Отговори
# 585
Честито рождество Христово момичета!
Бъдете здрави и много щастливи!
Нека всяка ваша мечта се превърне в реалност ! ❤🙏

# 586
Честита Коледа, момичета 🎅 Нека има здраве, топлина, любов и детски смях във всеки дом и много бебоци/положителни тестчета под елхата 🎄🎄🎄People Baby People BabyPeople Baby

# 587
Весела Коледа! Нека всяка от нас сбъдне своята  съкровена мечта Simple Smile

# 588
Мили момичета, бъдете здрави, търпеливи и все толкова борбени както до сега! Знайте, че вашата сила и вяра пленява и заразява всички! Не е ли точно това смисълът на Коледа - споделянето на мъничко частичка надежда, с този който има нужда, запалването на искрата, вярта, че всичко си заслужава!  Това е магията на тази тема, магията на Коледа!
Използвам този светъл празник, за да ви наръся обилно с вълшебен прашец - моята розова, сбъдната мечта 💖
Весела Коледа! 🎄

# 589
Честита Коледа, момичета! Здраве, усмивки, топлина и уют... и поне по едно мъниче на следващата Коледа Heart Flowers Evergreen Tree

Чери, честити розови гащи! Грабя с пълни шепи от розовкото Hug

# 590
Весела Коледа, момичета. Века ви донесе много положителни емоции. Пожелавам на всяка от вас щастието да гушне рожбата си пред елхата.

# 591
Честита Коледа, момичета! Бъдете много, много здрави и благословени! Нека всяка от нас сбъдне желаната мечта през 2021🍀💗💙🎁
Чери, честито розово 💗💗💗
Някой за тест ??? все още има малко време за Коледно чудо 2020 🍀🍀🍀

# 592
Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави, бъдете благословени с рожба!
Нека Ви се сбъдват чудесата!
Весела Коледа !

На мен вчера за “подарък” ми дойде, но знам, че скоро ще се случи и моето чудо! Вярвам, че съм по правилният път с терапии.
Чери- Честито розовко, разбрахме с теб в началото още да си на розово по Черешово време Simple Smile

# 593
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави и много щастливи! До една да посрещнем следващата Коледа с бебе на ръце и пълни сърца! Gift Heart

Следващото е малко сдухано, но нещо не мога да го сложа в скрит коментар.

Локо, исках лично да ти благодаря, че не ме забравяш и ми писа окуражително, през периода, в който се дистанцирах. Четях ви и ми стана много мило, че се сещаш за мен и питаш как съм Heart

След неуспешното инвитро реших да си почина от мисли за бебета и, освен един естествен опит в деня на овулациата, не сме правили нищо. Остана ни едно доста изоставащо замразено ембрионче и мисля да му дадем шанс през новата година. И да сменим клиниката, но още не съм избрала лекар. Ако имате препоръки за лекар за инвитро с мъжки фактор и ендометриоза, моля да ми драснете на лично.

Неуспехът ни се отрази много тежко, особено на ММ, още повече, че се съчета с друг проблем - загубихме апартамента, който капарирахме и платихме частично на акт 15...Страшно овъртяна история с лош край за нас. Та, освен без бебе, останахме и без мечтания дом за Коледа...Голяма загуба, но ще се справим и с това някак.

Не съм спирала да ви чета и ми стана страшно мъчно за развоя при Марго. Гушкам те много силно и се надявам всичко да е минало по най-малко лошия начин и сега да празнуваш Коледа със съпруга си, а всичко да е зад гърба ти. Щом стана веднъж, ще стане пак, но вече ще си по-спокойна и всичко ще бъде наред Hug

Филме, честита брюнетка! Сладка главица с прекрасно име Heart

# 594
Весела Коледа момичета, бъде здрави, благословени и догодина всички да сме с бебоци на ръце! 🙏❤️🍀
Чери честито розаво 🥰
Кристи съжалявам за всичко което сте преживяли, дано през новата година сбъднете мечтите си! ❤️
Скрит текст:

# 595
Весела Коледа момичета Hug Пожелавам Ви новата година да е успешна за всички и другата Коледа да сме с бебе до елхата.

Antonelly Звучиш ми много по-добре. Дано всичко се нареди бързо и скоро да има две хубави чертички.

Марго Ти и Локо сте моите две вдъхновителки за борбеност и смелост. Марго Надявам се да има добри новини при теб и още следващият месец да ни зарадваш с положителен тест. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Локо Ти нещо си се умълчала, да няма някое Коледно чудо, стискам палци да е така Flowers Four Leaf Clover

Кристи Съжалявам за случилото се. Дано скоро нещата тръгнат в по-добра посока. Дано пък това емрионче се препори и да се превърне в сбъдната мечта.

Believe Hug
fillme Прекрасна гледка Heart
Чери Страхотна новина, приемам прашец в изобилие.

Аз много се бях надъхала с О на Коледа, да ама не Blush Взех си тестове за О и бяха много бледи и взех други видове. И двете марки показват различни неща. Единият е положителен за О във вторник, другият още е положителен. BTT пък се вдигаше до вчера, а днес падна, което значи, че не е минала. Знам ли..., правим през ден опити пък каквото стане. Това, че остават 10% след 24 часа малко ме притеснява, че може да изпуснем О, но каквото такова.

# 596
Честито Рождество, момичета! Нека на следващата Коледа прегръщаме и ние под елхата нашите малки съкровища, и не е останала никоя от нас чакаща в темата Heart

# 597
Честита Коледа, мацки. Дано следващата да е пълна с мърдащи, здрави подаръчета!
Марго, толкова ми е мъчно, чак не исках да пиша. Другия път, всички се надяваме, че след бременност лесно ставало...
Кристи, съжалявам за ситуацията с жилището. Нали затова е капариран, как е възможно, връщат ли ви сумите? А ембриончето ще е вашето, само да му дойде времето!
Малката розова Черешка голяма и червена да порасне!
fillme, прекрасна картинка!
Луничке, важното е да има положителни. И аз опитах с тестове уж за Коледа да се зарадвам. Почнах от 7 ден и до вчера (12) все отрицателни. А аз съм с ранна О, ако изобщо има какво да произведа. Моите тестове са едни китайци... хипер тънки, наполовина на нормалните, и резултат може да се види най-рано след десетина минути. Да им се чудиш въобще читави ли са. Уж преди 3 дни почнаха леко да потъмняват, а вчера няма никой. Днес не успях да правя тест, въобще изключих и язък за стискането, но пък си действахме. Аз разказах на Драгончето, правя едни схеми на своя глава с естроген и прогестерон, поне цикъла да опитам да наместя според графика на док. За нещо по-положително не смея да се надявам.

# 598
  • Варна
Весела Коледа момичета , желая Ви сбъдване на всички мечти 🥂🍀💟🤗
Чери минавам под прашеца, и дано се заразя 🤩🤩

# 599
Честита Коледа на всички! Пожелавам на всички най- вече здраве, да имаме много късмет, всичко лошо да е зад гърба ни и всеки най- скоро да сбъдне мечтата си.
   И аз бях така с тестовете за О. Голямо гледане, чудене, две различни марки= различни резултати. Взех си дигиталния тест, скъпичко, но културна работа. Вчера видях усмихнатото човече, и се надявам, че Коледата ще ни донесе късмет!

Общи условия

Активация на акаунт