Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 414
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 050
Не, бг е чаят, като мурсалския.  Не е пакетчета.

# 1 051

, но къде е тази газела с тънки глезени и стъпала която да ги обуе вместо мен? Joy Майка ми носи 37 и каза, че и тя няма да може да ги обуе Laughing

Ей ме!
Обувам ги без проблем, но нямаше моя номер 38. Поне не втора обувка. Но съм газела само от коледното надолу. Нагоре - бизон.

# 1 052
Този ,който визирам също не е в пакетчета .

Разбрах къде да го търся . При мурсалския чай

# 1 053
Някой има ли кафемелачката?
Читава ли е?

# 1 054
О, извинявай, този Делукс дори не съм го видяла. Предпочитам билкови, по-натурални, не обичам черен и зелен чай и избягвам такива Simple Smile
Да, при мурсалския Simple Smile Пробвай. И мурсалския ми е вкусен, исках да разнообразя Simple Smile

# 1 055
О, извинявай, този Делукс дори не съм го видяла. Предпочитам билкови, по-натурални, не обичам черен и зелен чай и избягвам такива Simple Smile
Да, при мурсалския Simple Smile Пробвай. И мурсалския ми е вкусен, исках да разнообразя Simple Smile

Имах кошнички от мурсалски подарени -  чичо си е насадил . Купил и насадил. Но така и не можах да го запаря като хората . Би ли споделила как се прави правилно .

# 1 056
Някой има ли кафемелачката?
Читава ли е?
Да. Мелих кафе, момичетата от темата и за подправки я ползват и сме доволни.

# 1 057
Изобщо не съм се кнтерувала специално
В една голяма кана слагам около 2-3 лъжици чай, вряла вода. Оставям го да се охлади до приятна за пиене температура и пия. Понякога дори студен. Много е вкусен. Не мисля, че е трудно да се запари. Доколкото помня не пишеше особености на пакета.

# 1 058
Този ,който визирам също не е в пакетчета .

Разбрах къде да го търся . При мурсалския чай
С джинджифилът е много хубав.

# 1 059
Как са апаратите за кръвно? За подарък го мисля, но ще трябва и касовия бон да подаря, за да го върнат ако се окаже боклук...

# 1 060
  • In transit
Приставките изглеждат същите като на моя Филипс. Това са стандартни приставки. Стават фантастични къдрици с дифузер, въпрос на коса и техника на стилизиране.
Сега остава на ЛС да ми изнесеш урок как се борави с този дифузер. Моят седи прибран някъде, буквално си заплитам ръцете.

Взех авокадо да не остана по-назад, сметана и рокля със Снупи. Innocent

# 1 061
Аз да похваля този чай .
Втори път го купувам .
Миналата зима  и тази есен / сега беше даже на 30 % / Интересното е , че сега ми харесва повече . Този е с по наситен вкус . Миналата година го държах даже плътно затворен / предвид броя на пакетчетата / . Сега даже го бях забравила в шкафа дълго отворен и реално е по-добре.
Пия го пак с лидлското кондензирано мляко без захар / не съм откривала аналог другаде
 .

# 1 062
  • София
Днес ходих и аз на пазар и съм доволна от покупките. Само едно нещо ми е странно, в Лидл плюс пише, че  сметаната на промоция е 30%, а в магазина на промоция беше 22% Grinning много бързах и не можах да проверя на място, а чак вкъщи и така и не взех. Аз ли нещо пак не съм разбрала или поредния трик от тяхна страна? Ориз взех на Родна стряха и с младото телешко стана муцка за вечеря. Мурсалския чай къде да го търся? На клончета ли си е или някакъв измислен? Обожавам го и взимам от аптеката. Нагрявам вода на котлона, като заври накъсвам 2-3 клончета и изключвам котлона. Така седи 15 минути и после прецеждам, много е вкусен. Регистрирах си бележката и даже спечелих 50% на плодов скир, ама хич не е моето. И детето не го одобри, много ни е кисело.

# 1 063
Сметаната 30% е от офертите, а 22% е на промоция за всички- мисля.

# 1 064
Сметаната е с оферта Лидл плюс и важи за тази 30%. Скирът не става, с аспартам е. И аз спечелих, но не взех.

Общи условия

Активация на акаунт