Отговори
# 630
Локооооооо!
Честито, на един дъх изчетох, за да стигна до прекрасната положителна новина! Дано третия път е на късмет и до щастлив финал!
Pontiff, няма нищо страшно в боденето. Успех!

# 631
  • Варна
Локо Честитооо !! Желая ти спокойна бременност и до финал 💟💟💟

Весело посрещане на 2021г. на всички 🥂🤩

# 632
Честито,Локо,толкова пъти те сънувахче качваш снимки на тестове за Б.Жвлая ти успех и до финал

# 633
Честито коледно чудо Локо,третия път е на късмет ще видиш🥰💕стискам палци всичко да е наред

# 634
Честито Локо,  колко хубав завършек на годината! Пожелавам ти следващите празници да ги празнувате с едно хилещо се на шегите на мама бебе Smile! А за прогестерона не се притеснявай, аз от 17 в 6та седмица го докарах без нищо на 27 в 11та и сега чак взимам нещо заради еднократно прокървяване и все пак го добутах някак, днес влизам в 13та седмица. Така че щом сте взели мерки, 3тият път трябва да е на късмет!

Весело посрещане на 2021 на всички и много чертички след това!

# 635
Е този тест го чаках с нетърпение !!!
Честито локо , напълни ми душата , пожелавам ти всичко най-хубаво,  това е най-прекрасния новогодишен подарък!
Остани си все така позитивна и през останалите 8 -9 месеца , и да ни ръсиш ейй!
Аз не знам уцелихме ли  яйцето , не го ли уцелихме , точно в дните покрай О се поскарахме с ММ и дори спах на дивана , имаме само  опита.
На всички ви пожелавам весело посрещане на новата 2021 година,  и много бебенца !

# 636
Локо, Heart Напълниха ми се очите с тези тестове! Честито от сърце, сигурна съм, че този път всичко ще е наред и до финал! Благодаря ти, че въпреки страховете ти, които много добре разбирам, сподели с нас да ни дадеш малко надежда Heart
Пожелавам на всички ни след година да сме с бебе на ръце и да хвърляме памперси по новите момичета в темата! Весело посрещане на новата година и дано да е много по-добра от изминалата! Flowers Four Leaf Clover

За мен
Скрит текст:
Доста ми е депресирано в момента. Изчистването не върви както си го представях, ЧХГ и то не пада бързо и имам чувството, че до Великден ще съм бременна и намествам хормони, а нямам търпение да почваме отново с опитите...31.12 беше терминът ми за първата ми звездичка, което допълнително ме натоварва.

# 637
Ехее, чудесна новина Локо! Много се радвам за теб☺️ Познах аз, че ще има Коледно чудо 🍀🍀🍀Третият път ще е на късмет 🍀♥️🍀
Весело посрещане на новата година, нека 2021 бъде много бебеносна за всички ни!

# 638
Локо, винаги до теб ❤ Аз си знаех.
Момичета, чудесата са навсякъде и се появяват, когато най-малко се надяваш вече. Новата година, колкото и банално да звучи, ще е специалнаТА. Ще донесе на много от вас мечтата! Пожелавам ви го от цялото си сърце!
А сега ви ръся с МНОГО РОЗОВОООО, вече на 1000%. Празнувайте, момичета, началото на по-щастливите времена! Дай Боже!

# 639
Лило минавам и грабя с шепи точно от твоето розово! ❣🤗🍀 Дано Новата 2021 е прекрасна за всички. На мен ми се падна късметът на Бъдни вечер и силно се надявам скоро да видя вече двете черти!!!

# 640
Лило,взимам си от розовото много 🤩💕
Весело посрещане на Новата година 😘

# 641
Честито Локо! Много се радвам за теб и ти още веднъж доказа че на Коледа стават чудеса! Нека този път всичко е като по вода! Прекрасен завършек на 2020. Two Hearts

Марго, дано скоро се нормализират нещата и да се похвалиш пак с хубава новина! Two Hearts

Весело посрещане на новата година момичета! Нека да е нашата година и всички да посрещнем така желаните бебчета живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 642
Локо, каква прекрааасна новина! Браво!! Пожелавам ти спокойствие и най-позитивното развитие оттук нататък!
Лило, еее потвърди ли се най-накрая? А ти разказваше за срамотии момчешки и колко се виждало хаха! Хайде добре дошла в розовия клуб, официално!

Весело посрещане на 2021ва на всички - и дано да е в пъти по-добра и успешна във всички аспекти от 2020та!

# 643
Локо, честито мацко! Много се бори и ти пожелавам този път да е всичко наред!
А чудеса стават винаги! Поздрави от моите, едното от които имаше само 10% шанс да се роди, ама ей го на Wink
Скрит текст:

# 644
Браво, Локо!!!
Нека всичко бъде наред, и до успешен финал.
Ето това се казва да започнеш новата година с трясък.
Бъдете всички много здрави, и нека Новата Година сбъдне на всички нас най-съкровеното желание. Няма да се отказваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт