ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
И за Италия е вярно. Днес гледах камери онлайн, както се чувствах в Рим, не съм се чувствала никъде в живота си. Намерих и 4листна детелина баш при храма на весталките...ама наистина, все едно душата ми е там. Не е най-красивата град или най най, но направо имах чувството, че дишам там. Просто дишам и чувствам и живея.

# 691
  • София
Значи, който е роден в четвъртък, получава деца, родени в понеделник. Joy
https://sanovnik.bg/n4-33714-%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%8 … D0%BD%D0%B8%D0%BA
Тук за понеделниците, а надолу има линкове към статии за всеки ден. Аз не съм съгласна, ни за четвъртъците, ни за понеделниците

# 692
Дните идеално съответстват на зодиите ни- петък за рак, вторник за козирога  и стрелеца и четвъртък за девата Simple Smile

# 693
  • Пловдив
Честит имен ден, Air, жива, здрава, късметна и щастлива бъди!
Бисе, джудженцето е суперско! Завид за таланта, браво!
Набора е роден в неделя, естествено роден 🙂, в събота ходих... 15 км, хич не съм мислила, че щото съм бременна, пък и лято, току виж нещо стане, и той се появи 2 седмици по рано, неговата кожа. Мъжа ми също е роден в неделя. Най-малката ми дъщеря също, но тя е секцио и не го броя.
И, за съжаление, нямат никакви вълшебства неделно родените. Или добре ги крият 😅😅😅

# 694
  • София
Хепи, точно това си мислех, че моят четвъртък ще отива на детето. Направо ще ну лепне. Дева е.

# 695
  • София
Аз съм родена в четвъртък и средното ми дете е в понеделник,  а другите две - в неделя.

# 696
  • София
Обърках се окончателно за моя милост. Стрелец (а всъщност змиеносец), роден в понеделник на 1ви, с дете дева, родено във вторник.
Вече не знам къде да гледам и от кой точно кладенец да довлека вода за повече яснота - евентуално. 😁
А, и котката е всъщност овен. Понеделнишки.

# 697
Абе безнадеждна работа...сипвайте по едно и това е

# 698
Забравих да кажа на Бисето, че е измайсторила страхотно сладурче:kissing_heart:

# 699
  • София
Хм,родена съм в петък. Значи ли нещо?
До тук, че дъщерите на родените в петък учат ФЕ Simple Smile))))))))))))
Тц, и аз съм родена в петък. Едната - АЕГ, втората - Испанската. Друго ще да е. Това, за Италията, по-вярно ми се струва.

# 700
Да споделя кофти късмет на мойта мома. Имаха да пишат есе на тема: Много хора, малко човеци. Едвам я измолих да го прочета. На мен ми хареса, тя - много критична. И преди малко получава 6 за есето и грейна. Пита госпожата дали е на есето и тя и отговори, че да и, че ѝ го е пратила с коментарии. ИИИИИИИ... ами не е нейното есе. Отново гемиите потънаха и сега тръпна в очакване.

# 701
  • София
Хаха, аз съм вторнишки Овен. Детето е съботна Риба, работари щели да са, не вярвам..., толкоз да го мързи...😂

Air, честит имен ден!

Бисе, страхотни джуджовци, браво на теб!
Аз съм сръчна, но пусто бързо ми минава мерака. Последно изпитвах голяма необходимост да плета, изплетох едно вълнено одеало ( разкошно стана), осем шапки и две бебешки жилетчици и рязко ми мина мерака и зарязах всичко. Преди това имах период на тортоправене, ама засукани ги правех на външен вид, то фондани, то шоколадови трансфери, фигурки, чудо! Е, и това мина, сега само бисквитена торта правя😁 То това ми е от зодията май..., бързо ми писват всякакви хобита.

# 702
  • София
Аз пък ударих едно рамо с довървшане на един нарисуван на ръка графит във Фотошоп (домашно по рисуване).
Ще трябва да сядам да я обучавам моята девойка на такива неща - пощуря от ентусиазъм.

# 703
Clever, много неприягна ситуация.
Учетелката не е ли видяра чие есе чете и на кого го изпраща?

Момичета, благодаря ви за похвалите!❤
В момента имам потребност да правя точно тези чудаци.
Не знам защо.

Аз правя нещо( хоби), докато ми е кеф. Започне ли да ми става досадно и да се отегчавам- спирам и и си намирам друго нещо.

# 704
Честит имен ден на AIR - здраве , радост и гордост от постигнатото !
Бисе , златни ръце имаш - разкошни са джуджовците , излъчват съвършенство и приказно вълшебство ! Респект !

Общи условия

Активация на акаунт