Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 372
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 260
Чудя се на звуковата четка. Аз имам друга, но на крайниците да бая скъпи
. А накрайници на Лидл на колко време пускат?
Ако е на филипс, има в алиекспрес съвместими накрайници, не ги знам като качество как са.

# 1 261
  • до най-прекрасния мъж
Купувам само 30 % сметана. Ползвам и за готвене, и за разбиване. Понякога, когато ми свърши тази за кафето, ползвам и за кафе. Един път купих за готвене 22 % и ми нарави впичатление, че е неестествено гъста и с особен вкус.

# 1 262
Здравейте,
вчера загледах елхичките в Лидл и ми хареса идеята да си вземем жива елха тази Коледа, но от познати съм чувала, че режели корените на елхите с цел разбира се другата Коледа пак да си купиш и се замислих, че през годините два пъти съм купувала от Лидл декоративен смърч покрай Коледа точно и винаги е умирал до следващата Коледа (разбира се проблемът може да е изцяло в грижите ми за смърча), та не знам съвпадение ли е или наистина режат корените. Вие какво мислите?

# 1 263
  • Варна
Елха в саксия трудно ще оцелее цяла година, идеята е през пролетта да я посадиш някъде на открито, а не да си я гледаш в саксията до следващата Коледа.

# 1 264
  • София
Здравейте,
вчера загледах елхичките в Лидл и ми хареса идеята да си вземем жива елха тази Коледа, но от познати съм чувала, че режели корените на елхите с цел разбира се другата Коледа пак да си купиш и се замислих, че през годините два пъти съм купувала от Лидл декоративен смърч покрай Коледа точно и винаги е умирал до следващата Коледа (разбира се проблемът може да е изцяло в грижите ми за смърча), та не знам съвпадение ли е или наистина режат корените. Вие какво мислите?
Да, повечето са с отрязани корени. Мисля, че така им е по-лесно да ги вадят от почвата. И засадени на открито не оцеляват. Wink Не е в теб причината.

# 1 265
Те още докато са в магазина и вкъщи ще започнат да умират, защото си искат зимно време да им е хладно, вътре им е просто твърде топло.

# 1 266
Май зависи от много неща. Първо дали от бебе дървото е отгледан в контейнер или е изкопан бала с корени и след това просто е сложена в саксия (в този случай няма шанс за живот). Преди години ми подариха немалко дръвче, гледано няколко години грижливо на балкона, присаждане в по-голяма саксия. В момента е станало двойно на двора на вилата.

# 1 267
Имаме от преди 2-3г елхичка, която засадихме и се хвана перфектно...мисля, че беше от Баумакс;
Вчера пак взех от там - 80-100см -20лв

# 1 268
  • Варна
Е да, има значение дали са отгледани в контейнер или извадени от земята. Но на мен ми е странна идеята да са изкопани от някоя гора и метнати в саксията, винаги съм мислила, че се отглеждат в контейнери от самото начало...

# 1 269
Пратете линцери, като ги опечете. Yum
В четвъртък ходих късния следобед и вече бяха свършили книжките за детската градина. Дали са зареждали изобщо такава, се чудя аз? Или е имало 1-2 бр.?.  От другите заглавия имаше предоволно бройки.
Тези творчески комплекти дали са хубави за 4г момче: https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-hobi/tvorcheski-komplekt/p47733 чудя се какъв подарък да взема за племеника. Затрупан е с играчки, дрехи има, книжки колкото искаш. Не го лишават от нищо и направо нз какво да му взема. Майката също не ми казва. Joy

# 1 270
То хубаво редиш, ама докато се консумира тая торта еклерите ще са все размразени...дали е ок да стоят така?

Нищо му няма на крема 3 дни съм ги държала в хладилника и то лятото били са и извън него.
Става за ядене вкусът не се беше променил на крема.
Все пак торта едва ли ще седи 5 дни.

# 1 271
Мая, вземи му кученце или някакво животинче. Следващия път майката първо на теб ще се обади какво да му вземеш)) Шегувам се де, може и да има дом.любимец, но е идея според мен. Може аквариум с рибка, знам ли.... може и нощна лапма с разни ефекти в Лидл предлагаха някакви се сещам.

# 1 272
Елха в саксия да не чуя. Комийката така беше купила една и я остави в нашия килер. А днес да я вземе, а утре. Не  явзе. Накрая мъжът ми я остави през  март пред вратата ѝ, а тя я занесла до боклука. По целия път до контейнера имаше иглички.

# 1 273
  • София
Скоро взимах подарък за едно 5 годишно и купих едно желе за моделиране /подобно на пластилин/. Умря от кеф малкия! Зависи от детето, най-лесно избирам подаръци за деца аз. Иначе аз купих за сина книжката с детската градина в четвъртък следобяда и си имаше доволно бройки в нашия клон -Дружба.

# 1 274
  • София
Елхичка в саксия, на пролет трябва да се засади в градина. Преди 10години си купих съвсем малка (около 30см.) елхичка в саксия. Пролетта започна да линее, въпреки, че я бях изкарала навън. Принудих се да я засадя. В момента е около 6-7метрово разкошно дърво. Вече твърде голямо, за да го украся.

Общи условия

Активация на акаунт