Отговори
# 660
Локо, браво момиче. Доволна съм. Борбена мацка си ти и си бебеправихте с мерак с мъжо ти, много ви се радвам.

Честита нова година!

Гуш, Кийпи:*

# 661
Честита нова година, мамчета (настоящи и бъдещи). Замерям ви с памперси, не залягайте! Grinning
Ама хубаво си поплаках преди новата година, като прочетох новината на Локо. Не знам дали и хормоните след раждането нямат пръст в това, но много ме разчувства новината. Локо, това е! Това е вашето бебче!

# 662
Честита Нова Година, момичета! Нека да е по-здрава и по-добра! Желая на всички 2 черти и то възможно най-скоро Hug

Локооооооо, честно, напълни ми душата! Заслужаваш това щастие и се радвам, че успя да се пребориш и беше щура и позитивна напук на всичко! Целувки на точката, да расте и да стои на топло до края HeartKissing Heart

При мен нищо ново. Щракахме около Коледа и ще видим какво сме сътворили. Да идва новата седмица, че хич не ми беше лесно тези 10 дни - маса, легло, маса, легло ... Тежко му на кантара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 663
  • София/Севлиево
Добро утро!
Май повечето от нас са изтеглили бебчета от баницата.При нас ММ го получи,но пък за 2020 беше при мен,тъй че... Пожелавам на всички да ни се сбъднат късметчетата ❤️ А също и на тези,които не са ги изтеглили,но пък всяка тук го заслужава.Прекрасен ден мили момичета ❤️

# 664
Честита Нова Година Момичета! Знаете какво е пожеланието: Бъдете здрави и сбъднете мечтата си! Nature Sparkles
Локо това беше най прекрасното нещо, което прочетох напоследък. Толкова толкова много се радвам за теб! Нека след 9 месеца гушкаш своето бебче! Flowers Four Leaf Clover

# 665
Локо, това ще е вашето бебче! 💗 Много се радвам, страхотна новина! Започна септемврийската вълна. Миналата година на 15.01 видях двете черти и годината мина като миг. Сега ми е носталгично. Пожелавам ти от все сърце догодина по това време да замеряш с памперси на здраво бебоче 😘

ЧНГ, момичета! Живи и здрави да сте и да се сбъдне голямата мечта през тази година! 👪

# 666
Честита Нова година, момичета! Бъдете здрави, щастливи и съвсем скоро всяка една да види заветните две чертички! 🥰
ПП моето ММ изтегли бебе от баницата, а аз късмет ❤️
Лапарото ще ми е на 26ти януари, което чакам с нетърпение, за да можем след него веднага да започнем с опитите 😁

# 667
Честита нова година, прекрасни момичета! Бъдете здрави и благословени, само хубави емоции и положителни тестове. Честито на всички, които видяха двете чертички, но не съм поздравила, честито и на майките, които през изминалата трудна година гушнаха своите ангелчета. Не знам дали ме помните, но бях доста дълго при Вас, и със сигурност ми бяхте огромна опора, не съм спирала да ви следя и да се вълнувам с Вас. Към днешна дата ви ръся със шест месечен син прашец Blue Heart

# 668
Честита нова година, момичета Simple Smile Здрави и бременни да сте Wink
Хъни, аз те помня даже се бях сещала за теб, радвам се че си добре и с удоволствие минавам под синия прашец Hug Грабя си с пълни шепи Simple Smile
Аз съм в дилема дали да направя вливката от имуноглобулин заради ембриотоксините сега или да чакам да видя какво ще каже Калчев на прегледа? Имате ли представа дали ако я направя сега а после ми каже лапаро се губи ефекта от вливката?

