ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 975
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Добро утро Flowers Sunflower .
Ние наблегнахме на пълнен шаран вчера. Свекървата беше на гости и го приготви. На нея и е специалитет. Иначе аз правя всякакви други риби и шаран, но не пълнени. Покрай мъжа ми се научих да ям по-често риба и повече видове.

# 436
За мен също рибата е най- вкусна с масло, зехтин, сол и малко мащерка. Лимони. Когато е печена. Най- често правим пъстърва, защото децата я обичат най- много.
Харесвам и пържена прясно уловена риба.
Скумрията я обичам с домати, лук, кисели краставички.
През лятото правим и риба на скара.

# 437
  • о`майна лунна нощ е
ОЕСР в Туигълови
Скрит текст:
След като предадохме болния лаптоп в ръцете на IT магьосниците и преди да си вземем дядото, обучението ще минава на това устройство.
Наборът си пази компютъра, но сестра му все повече показва, че е над нещата. Странното е, че не се оплаква и се справя дори така, докато в същото време на мен ми побеля косата /буквално/.
Интересна нова седмица ви пожелавам!

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 09:17 от `ТуиГ

# 438
Това са само устройства, консумативи, в крайна сметка. Израснали са с тях, не ги ценят толкова като нас. Да е здрава, ще купувате...

# 439
Добро утро! У нас за рибата отговаря ММ. Рибар е. Носи много и много я ядем. Вчера шаран. Досега не е носил шаран, който да мирише на тиня. А това са вече над 20 години. Вчера бяхме у баща ми и носихме пържен. Жена му беше направила пълнен с ориз и орехи и домати с лук покрай него. Много вкусно беше всичко.
Взехме лаптопа за наборката, но до четвъртък ще го крием, до рождения ден. Другата седмица ще ходим за личната карта, че и аз трябва да си получа моята.  Още началото на октомври подадох, но после боледувахме и ...

# 440
За съжаление, няма как човек да докаже, че го е изкарал. Тъпа работа.
              Защо да няма начин да се докаже ,че си преболедувал? Правиш тест за антитела и .....ако си боледувал трябва да ги имаш.Големият ми зет преболедува и след като оздравя ЛЛ му пусна тест за антитела и...се оказа,че има 10 пъти повече антитела от минималните стойности.Не помня цифрите или по-точно не им обърнах внимание.Остава въпросът - колко време ще се задържат тези антитела.При ваксината се оказа същото - не се знае за колко време изгражда имунитет.Категорично съм против ваксината.Имам неприятен спомен от първата ваксина против грип преди много години.С връзки една позната намери такава и ваксинира детето и....не знам дали се предпази от грип,но де що вина вирус все му се лепна и цяла зима не го видях в ДГ.
             Сега слушам,че ваксинираните ще получат сертификати на български и английски за да нямат проблем за пътуване в чужбина.

# 441
  • Sofia
Добро утро и хубава седмица!
Влизам с един въпрос - насочете ме къде да пиша или намеря - имам стар, но железен,  лаптоп Dell с голям екран, искам да го подаря на някое дете за ДО, което има нужда, а родителите не могат да му купят.

# 442
  • София
Тестове от Архимед:

Скрит текст:

# 443
Тестове от Кулинариум Grinning

Скрит текст:
Не е добре за фигурата когато съм почивка и сме в условията на пандемия Stuck Out Tongue Winking Eye А идват и празници, олемайко. Звънче, едното е пастата по твоята рецепта Simple Smile

# 444
Добро утро и хубава седмица!
Влизам с един въпрос - насочете ме къде да пиша или намеря - имам стар, но железен,  лаптоп Dell с голям екран, искам да го подаря на някое дете за ДО, което има нужда, а родителите не могат да му купят.
                Сещам се за това : https://www.24chasa.bg/novini/article/9274132 Видях го по ТВ-то и мисля,че не е трудно да се намери връзка с директора.Сега видях,че има и телефон ,на който може да се обадите.

# 445
  • София
Дикси, много професионално. Взе ми се акъла Simple Smile Не само ястията, ама то съдове, то прибори. Определено този тип тестове ги предпочитам Joy

# 446
  • софия
Дикси Heart Exl

# 447
  • Велико Търново
Дикси, стига ми да ти гледам снимките, не ми трябва да ям!Радвам се, че те познавам!

# 448
  • София
Дикси, много професионално. Взе ми се акъла Simple Smile Не само ястията, ама то съдове, то прибори.
И за черешка на тортата - професионална фотосесия на всичко.
Страхотно просто! Heart

# 449
А всъщност най-много обичам да снимам пейзажи Joy

Не помня в кой клас наборът, на контролно по математика, беше написал за един триъгълник, че е широкоъгълен, вместо тъпоъгълен. Учителката му беше оградила с червено и до него три ??? Тогава мъжът ми каза, че прекалявам с говоренето за обективи вкъщи Grinning

Весана, досега търсих как да намериш къде да дариш лаптопа и нищо не открих. По разни ФБ групи има информация, но нищо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт