ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 600
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Честит имен ден, Air!

Ние още сме на никъде с подаръците. Реших да взема на набора поне книга...Библиотеката на въглен връх. Тук беше препоръчана...ами никъде я няма. Дори и втора употреба я няма...такъв ми е късмета Simple Smile
Другото което измислих е слушалки , малки с кабел. Че се карат за едни като пътуваме Simple Smile Трябва да видя кои са сносни. Големи имат и двамата, както и безжични...направо си ги изсмуквам от пръстите Simple Smile

# 646
  • София
Честит имен ден на Air! Heart Eyes
И на всички останали именици днес!

# 647
  • София
Честит имен ден, Air и на всички други именички!
Аз толкова напредвам с коледните подаръци, че вече търся финансиране Stuck Out Tongue .
Има голямо забавяне при куриерите - особено при Спиди. Нещо от страната вече втори ден не ми пристига.
За яденето около празниците - аз вече го подкарах - то с тези щолени по магазините, които хич не са ми слабост.... Отделно за първи път си правим кисело зеленце, което също обожавам. То не е станало още, но всеки ден го преслушвам Smile .

# 648
Честит имен ден, Air.
Много са ми интересни младежите вкъщи. От няколко дни и двамата усърдно оглеждат в нета за клавиатури и си правят сметката, кога как ще могат да си купят. Хич и не предполагат, че клавиатурите са вече в мазата 🤣
Наборът вече два дена поред решава задачи за корен квадратен. Да му се ненадяваш. Сигурно, защото точно това му е лесно и го прави набързо без много зор.
От днес щял да си увеличава двойно бройките на тренировка. Досега правеше по 300 различни видове лицеви  опори плюс още толкова различни коремни преси. Малко му било. Това дете се побърка. До преди година-две не можех да го накарам и една тренировка да направи. Казах му, че му зачислявам и брат му. Малкият съвсем се омързелеви, а ако не тренира достатъчно сила вкъщи, когато отново отворят залата, ще виси по уредите като прани гащи.

# 649
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Чета ви , но няма какво да споделя. ДО върви нормално, аз съм в офиса и броя дните до отпуската. Прекрасни рецепти за сладки, дано имам време да пробвам няколко.

# 650
Air, Честит Имен Ден!
От здраве и късмет да имаш!
Честити да са всички именици!

Слаки и торги не ме изкушават, но  на една ягодова Пана кота не мога да устоя🙂

# 651
Моли, трилогията на Пиърс Браун "Червен изгрев" също е невероятно добра, но май също вече е трудно да се намери налична.  В нея има всичко. Освен приключенията са засегнати и доста философски въпроси, но абсолютно ненатрапчиво, без определяне на грешно и правилно. Приятелство, чест, дълг, политика. Много стойностна поредица, която се хареса и от двама ни.
И да добавя. За всички геймъри в темата е задължителна и "Играч първи, приготви се". Тази книга е като манна небесна за играещите през всяка свободна минута тийнове. Има един недостатък. Започваш да си мечтаеш за такава игра. Аз пък си помечтах за училище като описаното в нея. Това ДО, което ни подхвърлиха не струва.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 11:39 от ston

# 652
  • Между гори и планини
Честит имен ден Air! Пожелавам ти прекрасен и усмихнат ден!
Моя хубостник получи още една четворка по физическо. Петък ще прави презентация на тема здравословно хранене, да вдигне малко оценката по този велик предмет.
Снощи до 12ч преписва задачите по математика, защото първо пише в упражнителна тетрадка, която не е много представителна, 10 листа задачи с корени, проверени и верни. Някои от задачите бяха задължителни, повечето по желание. Направи всички.
По английски пристигна една шестица, върнаха му контролното по български от вчера, без коментар , с поправена една дума. Не се надявам на висока оценка там, не е писал много подробно за двата вида текст.
Тиймс през телефона много често ми забива, екрана играе, не се отварят файлове, не могат да се пращат файлове освен в личен чат на учителя, през снимка. На компютъра е добре.
По рисуване за домашно имат да правят отпечатък - да рисуват на стъкло, или плочка за баня с темперни, или маслени бои и да отпечатат на лист. Явно ще се рисува на пода в банята с темперни бои, после само да пусна душа и да измия. Няма да търся стъкло.

# 653
  • Някъде в Европа...
Благодаря на всички! Много сте мили!
Ако има в темичката и други именички - да са много здрави и щастливи!

# 654
  • о`майна лунна нощ е
Air, все така въздушно да е покрай теб - леко. Честит празник и от мен!

# 655
Вълшебно да ви е на всички!

# 656
Бисе, този магьосник е превъзходен! По душа ми прилича на Ринсуинд Joy

Air, честит имен ден! Бъди здрава, много щастлива и усмихната! Flowers Four Leaf Clover
Чистит имен ден и на всички останали знайни и незнайни именици в темата!

# 657
  • София
Бисе, пращай го насам, моля! Прекрасен е, искам го Simple Smile

# 658
Заснеми го с вино и сладки и директно отива на корицата на темата Wink

# 659
Вижте какво момичета, дайте да си оргатизираме една Коледна томбола, и ще направя един Джуджи или Магьосник специално за нея.
Пък на който се падне😀

Общи условия

Активация на акаунт