Отговори
# 645
Ехаааа!!!Честито и от мен Локо!!!От скоро пиша, но чета отдавна и тези две чертички са страхотен завършек на тази меко казано странна година!Много се радвам за теб Локо,а ти не спирай да пишеш тук и да ни усмихваш с острумни шеги!Весело посрещане на всички!

# 646
Локо, направо мачкаш мацко.
Страхотна новина за изпроводяк. Пожелавам ти новата 2021 година да ти донесе живо и здраво бебче, ако правилно смятам през август.
Силно стиснати палци за успешна бременност и ще се радвам да ъпдейтваш за новини около теб и бъдещото мъниче Hug
Момичета, никакво отказване. Нова Година, нов късмет. Пожелавам на всяка една от вас, той да е бебешки.
Марго, Heart
Прегръщам ви всички Hug

# 647
Ето така се изпраща годината 👏
Браво Локо! Тази година на забременяване,  а следващата на бебе👼
Лека и успешна бременност ,  с най-хубавия финал!
Ти го заслужаваш,  не се спря пред нищо!
Ти си пример за всички нас!
Специално за Марго,  силно се надявам нещата да се развият по най-добрия начин! 🍀
Пожелавам всичко лошо да остане в старата година и новата 2021 да ни донесе много + и бебета!
Весело посрещане на Новата Година 🎉🍷🎊🍸 🍼

# 648
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата Година , дано ни донесе така желаните две четрички .
Честито на Локо , пожелавам лека и успешна бременност !

# 649
Локо, прекрасни чертички! 🤗🤗🤗 Супер завършек на тази година! Пожелавам ти хубав завършек с най-хубавото вързопче!
При мен излезнаха 🍄 на микробиологията, пихме хапчета. Ще ходя другата седмица да видим дали сме ги умурили 😁. Трябваше да правя ЦС, но ще е другия месец. ММ ще ходи на андролог.
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на НГ и нека 2021 донесе на всички ни само положителни емоции! Прегръщам ви! 🍀🍀🍀

# 650
Локо- а, аз ? Аз колко пъти те “бременосвах”, казах, че и постовете няма променям, че си е добра поличбва! Браво! Третият път е за късмет и ще е щастлив финал! Боцкай фраксито и си свиркай! Много ме зарадва!
Лилооо- розово е и още как! Грабя с пълни шепи!:heart:
Крисна- кога стана 13 г.с?😀
Марго- Да се приключва най-скоро и възможно най-щадящо всичко, че 2021 трябва да е нашата! Време ни е!
Кристи и за теб се отнася, както и за Ели, Рочелка, Арвен, Манди, Джоди, Ирен, Одри, Белийв, Ггирл, Дриймър, Пълнолуние, Икигай, Хариом, Йоана, Хубискус, Драгон Гърл, Каластея и всички, които несъзнателно пропускам - нека извадим 2-те чертички на една успешна бременност!
Весело довечера и си пожелайте нещо в полунощ, защото :
Когато дванадесет ясни звъна отекнат в нощта,
Когато две стрелки се слеят в една,
Когато две години се разминат в един и същи час,
тогава бебешка радост в 2021-ва Ви желая аз!

😊🙏🏻💝🤩🥂🌟🍀🥰💜

# 651
Локо, браво момиче, много се радвам за теб Heart Много ме зарадва, благодаря че сподели въпреки страховете, този път ще е до финал Heart Пожелавам ти го и лека бременност и всичко да е супер лежерно и много, много щастие ти желая Flowers Four Leaf Clover Аз пък все си мислех че ще си бременея с теб заради една О, която ни беше съвпаднала някога - дано да се засечем в темата на Диди, която вече е на Рейв Grinning
Марго, дано скоро се изчистиш, никакъв Великден, желая ти възможно най-скоро да стане и да подновявате опитите Hug
Лило, Диди, Джесии всички, които не ни забравяте и не спирате да ни давате кураж благодаря ви и нямам търпение да си споделям с вас за моята бременност/бебе Hug
Аз си пуснах хормони на 3 ден, който най-после настъпи след като тотално ми се обърка цикъла и се радвам че са в норма Tada Надявам се това да е нашата крачка към сбъдването на мечтата за дете, но не знам какво да мисля с много свито сърце съм и постоянно се чудя какъв проблем ще изскочи....
Желая на всички весело посрещане на новата година, да ни донесе много здраве и да я прекараме в бременеене, майчинство и дондуркане на бебета People Baby Цяла година само това да правим да ни омръзне от бебета, хахах дано дано People Baby

# 652
  • София/Севлиево
Локо така да ти се радвам .Успех момиче,лека и безпроблемна бременност ти пожелавам ❤️
Лило,с пълни шепи грабя розов прашец (днес ми се падна за 4-ти път бебе в новогодишната игра на бг-мама и едно от една игра във ФБ,при това момиченце).Малката ми сестра ми писа,че чакат момченце на 12.03 и на5.01 ще ни дойдат с мъжът ѝ на гости и нямам търпение да ги видя.
Марго,гуш.Ще имаш твоето бебе,сигурна съм в това.
На всички пожелавам весело посрещане на новата година.Бъдете здрави,много обичани,с много поводи за радост и усмивки ❤️

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 13:06 от Елислава

# 653
  • Казанлък(Бургас)
Ех, Локооо!
Така ме зарадва с тези тестове!!! Нека е лека и спокойна бременността ти!
Добро начало на 2021-та.
Честита Нова година, момичета!
Нека всички са много здрави, а до краят на 2021-та всяка да гушка така желаната рожба!

# 654
E, да си почина психически, ама нямаше как да не се включа!
Честита нова 2021 година! Да сме живи и здрави и поне бременни тази година! Heart
loko, честито! На един дъх изчетох поста! Flowers Four Leaf Clover нека третия път да е на късмет и да идваш да ни ръсиш, ръсиш ☺
antonelly, а дано - от твоята уста - в яйцеклетката Joy

# 655

За много години, момичета! Бъдете здрави, обичани, щастливи и нека всички станем майки за който път ни се иска!
Локо Hug честито и до финал! Пожелавам ти спокойствие и здраво бебче!
Марго, с теб съм, прегръщам те! Бъди силна, не се отчайвай, 2021 ще е твоята бебешка година, сигурна съм!
Успех на всички!

# 656
Здравейте, дами! За много години и сбъдна ти мечти! Искам да споделя с вас какво ми се случи миналата 2020г. Надявам се тази да е успешна. Забременях миналата година с голямо желание от първия път се получи. Гинеколога ми които ме следеше ме уверяваше че всичко е наред с мен и бебето, като в един момент в 22 г.с. ми каза че бебо няма сърдечна дейност. Уверяваше ме, че няма причина да се случи това, а причина си имаше и тя беше инфаркт на плацентата. Направих си изследвания благодарение на други жени които са минали през това и се разбра, че имам тромбофилия, завишени НК клетки и дефицит на витамин б12, фолиева киселина и витамин Д. Също така и матката ми е обърната и се надявам скоро да видим 2 чертички.

# 657
Честита нова 2021 г. момичета! Нека донесе на всички ни много здраве и спокойствие и да сбъдне най-съкровената мечта на всяка една от нас - детски смях у дома Heart
Локо честита бременност, много се радвам за теб, дано всичко от тук насетне минава леко и да бъдете много щастливи Hug Разби на пух и прах съветите на Стаменов да не правите опити, а то вашето чудо чакало Коледните празници, за да се сбъдне.
Лило честито розовко, грабвам си Blush
При мен за сега няма нищо ново, щракаме на поразия и гледам да не го мисля много. Падна ми се от питката с късмети бебче през новата година и за малко да ревна, така го искам това късметче да се сбъдне, ще си го стискам цяла година. Дано, дано при всяка една от нас да дойде този късмет Heart

# 658

Момичета,за много години живи и здрави и всяка рук от нас да увеличи семейството си тази година ♥️
На мен ми се падна бебе от баницата 😍🤩

# 659
Честита нова 2021 г. пожелавам на всички ни здраве, щастие, любов и бебевалеж през новата година!
Локо прекрасна изненада за края на 2020 😍! Пожелавам този път всичко да бъде наред до края и да ни замеряш с памперси лятото! Толкова много се радвам ❤️!
Антонели Дано 🙏
Марго ❤️🤗🍀
Лиилооо честито честито розово 💖 грабя сиии! 🥰
Пожелавам на всяка една от нас да сбъдне мечтата си ❤️!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 21:30 от Believe*

Общи условия

Активация на акаунт