Отговори
# 615
Здравейте момичета! Закъснява ми вече 6 дни, правих 3 теста Шуър чек(следобед) и трите са отрицателни. Имам леки болки и дискомфорт ниско долу и в яйчниците, обикновено щом се появят болките на същия ден ми идва сега ги имам вече от 5 дни. Въпроса ми е може ли по някаква причина (защото не съм правила теста с първата урина или нещо друго) да съм бременна, а теста да не го отчита по принцип цикъла ми е много редовен? Има ли други на които се е случвало? Благодаря ви!

# 616
Sun29 ако закъснението е правилно изчислено, според мен, тестовете би трябвало да отчетат + независимо по кое време на деня са правени. Все пак ти желая успех.

# 617
Честита Коледа момичета . Дано следващата година всяка от нас да гушка свое бебче.
  Sun29 - според меч , при редовен цикъл , при такова закъснение трябва да отчете независимо по-кое време е правен теста . Според мен няма бременност ( дано не съм права естествено )

# 618
Моя сутрешен беше отрицателен, и следобед дойде лелката..
Както се казва:Нова година, нов късмет! 🍀🤞
Весело посрещане на останалите празници момичета 🥳❤️!

# 619
Аз си продължавам с тестове за ОВУ. Много странно , че този месец те са положителни от 2 дни , т.е. 9ти и 10ти ден от МЦ. Явно овуто ще е по-рано от предвиденото . Дано този път се получи бебче... 🙏🏻

# 620
Ето ме и мен отново ! Последните две седмици не съм се включвала, но си четях чинно всичко. Искаше ми се да се включа с нещо позитивно преди или на коледа, но все не ми идваше такова и реших или хубаво или нищо, та си замълчах Grinning
Кристи, радвам се, че вече си по-добре ! Колкото и да е тъмно, светлината винаги намира път!  Heart
И в този ред на мисли, часове преди влизането в новата година, нали все е време за равносметки. Ето я моята:

Очаквайки последния си цикъл на 30.12, преди започване на инвитро януари, на 27ми на майтап гледайки един филм по тв с Марк Уолбърк, който осиновява 3 деца, реших да се избъзикам сама с онези one step фалшиви китайчета. Е да, пак втора черта, странно по-вдясно и доста розова. Оставих теста и продължих да гледам филма. След час обаче потикната от едни пчелички Heart направих експрес тест и клиър и шуър. И всичките веднага изкарваха втора съвсем видима черта. Няма да казвам , че не спах през нощта. На 28ми отидохме с ММ на дежурната Рамус и пуснах чхг и прогестерон - 186.52чхг и 37.5 прогестерон !!! Пуснахме и за антитела за ковид с ММ и двамата имаме , поне да спрем да го мислим занапред. Благодарение на прекрасното същество Лилооо Heart успях да започна фраксиприн същата вечер. Вчера пуснах второ чхг и прогестерон и до 18:30 ме държаха на нокти - чхг 499, рпогестерон 27.5. Шах с пешката, че прогестерона е паднал!!! Писах на АГто и тя милата веднага ме викна и ни изчакаха, че точно затваряли. Тя не очакваше да видим нищо, защото аз реално 29-30.12 очаквах цикъл. Да , ама я изненадах ! Сакче 4,52мм отговарящо на 4та седмица. Изписа ми утрогестан и да продължавам с фраксито, а на 6ти на преглед за ембрионче!!!
Аз все още не мога да повярвам какво ни се случва. Сърцето ми до вчера 18:30 беше свито като голф топка Grinning Днес съм малко по-позитвна, че това може да е нашето човече. Това е нашето Коледно чудо ! Заченато на рожденнния ден на ММ и според графиката на БТ имплантирано на 23 срещу 24ти декември.
За сега нямам някакви симптоми освен гърдите, които си ме болят от 5 дена , но те и преди си ме боляха. Сега просто е по-силничко. С фраксито ММ задобрява, а аз благодлавям коремната сланинка дето си отглеждах години и нищо не усещам за сега Grinning
Искам да ви кажа, че през цялото време за тези повече от 2г, аз не съм спирала да ГО мисля. Шапка свалям на жените, които успяват да се успокоят, да не смятат, изчисляват и да правят секс по график. Е, аз не спрях Grinning Манията ми не се укротяваше и все пак стана !!! Така че, това не беше моят начин,  не е нужно и да е вашият. Аз не съм особено вярваща. Няма да ви кажа вярвайте. Просто не се отказвайте !!! В тази ужасна в глобален мащаб година, аз в крайна сметка забременях три пъти Grinning Надявам се този трети път да ни е на късмет. Не знам кога ще си отпусна душичката и ще се зарадвам, но за сега плахо и тихичко ви разказах какво се случва при нас. Все още не сме казали на никой друг , страх ме е. Все още ми е свито и не вярвам, че ми се случва и то сега, в този момент. Пожелавам на всички ви още от утре, от новата година , да започнем вълната от позитивни тестове и новини. Надявам се моята история в навечерието на 2021 да повлече крак ! Heart

Едитвам се да кажа, че Хариомчето май има някакви тайни способности с тезе нейни сънища в които ме сънуваше два пъти бременна Heart Хариом, пожелавам ти да сънуваш себе си тази нощ !!!

# 621
Честитоооо!! Да сте живи и здрави и до финал ❤️🤞

# 622
Ехаааааа!!!!
Локо Smiley Smiley Smiley Purple Heart
Стискам палци.

Скрит текст:
Джоди нещо Simple Smile ?

# 623
  • София
Локо,напълни ми очите с всички тези тестове и да ме просълзиш успя 🤗🤗🤗🤗🤗 Толкова кураж и усмивки си давала в най-трудните моменти! Честито от сърце за Коледното чудо и да бъде много леко до финала за мама и точицата ❤❤❤
Момичета, дано след Локо да завалят за всички ви още много положителни резултати още през януари ,да сте здрави,обичани и със сбъднатата голяма мечта 🍀🍀🍀🍀

# 624
loko, това е новината на деня и годината! Стискам палци за съвършено развитие на ембриончето, сърчице на 6 и изследвания в отлични граници! ❤️ ❤️ ❤️

# 625
Честито и всичко ще е безпроблемно този път!

# 626
С прекрасна новина изпращаме тази година. Честито Локо дано този път всичко е наред. Имах предчувствие за теб и явно се оказа положително. Много се радвам за теб. Heart

# 627
Локо, честито! Лека бременност и здраво бебче на финала! 🤗
Аз се включвам с новите инструкции и подробности за този цикъл и докъде съм го докарала до момента. 😁
Както се предполагаше, Летрозолът е неразделна част от началото на всичко, пих го от 3-7 ден на МЦ. Вчера ходих да видим какво е сътворил - ляв яйчник: 2 доминантни фоликула (17мм, 19мм) и в десния: 1 потенциално доминантен 13мм и малко.
Изписаха ми Овитрел инжекция, която трябва да поставя тази вечер и оттам нататък ще се отдавяме на страстни ласки 😃. Забавлявам се жестоко със себе си, тъй като реших да обогатя знанията си във връзка с поставянето на тази писалка, гледайки няколко клипчета (въпреки подробните наставления на лекарката ми + жената в аптеката). Не обичам инжекции, особено такива, които изискват собственоръчно боцкане, НО в този случай си заслужава. 😁 На 8.01 ще видим дали всичко е минало по план, т.е. дали овулацията е преминала.
Мили дами, пожелавам съвсем скоро да се сбъдне мечтата на всяка една от нас! ❤

# 628
Локо, ти си машина, момиче! Пример за всички тук, които не трябва да се отказват каквото и да се случва. Това не е Коледно чудо, ти си чудото! Simple Smile Искрено ти желая безпроблемна бременност и един сладък вързоп на финала! Ето това е едно достойно изпращане на тази шантава година!
Весело посрещане на 2021 година, момичета!🎉🎉🎉

# 629
loko честито! Наистина Коледно чудо! И прекрасен начин да изпратите тази ужасна година. Много успех от тук нататък 🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт