ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 603
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Браво,завидях.

# 61
  • о`майна лунна нощ е
какво да се смеем?!?!?!
Ти усещаш ли, че върви тайно наддаване за него между потребителите тук като в онези аукциони за скъпи вещи Wink
Супер сполучливо е! Поздравления!

ПП - само да спомена, че ако аз се хвана да правя нещо такова, ще ме гледате или в някоя сводка на болница, или в онези предавания тип "от глупав, по глупав" и "не правете като тях".

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:43 от `ТуиГ

# 62
  • София
Бисе, чудесно е. Сега само му измислете и нещо шаренко, че е много зелено, май е ирланско това джудже. Някой шарен шал или елече...
Много е готино!

# 63
Бисе, страхотно ви е човечето! Браво!
А какъв ви е пълнежът? Кадифен ли е платът или сатениран, че не съм сигурна, че виждам добре на екрана?

# 64
  • Между гори и планини
Джуджанко е прекрасен! Явно идва от Ирландия с това сочно зелено костюмче.
Ако видя от къде мога да купя материали, искам пак да правя кукли от дървени лъжици. Сърбят ме ръцете.

# 65
Бисе, чудесно е. Сега само му измислете и нещо шаренко....
Гаджето му може да е шаренко. Simple Smile
Прекрасно е джуджето. Поздравления.

# 66
Бисе, страхотно се е получило! Много ми хареса.
Аз мога да творят такива неща само с предварително разкроени платове. Мъжът ми беше купил от едно пътуване преди години два комплекта - мече и калинка. Децата още не ходеха на училище. Те твориха - шиха, лепиха, с много малко наша помощ. Страхотни кукли се получиха, още са по рафтовете. За съжаление вече не мога да ги хвана да правят нещо подобно. Особено наборът толкова хубави неща изработваше преди време... Сега се е забил на този компютър и хич нищо друго не го  интересува.

# 67
Джуджанко е прекрасен! Явно идва от Ирландия с това сочно зелено костюмче.
Ако видя от къде мога да купя материали, искам пак да правя кукли от дървени лъжици. Сърбят ме ръцете.

Покажи една, да я видим как изглежда.
Обичам, по време на ваканции, да се заигравам така.

# 68
  • Между гори и планини
Охо, не съм правила с години. У дома няма нищо - нито кукленски къщи които правех, нито кукли. Ще потърся в нета дали има подобни.

# 69
  • sofia
Браво, Бисе! Желанието и сръчността правят чудеса🥰

# 70
Момичета, много сте мили! Благодаря!
Следващият ще е по- добре🙂

Джуди, кадифе е, да.
Пълнежът е силиконов пух. Гледах клипчета, в които освен пух, пълнеха основата с ориз, за тежест. При нас е само пух, но пак седи прав.

# 71
  • Sofia
изобщо никакво снизхождение!
супер сте!

За следващите празници съм готова с поръчката.

# 72
  • София
Страхотно е, Бисе, браво! 💕 Аз никак не умея такива пипкави работи. Имам приятелка, която всяка година прави и подарява на близките си някакви коледни нещица. Много е мило.

# 73
Момичета, много сте мили! Благодаря!
Следващият ще е по- добре🙂

Джуди, кадифе е, да.
Пълнежът е силиконов пух. Гледах клипчета, в които освен пух, пълнеха основата с ориз, за тежест. При нас е само пух, но пак седи прав.

Благодаря, Бисе!
С ориза става като онези възглавнички за път със ситните топченца. Винаги ми е било притеснително да не се разшие и това нещо да не се разпилее навред. Предпочитам пух и аз. Като се натъпче добре, ще стои изпънат човекът по шевовете - като войник! Laughing

# 74
  • София
Бисе, страхотно е!
Гледах и аз в групата, да купя за подаръци. Wink

Общи условия

Активация на акаунт