ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 695
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Мони, Дикси, благодаря от сърце!

Дикси, Маша иска ли да асистира за тамболата?🙂

# 721
  • София
Бети, честита рожденичка! Да е здрава, усмихната, любознателна и упорита!
Весел празник!

# 722
  • София
Много празници Simple Smile Честита да е девойката на Бети, здрава и много щастлива.

# 723
Да взема да драсна някой ред, че да не ме пропуснете за томболата...Simple Smile
Бисе, страхотни са джуджетата. Сигурна съм, че и това дето ще е за мен( защото ще спечеля....все пак в Неделя съм родена) ще е такова Wink

Набора е на вълна класно. Вчера по немски, днес по БЕЛ...МАТЕМАТИКАТА не знам кога. А...И по НЕ беше само първа част. Ще има още едно класно и обща оценка. Тази направо е маниачка.
Сетих се...В темата имахме ли русенки? Защото тази учителка идва от Русе. И да питам какво е това училище с толкова засилен немски от първи клас...?

Най-после украсиха и джуджетата започнаха всеки ден да слагат лакомство в чорапчетата Simple Smile Не че още вярват, но им харесва изненадата и хапването Simple Smile И чаят коледен календар е голяма веселба - дегустираме дружно.

Да не забравя.
Честит рожден ден, на девойката на Бети! Да е много здрава и щастлива!

# 724
Бети, честито да ти е момичето!
Здраве , късмет и добри хора около себе си да има!

# 725
  • София
Да е честита, здрава и щастлива рожденичката на Бети! Heart Eyes

# 726
  • София
Бети, да е жива и здрава рожденичката! Много късмет и щастливи моменти! 🌺🎂🍀

# 727
  • София
Бети, да е жива и здрава рожденичката! MollyBy няма да се разберем за томболата. Аз съм родена в събота Simple Smile

# 728
Бети, честита да е девойката! Здрава, щастлива, устремена Heart

Аз малко по диагонал четох последните страници от вчера и не разбрах каква ще е томболата Grinning не ми се връща да чета сега, че съм потънала в брашно, масло и канела.

# 729
  • София
Бети, жива и здрава да ти е рожденичката!
Да расте обичана и щастлива Flowers Sunflower !

# 730
  • софия
Бети, жива и здрава да е рожденичката Balloon Да е здрава и да има всичко, което я прави щастлива!

Elwing, честито да ти е името! Да носи на теб и другите скрити момичета с името Ана само хубави емоции, когато го чуват! (на патерици Flushed)

И аз не разбрах как и кога ще я правим томболата.

Другата седмица ще съм работа от вкъщи и тогава може да се отдам на кулинарни издевателства, но ще се опитам да се въздържа, въпреки вашите изкушения.

Мисля, че днес е част от класното (?) по БЕЛ - есе. Другата седмица имат нещо друго по БЕЛ. След като изкара 6-ца по МАТ сега не иска да се явява на нещо като повишително контролно. Оценката щяла да е средно аритметично и я е шубе да не я понижи Laughing Поставила съм задача да провери дали не е задължително, 'сепак.

# 731
Поздрави и от мен за здраве и щастие. Томболата е за гномчето.

# 732
Бети, да ти е жива и здрава девойката! Много приятели и вдъхновяващи преживявания!
Не се сещам за нищо ново. По ИТ се появи оценка от тест.
Red, страхотни неща правиш!

# 733
  • София
Бети, да ти е жива и здрава девойката! Много щастие и верни приятели!
За томболата - искам и аз , макар, че съм родена в понеделник, а децата и двете са във вторник.

# 734
  • София
Я да ви върна малко на училищна тема. Дидева е качила този линк за профилираната подготовка след 10 кл. от сайта на РУО - София във Фейса. Знам, че ние е рано ама тези профили ей сега ще дойдат и го споделям и при нас. Всъщност тя Дидева ни ги поразясни тези неща, но ми харесва как са го синтезирали и при Синеочка.

http://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2020/12/%D0%9E%D1%8 … 2%D0%BA%D0%B0.pdf

С изненада разбрах, че при ИИЧЕ 11 и 12 клас няма да изучават предмети на съответния чужд език, което значи, че каквото учат като предмети на чужд език ще е само 9 и 10 клас. И тези с четири профила (ЕГ май всички са така) ще имат по еднакъв брой часове (по 5) за всеки от профилите. А и някои от унитата могат да им признават някои предмети. Ами това разбрах аз в кратце.

Общи условия

Активация на акаунт