Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 383
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 245
Е, защо да се хвъря, ще се изяде, ама ще е с неправилна форма. Изрязват се с форми, за снимка тук, другото се дава на домашните. Wink
Нямам идея обаче дали това нещо позволява да се реже с форма, дали няма да се разпадне, дали ще личи.

# 1 246
Линцеровите имаха ли формичка в комплекта?
Фани е писала , но и аз да кажа-
Скрит текст:
няма формичка , защото това е смес за сладкиша , който се реже на ромбчета , а не за маслените сладки като звездички, сърца, цветя и др., които са цяла и с "дупка" , слепени с мармалад.

# 1 247
Тук сместа за линцер не е намалена . Имаше поне 5 кутии .
Какви са тези кошнички - може ли снимка или линк .

# 1 248
  • София
Така и не знам как са намалени другаде (с оранжев стикер или по етикет), но в такива случаи проверявай на машинката за цена. Може да са намалени, а да не са сменили етикета. Случвало ми се е да знам за намалението от тази тема, а в моя филиал да не е отразено. Wink

# 1 249
Не мога да снимам с телефона (то мога, ама няма памет и отказва)
Това е малка кутия, пише кошнички от бутер тесто.
Миналата година ги обсъждахме тук (то аз де)
Някъде 3лв е кутийката и са 12 броя вътре. Изглеждат мънички , ама не е така, малко се подгряват във фурната и то се увеличава кошничката (не много, ама има вид) Пълниш я вътре с разни неща, които обичаш. Аз бях купила пикантно сирене от витрините дето продават, лютеница май имах, руска салата, не помня вече и нещо зелено имаше. Гледам да е с различни цветове вътре напълнено и като ги подредиш става красиво и вкусно много. За предястие е супер, също слагам една чиния с мръвки и сирена, друга с туршия и чашите за пиене...това ни е напълно достатъчно и си хапваме добре на празника. После вдигам, слагам основното и те така... Хем малко чинии, хем има избор, хем не се трепам много, че и вид има някакъв.
Кутията е мъничка и невзрачна, черна има прозрачно капаче малко и се виждат едни дребни неща, ама си заслужава за мен. Купи си 1 и пробвай, ако не ти хареса да се не набутваш. Тук момичетата писаха, че може и сам човек да си купи бутер тесто и направи кошнички и изпече, може и да е така, ама на мен не ми се занимава. Една мама тук гледа състава и каза, че е добър откъм това и маслото в кошничките, цената не е толкова висока.

# 1 250
# 1 251
Така и не знам как са намалени другаде (с оранжев стикер или по етикет), но в такива случаи проверявай на машинката за цена. Може да са намалени, а да не са сменили етикета. Случвало ми се е да знам за намалението от тази тема, а в моя филиал да не е отразено. Wink
Когато са намалени са на определено място скупчени най- различни неща - даже и козметика се валя там . Тъй като магазина вече стана като цирк Буш  и няма място на рафтовете - има нещо като стелаж или количка и там насред пътеката има сложени разни единични бройки от предишни промоции. Когато са повече са на рафта с лице към фризерите със сладоледа - по- точно риба и нататък каквото е наредено .
  Някакви сосове имаше там , кремове . Крем от кестени от Делукс серията и така.
А пък при тези дрехи на една бройка ,ако на нещо някой му е откъснал етикета и питам за цена ми поясняват че уж го имало на нормална цена и бройки .
   Днес не можах да открия къде е поставена майонезата 200 г в кутийка . Определено много разпиляно е подредено вече всичко . Сирене -тук - друго натам и т.н.
 И тези цветя също - на входа цветя - после пак цветя .
Циклама исках да купя за подарък на майка ми - но те едни напудрени с блестящо - що за дивотия . И нямаше цикламена .

# 1 252
При нас сместа за линцер сладки беше намалена с оранжев стикер с -30%- поради последни бройки. Само глазурата май не ми допадаше по състав, но може и да разтопя малко шоколадец отгоре вместо нея. Grinning
Фани, добавят се масло, яйце- 1 или няколко, както и сладкото за отгоре. Аз май използвах малиново...хубаво е да има кисела жилка, според мен така са по-вкусни (а определено стават сладички).
За формичките- по спомен, става ронливо тесто, та не знам дали е подходящо за изрязване преди печенето...
Саня, майонезите при нас са веднага след вафличките и локумите- веднага още на първата хладилна витрина...А сместа за линцер беше на нещо като стелаж-количка, мъничко, насред коридора-
около средата на магазина- хем си имаше място и на мини рафтчето за намалени неохладени хранителни/нехранителни...

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 22:46 от dolce miele

# 1 253
Фани, пиши на дядо Коледа да ти донесе телефон.
Много си пояснителна и обстоятелствена в постовете и ако имаш снимки,  много ще е полезно.

# 1 254
Няма да искам телифон. Но си права, че много пиша и е дълго, ама съм си такваз.
Тези от Вивата искаха да ме минат и се заинатих, ще чакам следващите 2 години при нов договор.
Мен не ми пречи имам си всичко необходимо, интернета ми е добър, е няма памет, ама то и другия ще го задръстя, та..
Но, ако някоя добра душа иска да ми подари нещо по-така...ябълково примерно (ще ми отива) няма да откажа де)))

# 1 255
Най-накрая нормална цена на кестените -7лв/кг

# 1 256
  • Ст Загора
Чудя се на звуковата четка. Аз имам друга, но на крайниците да бая скъпи
. А накрайници на Лидл на колко време пускат?

# 1 257
Аз купувам почти винаги сметаната 30% и още като я видях при офертите в приложението си я запомних Laughing Само...странно ми стана защо пишеше в приложението "готварска сметана 30%" като по етикет (поне при нас) никога не се е водила така. Joy
И аз се зачудих ама реших че може да са я прекръстили, както прекръстиха кремообразната извара - нали и тя беше сладкарска в началото. Колко му е. Важното е да не я спират пак, както беше изчезнала по едно време.
На мен всичките са ми готварски, щото със сладкарство не се занимавам Grinning
За готвене си купувам предимно от по-високия процент сметана, ама точно два пъти през живота си съм я разбивала, все в манжди отива.

# 1 258
Ха Ха Joy А при мен отива най често май в кафето Blush Използвам я и за готвене, и за сладкарски цели също, но по-рядко.

# 1 259
  • shumen
Аз я ползвам за кафето сметаната.Сега познат обаче ми даде на Мегле и ползвам нея.

Общи условия

Активация на акаунт