# 669
Честита нова година, момичета! Нека донесе бебета на всички, които искат, а на вече бременните - лека и спокойна бременност!
Локо, това се казва изненада. Трети път е на късмет Wink Стискам палци до термин да си държиш на топло в коремчето малкото човече.
Аз завърших годината с цикъл от Коледа до Нова година. Явно се намества този , защото беше само 26 дни, при обичайни 30-31. Сега ми е трудно да прогнозирам следващия и ще почвам пак с тестове за ову, че предния сме я изпуснали за малко, а и трябва да запазя час на 2 ден при новия док.
Уинтър, аз поне не бих бързала с вливката, щом не знаеш какво предстои.Все пак ти смъква имунитета и е добре да се пазиш, защото след подобна вливка изкарах много тежко ковид. Мисля , че за 2 месеца има влияние, но не съм сигурна.

# 670
Ирен,дано това е последния ти цикъл и тази година да ти дойде след октомври ноември (не мога да предценя януари с термин дали са за окт или ноемв)
Winter,желая ти успех каквото и да решиш а най-добре да стане естествено
Нещо ми се губи Елислава
Да ви кажа за мен...
Скрит текст:
Ние с ММ бяхме много активни по празниците според календара О е била на 1ви ноо според мен не аз не следях с ленти чее нямах възможност,доста пътувахме,казах му че това щракане често е некачествено,но пък си викам нова година нов късмет да не му развалям желанието и настроението... Снощи като щракнахме усещах ена болка като на неспукан балонн и малко ме притеснява преди Коледа нвмах кисти нямах нищо.... Ще видим аз мисля тези дни да направя една две ленти за О, защото заради ПКЯ моята е доста късно днес ми е 25 ден от Ц но някак си още не съм имала ЦС като при О.. та ще видим може и да не съм обърнала внимание .....Ако и този месец няма нищо ще ходим на СГ и на други изследвания и ще се радвам на лично примерно за да не спамим тук да ми кажете къде сте правили МБ,СГ ,дали да пусна и теомбофилия... Не знам 

# 671
Здравейте и от мен!
honey, помним те ами как иначе, взимам си аз от твойто синичко многоо Blue Heart
hariom, и аз като теб много не ми е ясно тоя месец какво стана - по календар О трябваше да е на 1-2,  oview ми показа + на 28, дигиталния на 30 и 31, естествено аз тогава хванах пак цистита, имаме някой ден някакъв опит, ама не ми е ясно много какво стана този месец. Сега даже не съм сигурна кога да не чакам лелката Grinning

# 672
Здравейте, момичета.

Ние правим опити от 4м. До сега са ми преминали 6 МЦ. След първия месец опити цикъла ми дойде на 21 ден, което е странно за мен. По принцип ми идва на 26-28 дни.
Този месец трябва да ми дойде на 14.01. наистина се надявам да е станало този път.

Този месец за първи път правя тестове за ову. Имам положителен на 28.12. Правихме го на 27,28,29, 31.12. Когато правих теста за ову на 27.12 имах много бледа черта. Това беше към 14:00 следобед, на 28.12 го направих в 16:00 и беше много наситена и тъмна чертата ( просто имах гости на 29 и не можах да го направя в 14:00) Теста от 29.12 - в 14:00 е отрицателен. Нормално ли е? Навсякъде чета, че се появяват 2 последователни дни положителни. Дали е притеснително?

Този месец, ако не е станало отивам на доктор. Може ли да ми кажете кога е подходящия момент. Да му звънна по време на МЦ или да отида след като свърши 2-3 дена по-късно?

# 673
Честита Нова Година, нека бъде здрава и бебеносна за групата. Честито на Локо, каква хубава новина.
Сега ме хвърли в смут, обаче въпросът за тестовете за овулация, аз също правих за пръв път Декември и имах един с ясна, но не толкова наситена черта и един за мен положителен, на третия ден си беше абсолютно отрицателен, но не знаех, че е необичайно ... хммм. Ще чакам по-компетентни да пишат. Иначе не чакам след 3 дни, но съм абсолютно без надежда този цикъл, нищо че добре се потрудихме. Но пък аз бях със смесени чуства, защото овулацията ми беше точно на датата, на която забременях преди 2 години с моята звездичка и ми беше криво Sad

# 674
  • София/Севлиево
Хариом,тук съм.Даже малко по-нагоре съм писала какво ни се падна от баницата Simple Smile Друго засега няма какво да напиша,но скоро ще има по-подробно включване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт