име Simple Smile

Като сте не тема морковни десерти, слагам с скрит текст аюрведична рецепта за Морковен кекс от грис, изключително лесен за правене, набора редовно сам си го прави Simple Smile Можем да го броим към сравнително здравословните закуски, например.
Скрит текст:
Продукти:
600 гр. пшеничен грис
200-300 гр. моркови
50-60 мл олио (слънчогледово, зехтин, шаран)
30-40 грама ядки по избор (аз най го харесвам с орехи)
200 гр захар (бяла, кафява, джагари)
1 кофичка кисело мляко
1 ч.л. сода за хляб
1 с.л. смляна канела

Приготвяне:
Настъргвате морковите на ситното ренде.
Към гриса прибавяте захарта, канелата, ядките, малко сол - 1/8 ч.л. и олиото. Разбърквате хубаво, за да се промасли гриса. Добавяме настърганите моркови. Хубаво разбъркваме отново.
Към киселото мляко добавяме содата и веднага изсипваме млякото към гриса, хубаво и бързо разбъркваме и изсипваме в тавата, която трябва да е добре омаслена предварително.
Печем на 200 градуса, до получаване на хубава коричка Simple Smile Да вие сладко! 

Иначе, мога да похваля набора с първата 6ца по ФЕ. Изпитвала ги е онзи ден, доволна съм. За съжаление и аз трябва да натискам, иначе съвсем се отплесва по игрите.
За Коледа накупихме манги и light novels, май на килограм Simple Smile Сега си чакаме търпеливо да пристигнат, надявам се да са тук навреме.

# 644
  • София
Честит имен ден , Ани! Да си жива и здрава и зло да те забрави!

Общи условия

Активация на акаунт