ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 599
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Бисе, направо трябва тук да покажеш. Чакаме с интерес Simple Smile

# 46
  • софия
Значи, Бисе, да знаеш, че много мразя така! Не може да кажеш, че твориш и да не покажеш. Не се прави та-ка 💝
Добро утро ☕

# 47
  • у дома...
У дома съм известна като "оная, лудата". Мерси. Преди 5 години, току що сме се настанили в новата квартира. Прибирам се от работа и минавам покрай прозореца на детската. Без да искам чувам "Ани, дядо, хайде да оправим стаята, че сега ще си дойде оная лудата...". И то от собственият ми баща. Лудата вече не вика. Или млъквам и не говоря въобще, или само поучавам с един твърд, назидателен тон поне час.

Blanc, бързо да оздравяваш.

Бисе, покажи ни чОвечЕто, моля.

# 48
За часовете по физическо съм разказвала. Пуска им клипове с различна дължина - от 6 до 40 минути, това последното на две части. Или са за някакъв спорт, или за определен спортист, примерно беше за Стоичков последния път. Трябва да си водят много подробни записки, защото след това ги изпитва. Засега пише плюсове и минуси, но на една девойка й написа 2ка. Миналия час пак нея изпитва. Пак не беше доволен и й каза, че ще продължи да я тормози.
Цербер по учебната част съм аз у дома. А по отношение на чистотата е ММ. Голяма мобилизация пада преди да се прибере. Simple Smile

# 49
Добро утро🙂
' Начи, щом настоявяте, като го завършим първия Щурчо, обещава, ще го покажа!
Ама, обещайте да не ми се смеете много🧐

# 50
А, добро утро. Един хубав снежец вали при нас, рано сутринта добре си побягах с кучето. На спокойствие, без никой да ме ядосва. То, миличкото, е страшно послушно същество.
После ми светна четворка в Школо на вчерашното контролно по математика. Той, пуберът, снощи каза, че системата му е определила 4, но се надяваше нещо от отворените отговори да не е отчетено правилно. И дълбокомислено заключи, че явно 20 решени задачи не са достатъчни. Омммм. Следващия път щял да реши 45, явно толкова трябвало за 6. Не знам как ги сметна. Омммм. Мълча си. Математикът на класа. Пълна нула е с този негов мързел, ако не съм му стъпала аз на врата. Само самочувствието му е голямо. Няма пък да му вися отново на главата, за да решава задачи. Ако ще. Негова работа, ще си носи последствията.

# 51
  • Между гори и планини
Омммм... Важното е, че е разбрал , че грешката е в него. Омммм, и не е обвинил системата в грешка 😂
Омммм, моя го мързи по английски омммм американецът на училището омммм, ако не го изпитат , не си отваря устата омммм, ако ще ☺️

# 52
  • София
Моят вчера уж щеше да си почва единия проект по БЕЛ, но ни видя със сестра му да апликираме и реши, че трябва да се включи...
Сутринта, обаче, беше шоуто. Събуждам се от някакво ломбурене. Оказва се, че трябвало да има някакъв форнайт ивент и малкият синковец станал рано-рано да не го пропусне. Сървърите на играта забили...

# 53
Не се смейте много, моля🙂
Бъдете снисходителни, първи опит ни е с Моника...

# 54
  • Пловдив
Бисе, прекрасно е! Браво на вас! Аз съм с две леви ръце зя всичко, освен за готвенето, и много се възхищавам на такива таланти. Браво!!!

# 55
АУУУУУУУУУУУУУ, РАЗКОШ, ГОЛЯМ РАЗКОШ!

Бисе, страхотни сте!

# 56
  • София
Biserka_a фантастичен е!!!! Винаги съм се възхищавала на хора с такива творчески способности. Аз единствено мога да се справя копче да зашия. Браво! Simple Smile

# 57
Бисе, много е хубав:heart_eyes:!
Аз и копче не мога да зашия.

# 58
  • София
Страхотен е!

# 59
Бисе, страхотен е.
Сега му направи приятелка да не скучае.

Общи условия

Активация на акаунт