Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 402
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 230
Като пишете за сладки изкушения да взема и похваля тортата Гараш (кутията с 2 парчета, която е) за 4лв.
Разкошна е. Върна ме в детството, има орехи и се усещат, шоколада е хубав, блата може малко забележка да дам, но отдавна не съм яла такава Гараш. Аз може и да съм смотана в готвенето, ама небцето ми не е. Даже ми се иска да отида сега още и да взема всичките кутийки. Което е хубаво, не мога да си кривя душата. Не го очаквах.

# 1 231
Фани...и аз я пробвах гараша. Не е лоша..

# 1 232
  • Пловдив
Еее...начи и аз ще я...любимата ми е.
Мерси, че споменахте! Simple Smile

# 1 233
И аз скокнах през Лидълчето набързо,че бях забравила да взема сметана вчера и днес си ме глождеше . Доволно си тръгнах с 3 сметани,Скир за 50ст ,защото имах купон за половин цена, гризини със семки,пак от купон( нямаше ги вчера в Студентски) , 2 бутилки олио от по 2 л ( беше намалено на 4,69 ) .
За един нищо пазар за около 25 лв,ме блъснаха най-малко 3 пъти, имаше семейства  с деца на разходка ,баби по  2-3 и те на разходка, бързащи и изнервени хора и опашка по 5-6 човека на каса ...и аха си тръгнал да разбутваш хората да се добереш до по-малко натоварена каса ...и обявят ,че затвори ...естествено като си почакаш 10 Мин и още има някой пред теб и тя отвори наново.

# 1 234
Аз миналата година купих 2 смески за коледни сладки. Едните линзерите, които сега май търсите, тогава никой не взимаше и май само аз купих и още една мама тук. Моите даже ги снимах тук, щото рядко да направя нещо, бях горда със себе си (ама то лесно и бързо си стана всичко, едно дете може да го направи де)  Сега обаче ми остана кутията с елхичките и не знам дали може да се прави. Още е в гаранция уж. Да взема да ги направя, ако нещо стане, ама другата кутия май е по-добра и вкусно.  Ми така е, Фани предвидлива уж))
Да напомня и за кошничките, още ги има (тези дето са от бутер тестото и се пълнят с разни разядки)  Бях много доволна миналата година и сега взех още 3 кутийки за празниците за предястие е супер (харесаха се много)

Тете, как биват бре. На мен направо ми се топеше в устата. Не мога да готвя, ама Гараш не пропускам почти в сладкарница особено, иначе съм доста придирчива мисля. Хубава е тортата, заслужава си цената напълно.

# 1 235
  • София
Мерси за разясненията, ще търся вече само животинска. Подсетихте ме да си регистрирам бележката, надеждата умира последна.

# 1 236
Хареса ми де. Особено след едно парче гараж от сладкарница-сухо и старо.

Елхичките ги прави. Те траят по срок и по спомен до другата година. Нищо им няма. Лесни са.

# 1 237
Аз миналата година купих 2 смески за коледни сладки. Едните линзерите, които сега май търсите, тогава никой не взимаше и май само аз купих и още една мама тук. Моите даже ги снимах тук
А, намерих аз линцерова смес, търсих и на късмет намерих Smiling Imp И ги взех и двата броя. А двете мами от миналата година които пускахме снимки на линцеровите сладки бяхме точно аз и ти Stuck Out Tongue Winking Eye Миналата година този вид свърши бързо...поне при нас. Наистина са си лесни за правене.

# 1 238
Гараш постоянен асортимент ли е ?

# 1 239
Долчеее, ти ли ми беше конкуренцията?)))) Забравих, ама помня, че твоите бяха по-хубаво направени, май после ги прави. Но при мен никой не очаква чудеса и вкъщи бяха направо очаровани)) То и аз де, надминах се направо.
Иначе за Гараш тортата за пръв път взимам от Лидл и затова споделих, не очаквах да е такава. Може би има постоянно, но трябва да е от същата фирма да гледате. Кутийката е с тъмно-розова лента картонена обвита (ама я хвърлих) Не помня фирмата. В сряда бях и имаше доста, може би не са се изчерпали.

# 1 240
Да, аз. Grinning На мен най-много ми хареса, че се правят лесно, а стават ефектни и вкусни. То няма какво да им обърка човек- освен да ги изгори... Аз съм свикнала и по-сложни неща да правя, но точно миналата година ми беше голям кеф, че не ми се налага Joy Отсега ми е спокойно като знам колко лесно се приготвят Blush

# 1 241
Линцеровите имаха ли формичка в комплекта?

# 1 242
Като сте на сладкарска тематика- сложих от сиропа за кафе с аромат на ванилия в банановите сладки, които правя - но нещо не усетих особено аромата на ванилия. Друг път като съм слагала ванилия на прах повече се усеща. А пък и банана не изисква допълнително подслаждане с този пресладък (за моите рецептори поне) сироп. Май не е най-успешната ми покупка от Лидл, но и подправката за кафе с ванилия (Deluxe), която взех пък преди години, също не беше по вкуса ми.

# 1 243
  • Благоевград
Някоя добра душа да даде отзиви за въртящата си четка за коса? Заслужава ли си? Хубаво ли издухва в корените и прави ли обем?

# 1 244
killpop, нямат формичка, ама не ти е нужна.
То се пече в тавичка и после си ги режеш на ромбчета каквито искаш.
Има си и за глазура пликче.
Само един мармалад любим си купи и си готова за правене.
Май и масло слагах, не помня вече, то си е описано , но нито е трудно, нито форми ти трябват. Може, ако си имаш нещо да ползваш и да си ги направиш с твои формички , ама ще е жалко да хвърляш фирата. Харесаха се, аз ги правих с мармалад от шипки на Родна стряха, ама той доста воден беше и пак станаха супер.Само следвай указанията от кутията и нямаш проблем. Всичко си е точно 1 към 1 и стават нещата. Няма как да объркаш, щом аз не можах, ама си се знам и експерименти не правих, точно си действах по кутията.

Общи условия

Активация на акаунт