Отговори
# 675
Ели, очаквам така да ни сюрпризираш, като Локо с две чертички.

# 676
Ели,видях за късмета,просто чакам хубави новини Simple Smile

# 677
ЧНГ, приятелки! Да сме здрави и да се изнасяме към отчетните теми с бясна скорост!
Аз нямам с какво да се похваля, освен с пораженческа графика. Ако утре не ми дойде, защото сякаш ми е рано, ще звъня да си отменя часа в сряда за незнаен втори/трети ден.
Скрит текст:

# 678
Здравейте и честита Нова година на всички! Дано през нея всички получат каквото мечтаят, бъдете здрави!

Правим опити за бебе от 3 месеца, не следя Ову, с редовен цикъл съм, просто не се пазим. Последната ми М беше на 02.12 и очаквах следваща на 02.01, но до днес я няма. Сутринта си правих тест, който беше отрицателен. Възможно ли е да е рано и все пак да се е случило чудото?

# 679
Dafina, може и да се е случило ако е била късна О, но имай предвид,че от опитите може да ти се мести цикъла,да ти се удължи с 2-3 дни

# 680
Dafina, може и да се е случило ако е била късна О, но имай предвид,че от опитите може да ти се мести цикъла,да ти се удължи с 2-3 дни

Знам, но досега съм се ориентирала по цервикалната слуз и Ову-то е било между 18 и 21... Редовен и точен ми е цикълът и се притеснявам, нито цикъл, нито две чертички.

# 681

Знам, но досега съм се ориентирала по цервикалната слуз и Ову-то е било между 18 и 21... Редовен и точен ми е цикълът и се притеснявам, нито цикъл, нито две чертички.
И аз съм така последен цикъл на 2.12 по принцип ми е часовник на 28 дни.Но май месец бях с извънматочна и съм без дясна тръба много се притеснявам днес правих тест отрицателен .Дали е рано за кръвен.

# 682
Локо, честито!
Много хубаво я изпрати тая каръшка година, пожелавам 2021 да донесе поне по едно човече на всяка от темата.
Антонели, стана ми мило, че си ме запомнила, аз рядко пиша, но наваксвам с четенето в свободното ми време - изживявам всяка загуба и радост с вас.
Ние сме си дали до м. Май и ако не стане ще се насочим към репро, направихме вече година опити, но заради аденома и бавенето в нормализиране на хормоните си оставяме още малко време.

# 683
Малко ъпдейт от мен, днес най-сетне излезнаха имунологичните изследвания и по коментара виждам че няма нищо притеснително. Все пак искам и вас да си ви попитам как ви изглеждат? 🤗
Скрит текст:
Локо как си?
Марго 🤗❤️
Пожелавам до края на темата да има много, много + тестчета! 🙏

# 684
Честита нова година и от мен! Бъдете здрави и нека тази година ни залее с бебчета Heart
Аз вече съм на 17ти ден от Мц ову все още няма , вчера Бях на преглед и се установи, че имам фоликул в десния войник, но бил прекалено малък за 17ти ден от цикъла при цикъл от 28 дена...
Назначи ми една торба изследвания и на 8ми отивам да ги правя...
Смятате ли ,че размера на фоликула може да се обясни с късна овулация или просто такава няма да има?Astonished

# 685
Днес ми е 26 ден и теста за бременност е отрицателен. Явно няма да има Коледно чудо за мен. Трета Коледа ме подминава...

# 686
Ами дано това ти е последната такава и Новата Година да ти е на късмет 🤩😍🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 687
На мен ми е 28 ми ден но МЦ ми е 30-32. Мислех и аз да направя тестче нещо събота неделя. Иначе и при нас ще бъде 3 Коледа, целенасочени опити започнахме септември 2018, не се пазим от Април 2018 Sad.
Пожелавам ти тази година Коледа да посрещнете с бебече! 🍀❤️🤗
Днес ми е 26 ден и теста за бременност е отрицателен. Явно няма да има Коледно чудо за мен. Трета Коледа ме подминава...

# 688
Честита нова година и от мен,да сте много здрави всички и нека през тази година всяка сбъдне мечтите си!При мен нещата приключиха с мисед в 10та седмица.Според аг-то така трябвало да стане ConfusedДа изчакаме няколко месеца(наложи се абразио) и да опитаме пак.Ами не мисля,че така е правилно!Много моля ,посъветвайте ме -да пусна тромбофилии,витамини,хормони,какви?Записах час при доц.Русев,да направя изследвания преди това или да мина първо при него и да изчакам той да ги назначи?Благодаря предварително!

# 689
Дени, съжалявам за случилото се. Погледни темата (темите) "Кюретаж и забременяване след това" - там има много полезна информация и за изследвания и за всичко. Може да получиш много отговори също.
Не се отчайвай, особено, ако ти е първи мисед. За съжаление голям процент от тях се дължат на генетични проблеми, за които шансът да се случат пак е малък. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт