ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 695
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Бисе, още един въпрос - с какво ги натъпка вътре и откъде е купен пълнежът?

# 706
Бисе, още един въпрос - с какво ги натъпка вътре и откъде е купен пълнежът?

Clever, със силиконов пух е пълнежът, купих   го от сайта на Слънчоглед.

# 707
  • София
Аз правя нещо( хоби), докато ми е кеф. Започне ли да ми става досадно и да се отегчавам- спирам и и си намирам друго нещо.
Аз персонално от първа група на детската градина до четвърти клас някъде, се изтрепах. То не бяка костюми за тържества, Коледни базари... Та наистина не мога повече.
Ето тук пазя снимки на 2-3 неща и си се чудя на акъла направо:
Скрит текст:

# 708
Много са красиви, Ред!
И аз бях голям ентусиаст до четвърти клас, но после се кротнах.

# 709
  • София
То освен това от този период всичко е и една идея кривонделско, понеже и децата помагаха, и въобще голямо търпение ще да сме имали. Десетки часове сме изкарали с децата в такъв съвместен труд. 😁

# 710
AIR, да ти е живо и здраво името!
На останалите именици в групата, бъдете здрави и щастливи!

Ред, Бисе, прекрасни неща сте сътворили!

# 711
  • София
Изпуснах ви днес(или по-скоро вчера),но и аз се отдадох на почивка и празници.Стартирахме със спомени за студентските години,и продължихме с имения ми ден . Честити да са и останалите адашки в темата-AIR,Elwing.....и други скрити зад никовете Simple Smile
Бисе,чуден е този магьосник.
Още нещо щях да пиша,но виното си казва своето ,та ще дописвам утре.

# 712
  • Между гори и планини
Добро утро момичета!
При нас е имало силен вятър и има смущения с електричество и интернет. За първи час , пубера взе телефона, но учителките повечето отсъстват. Трябваше първи час да правят контролно по информатика. Интернета дойде при нас, но часове няма...

# 713
  • София
Опит за квинтесенция в рими на настроението тук. Grinning
Ама е малко дългичко за следващо заглавие.

Скрит текст:
В ОСМИ КЛАС е тъй уютно, с аромат на джинджифил!
Идва светъл празник - ние се подготвяме със стил!

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 09:45 от Red

# 714
  • София
Ха, добро утро и от мен! Честит празник на всички, които съм изпуснала тези дни - рожденици и имен ден вчера. Да сте живи, здрави, щастливи и обичани! ❤🍀🥰🌺 Ето и аз да почерпя, снимката е от нета, не съм вълшебница както други тук 💕
При нас нищо интересно, освен че бяхме коронясали почти всички май. Аз поне със сигурност, наборът не е изследван, но загуби вкус и обоняние и след някоя и друга седмица ще го изследвам за антитела. Малкият нямаше никакви оплаквания, но и него ще проверя, защото на колежка детето й така се оказа с имунитет. По 23ч съм лежала, дребното вика- мамо, ти само лежиш и ядеш, нищо не вършиш. Ми, почти така беше. Всички го изкараха - моите родители, сестра ми, зет ми. Кой по-тежко, кой по-леко. Интересното е, че лятото го кара ММ и от него не го хванах, но сега не ме пропусна. В работа имахме много болни, сега шефовете ни се сърдят, все едно нарочно сме се разболели. Та, така, засега ще пропусна ваксината.
Родена съм в сряда, децата във вторник и петък.
Бъдете здрави и се пазете! А болничките да се оправят бързо! ❤🍀

# 715
  • София
Бисе, Бисе, Бисе  златни ръце имаш. Истинска магьосница си! Просто и второто джудженце е НЕВЕРОЯТНО.С две ръце и два крака се записвам в томболата и си стискам силно палци това, че съм родена в събота да ми донесе късмет и да спечеля аз:)

# 716
Ред, и твоите неща си ги бива, а заглавието отново е страхотно.
И ние творяхме много, когато децата бяха малки. И те имаха желание, и ние с баща им. Сега тяхната творческа муза никаква я няма. Моята също.
И вкъщи метър прекъсва отвреме навреме. За кратко е, по за някоя и друга минута, обаче е кофти, ако се случи по време на тест или изпитване. В тази връзка наборът пак се възмущаваше сутринта, защото прекъсна по време на английски. Защо сме плащали, какво било това нещо, трябвало да ни върнат парите, мрън-мрън. Ами такова е. Аз какво да направя. Не мога да извадя от джоба си перфектния интернет, супер бърз и никога непрекъсващ.

# 717
Добро утро!
Родена съм в неделя Simple Smile
Децата и двамата във вторник, случайност.

На патерица честит имен ден на всички Анита! От здраве и щастие да не се отървете Flowers Rose

Бисе, чудесно джудже, много си сръчна!
Ред, къде ме върна с твоите красоти Simple Smile И аз в градинската възраст на децата много неща правех, всяка ролка от тоалетна хартия ми беше ценна.

# 718
Добро утро! Денят при нас започна с класно по български. Днес девойката ми е рожденичка! Черпя ви с кой каквото пие... Няма да слагам снимки на торти и сладки, че ще ви дойдат в повече Simple Smile Сутринта си получи лаптопа, много доволна.
Вчера посетих още един Юск, там вече имаше одеяло. Взех, мама ще й го подари днес.
Честито на Анитата за вчерашния им празник! Да са живи и здрави!
Ред, много ми харесва и новото ти заглавие!
Аз съм родена в събота, и големият също. Наборката е в неделя.

# 719
  • София
Бети, честит празник! Да ти е жива и здрава девойката!

Общи условия

Активация на акаунт