Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 425
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Явно е трябвало да взема една и е щяло да ми излезе на касата намалението. Нищо де, здраве да е. И кокосовото масло се убих да го търся, а то ми се смеело от био щанда. Питах една продавачка, тя ме праща към разфасовката от 1 кг. По едно време се зачудих да не съм отново в грешка, но го намерих. Много промоции, много нещо, направо съм като разногледа като вляза напоследък в нашия Лидл. Гледам навсякъде и нищо не виждам, всичко е супер разпръснато, обикалям три пъти щандовете и общо взето като муха се въртя.

# 1 066
Мурсалския чай при нас е точно в началото, където  са кафета и всички останали чайове, които са си от постоянния асортимент Simple Smile има етикет “”НОВО!”
Аз уж нищо не харесах от новата брошура, ама
Знае ли човек на място за каква поредна “свръхнужната” вещ ще го налегне апетит Grinning

# 1 067
Харесах си доста неща от въпросната брошура аз, остава да намеря кога да отида и да ги и заваря де, май второто е по-важно. Да не стане като с еър фрайъра дето не заварих ни един че свършили за нула време.
Анатомичната възглавница я имам от година, откакто си я взех не искам да спя на друга та се замислям за още една да примъкна другата седмица. Ножът, за който говорех ми е толкова удобен че се изкушавам да си взема още един.
Свинската мас точно аз мрънках за нея наскоро и питах дали се чува нещо да я връщат в асортимента, много съм щастлива да я видя в брошурата.
Изварата в кофа и без това я купвам редовно, ще се зарежда и тя... освен разни други дреболии дето не са интересни ама основно от там ги купувам.
Абе ще си водя човек с мен да носи покупките, това е ясното от цялата работа Grinning (Живея на пешеходно разстояние от Лидл, а и не шофирам, та покупките от там все донесени на ръце стигат вкъщи.)

# 1 068
Натка, чудех се от коя автоматична Joy възглавница си толкова доволна, връщах се няколко пъти да прочета...и накрая осъзнах, че явно много бързо чета щом ми се привиждат подобни смешки Laughing

# 1 069
Да се оплача Simple Smile. Днес купих мъжко елече от двулицевите. След голямо ровене намерих хем да е М размер, хем неразопаковано. Да, ама не!
XL добре сгънато в картонена опаковка на М (малкото индивидуално етикетче не се подаваше от никъде).
Надявам се да е неволна грешка, но ще имам едно наум занапред.
Аз купих вчера мъжко елече за подарък ХЛ, защото нямаше ХХЛ и хем видях, че ми малее, хем си викам на късмет. Взех сиво от едната страна и тъмносиньо-черно от другата. Не бях видяла в брошурата тези цветове и много ми харесаха (особено откъм сивата част) И...естествено малко беше, добре че се пробва и не чака Дядо Коледа. На шега го облякох аз и...ми то ми супер стои върху пуловер дебел (аз съм си зиморничава) и сега си имам елек, няма поне да се разправям с връщане. Мисълта ми е, че и за жени става и добре стои, аз лично съм доволна. Имаше вчера още елеци -М, Л, ХЛ, не много , но..има може би още в Борово Лидл.

# 1 070
Натка, чудех се от коя автоматична Joy възглавница си толкова доволна, връщах се няколко пъти да прочета...и накрая осъзнах, че явно много бързо чета щом ми се привиждат подобни смешки Laughing
Муни сме и двете... аз се върнах три пъти да проверя какво аджеба съм написала, да не е пък наистина да съм писала автоматична Grinning
Възглавницата е страхотна наистина де, кой както ще да я нарича но аз повече стандартна възглавница не ща. Смених много от нормалните възглавници преди това и все не ми бяха удобни, накрая взех тази миналия декември с идеята че ако и тя не е "моята", поне мога да я върна, а и не е скъпа. Че имам един шкаф в който като сумирам всички възглавници дето съм изпробвала и повече не вадя от там, си става инвестиция. Да ама изобщо не се стигна до размисли да им връщам възглавницата, пасна ми идеално.

# 1 071
Аз взех мемори възглавница за мен и за детето (от други магазини), но ще ги погледна и тези как са, че се оказа, че имаме нужда от няколко възглавници.

# 1 072
Някой има ли кафемелачката?
Читава ли е?
Ако е новата, аз. За нула време ми смля подправки (черен пипер, кимион и други). Доста по-голямо място за мелене от повечето.

# 1 073
Още едно плюс едно за автоматичната (Joy) възглавница! Вече съм с втора поредна такава, като ги сплесквам за няколко години (4-5 да речем). Даже сегашната ми дава признаци, че ще издържи и по-дълго. Ако заваря останала другата седмица, ще си взема още една задължително. Това е и моята възглавница вече и други не ща и да знам. Grinning (Once you go black, you never go back. Joy)

# 1 074
Не, бг е чаят, като мурсалския.  Не е пакетчета.
Този ,който визирам също не е в пакетчета .

Разбрах къде да го търся . При мурсалския чай
Този е в пакетчета, пирамидки.

# 1 075
Аз взех мемори възглавница за мен и за детето (от други магазини), но ще ги погледна и тези как са, че се оказа, че имаме нужда от няколко възглавници.
Тези не са мемори пяна, но пък двете половини са от пяна с различна твърдост. По-твърдата ми е идеална тъй като спя на страна, а по-меката част ме устройва ако лежа по гръб.
Моята е на година и за сега изглежда ОК освен в единия ъгъл където понякога спя с ръката пъхната под възглавницата и реално смачквам ъгъла много като легна отгоре. Но като цяло не се е развалила, а нормалните възглавници за толкова време ставаха смачкани до неузнаваемост и пак трябваше да купувам нови.

# 1 076
Тъкмо и аз да потвърдя горното. За това време, обсебено ако използвам възглавница на сходна цена, ще я направя на пух и прах. За тази ми отне години да се посмачка. natka, хубаво ги похвалихме и сега ще вземем да си останем с пръст в уста май. Joy

# 1 077
  • shumen
И на мен ми трябва възглавница.Ще пробвам и аз тази.

# 1 078
Тези възглавници от мемори пяна ли са / цяла или на парчета /

# 1 079
  • Мадрид / София
Муни сме и двете... аз се върнах три пъти да проверя какво аджеба съм написала, да не е пък наистина да съм писала автоматична Grinning
Възглавницата е страхотна наистина де, кой както ще да я нарича но аз повече стандартна възглавница не ща. Смених много от нормалните възглавници преди това и все не ми бяха удобни, накрая взех тази миналия декември с идеята че ако и тя не е "моята", поне мога да я върна, а и не е скъпа. Че имам един шкаф в който като сумирам всички възглавници дето съм изпробвала и повече не вадя от там, си става инвестиция. Да ама изобщо не се стигна до размисли да им връщам възглавницата, пасна ми идеално.
Мемори възглавниците от този тип са по-добри. И издържат по-дълго. Тези от другата седмица са дунапренови и слягат бързо. От опит го казвам, че тази, с която съм сега е втора лидълска. Когато пуснат другата, вземи нея и ще разбереш разликата. Проблема е, че много рядко ги пускат.

Общи условия

Активация на акаунт