Отговори
# 600
Светла,щастлива и споделена  Коледа,момичета!Пожелавам  ви здраве, мир в душита ,щастие в сърцето,а догодина и в ръцете👶🏼!Бъдете благословени ! ❤
Аз (НЕ)чакам утре или на 28ми лелката да ме навести!
Кураж на всички ни!

# 601
Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави, все така борбени и дано следващата Коледа, всяка една от нас, да държи мечтата в ръцете си. 🌲❄️☃️

# 602
Честито рождество Христово! Пожелавам до следващата Коледа всяка от нас да гушка своето бебенце (или бебенца).

# 603
Честита Коледа, мили момичета! 🎄🎁 Всяко пожелание, изречено на Коледа ще се сбъдне, стига истински да вярваме в него! Дано при всички дойде тяхната мечта и догодина да замеряме с памперси новите момичета. Дано от списващите тук не остане нито една- всички да се изнесем към отчетни!

# 604
Хей момичета.. Вече 3 дни ми закъснява.. Имах болки,все едно ахааа всеки момент ще ми дойде, амаа не.. Забелязах, някакво странно течение, гърдите ми са подути, но не болезнени..Пия аспирин протект, и това ме навежда на мисълта, че би трябвало да ми дойде, ако ще идва.. Нали разрежда кръвта 🤔.. Днес вече мисля да купувам тест. И евентуално още следобед да го направя, а другия утре сутрин. Какво мислите, какъв тест да купя, които би отчел по всяко едно време? Направо съм в шок.. След толкова лекарства възможно ли е затова да закъснява.. Но пък много странични симптоми се появиха.. Не знам вече заради надеждата ли, или нещо друго.. Въобразявам ли си.. Не знам, не знам.. Кажете ми какво да правя 😳

# 605
Merryhristow, вземи си обикновени тест ленти - express test например. НЕ купувай престо или белиив - дават фалшиви черти.

# 606
На мен ми закъснява вече 5 дни, в петък и днес правих тестове на шуър чек и двата са отрицателни. Възможно ли е според вас да е рано да отчетат?

# 607
И аз направих clear test лента чисто отрицателен. Утре сутрин ще направя със сутрешна.
Sun29 със сутрешна ли беше?
За мен не е рано, защото овулация имах на 10-11ти.. Сигурна съм, защото имах болки в яйчника от дясно, и правих тестове за овулация.. . 1 седмица след това ме болеше ниско долу, все едно като при цикъл, сега и закъснява.. Оф направо се обърках вече.. То е ясно, че каквото ще има да става, ще стане, ама.. Ще видим утре сутрин! Успех на останалите чакащи 🍀🤞

# 608
Здравейте, момичета. Аз съм Кийпчето, за тези, които ме помнят.
Искам да подаря на някоя от вас следните медикаменти, всички от които са отворени, но с дълъг срок на годност:
- Maca root на CNG 525 mg
- Tribulus 1000 MG на CNG - гова са бабините зъби
- 1 блистер Алеракт /10 т./
- 24 т. натаспин
- започнати, но недовършени блистери дуфастон 10 mg /13 т./, летрозол /12 т./ и медрол /12 т./

Маката и бабините зъби не съм ги броила, за да не ги опипвам с ръце, но горе долу половината кутии. Моите впематления са, че се отразяват добре при МФ.

Ако някоя от вас е в процедула в Надежда, ще са ви нужни дуфастона, медрола и медрола, тъй като ги изписват.

Единствената ми молба, за която ги вземе, е да се съобрази с моето свободно време и да се получат на място в София, ще дам координати. При интерес, пишете ми на лични.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 16:10 от Анонимен

# 609
Не и в двата дни не беше със сутрешна, но все си мисля че при закъснение от 5 дни ще покаже и да не е сутрешна
И аз направих clear test лента чисто отрицателен. Утре сутрин ще направя със сутрешна.
За мен не е рано, защото овулация имах на 10-11ти.. Сигурна съм, защото имах болки в яйчника от дясно, и правих тестове за овулация.. . 1 седмица след това ме болеше ниско долу, все едно като при цикъл, сега и закъснява.. Оф направо се обърках вече.. То е ясно, че каквото ще има да става, ще стане, ама.. Ще видим утре сутрин! Успех на останалите чакащи 🍀🤞

# 610
Не и в двата дни не беше със сутрешна, но все си мисля че при закъснение от 5 дни ще покаже и да не е сутрешна
Скрит текст:
[spoler/]
Нали казват, че при някои жени е по-ниско нивото на ЧХГ хормона в началото, така че може да е много слабо и ако е станало и по-късно.. Все пак надежда имаме 🤞
Пробвай със сутрешна и успех 🍀❤️

# 611
Благодаря! Успех на всички, дано скоро се похвали с положителен тест!
Скрит текст:
[spoler/]
Нали казват, че при някои жени е по-ниско нивото на ЧХГ хормона в началото, така че може да е много слабо и ако е станало и по-късно.. Все пак надежда имаме 🤞
Пробвай със сутрешна и успех 🍀❤️

# 612
Весела Коледа и от мен,  минавам само да кажа! Flowers Hibiscus
 Успех пожелавам на нечакащите, аз мисля психически да си почина по празниците ☺

# 613
Само наминавам да ви пожелая да сте надебеляли много слвд празниците не само от храна,ние с ММ действаме активно щракаме всеки ден и през ден как дойде....Не следя О сега почивам психически три дни сънувам змии четох че е на хубаво....Нова година нов късмет 🍀♥️ за всички ни (ДАНО)

# 614
Здравейте И от мен , нова съм и се записвам при вас ❤ от шест месеца правим опити без резултат. След 2 положителни теста преди закъснение на МЦ ми дойде и сега чакаме времето на овулация. Този месец съм се въоръжила  и с тестове за ову. 
Желая ви светли посрещане на новата година и нека тя ни донесе това ,което старата не успя !

Общи условия

Активация на акаунт