Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 237
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 305
Предупредила съм ММ, че другата седмица ще е голям харч Joy

# 1 306
Момичета, някоя от вас има ли лидълския миксер с купа и Стойка на цена от 50лв? Взех такъв на майка ми днес, имаше изостанали поне 6 броя при  нас-не знам кога е пускан. Читав ли е?
  Вчеря видях, че обсъждате торта гараш, която е по две парчета, аз май не съм мн сигурна какъв следва да е автентичния вкус, обаче бъдете внимателни. Два-три пъти съм взимала и всичките парчета имаха къде по едри, къде по дребни черупки от орех. Едната беше като бобено зърно ...

# 1 307
Аз си купих миксера, когато беше в седмична промоция, но все още не съм го пробвала.

# 1 308
Имам миксера с купа, досега не съм ползвала купата, само миксера, доволна съм от него.

# 1 309
Уф, Ели в саксии не съм виждала. Всички са смърчове. И идея ако някой иска да си гледа миниатюрно коледно дръвче в саксия на балкона дълги години. Има един вид смърч джудже, с красива конусообразна форма. Смърч коника, латинското име е Picea glauca 'Conica'. И в момента продават по някои цветарски магазини такива, високи 20-ина см.
Точно    Смърч коника е и  в Лидл . Моят е такъв . И онзи ден като се зачетох е същото .
Но мисля преди цената беше под 20 лв , но то са минали и доста години .
Беше украсено с някаква гирлянда с подаръчета помня .
При нас доволно си имаше всичко и забравих да търся био лимони .
Но пък си взех торба лук - до пролетта ще стигне таман.
Заглеждах малките бурканчета с кисели краставички и странно нещенце там на дъното.
Оказа се , че най - евтиният плодов чай е най - хубав според моите изисквания . Не ми киселее и т.н.
 Преди беше в една тъмнолилава кутия и не го харесвах твърде . Но може би не е бил същият.
И открих , че има и замразени пърленки , които много харесвам . Гръцки питки също .
Царевицата от 1,09 не ми хареса и повече няма да повторя .
Оризът в пликчета не се свари добре според зададените минути . Преди беше два вида си спомням и бях доволна - сега доволно хрупа в салата ми. Но ще го варя по- дълго време , защото инак става на зърна и е много удобен . Дано

# 1 310
Аз имам  миксера от години ама отдавна не го ползвам с поставката и купата. Не е лош никак.

# 1 311
Ели, елхи, смърчове, все едно. Както каза и Мира, разбира се какво искам да ви кажа. Виж ако ви е скучно и няма какво друго да напишете, това е друг въпрос.

# 1 312
Ели, елхи, смърчове, все едно. Както каза и Мира, разбира се какво искам да ви кажа.
Виж ако ви е скучно и няма какво друго да напишете, това е друг въпрос.
Ако да сте чели внимателно поста ми споделих за същият купен от Лидл - как е посаден и т.н.
Тоест не спамя. Доста от постовете са точно спам . И ще помоля да не ми държите такъв тон.
Хората сме различни и се изразяваме и възприемаме света различно.
Не съм длъжна да се съобразявам с Вас. Елата и елха са две различни неща . Едното е дървесен вид . Другото название на всяко украсено коледно дърво . Дори изкуствено.

# 1 313
Леле, до сега всички, които се оказа че го имат /тук и извън форума/ казват, че не ползват купата и стойката. Аз точно заради това го взимам и се чудех дали в цялост върши работа. Sad
 Първоначално бях скочила на по висок клас миксери тип планетарен, но майка ми е капризна и въобще не знаех дали ако дам 100 лева плюс ще го ползва, та за това се спрях на лидълския. Обаче сега ме гложди дали ще смесва адекватно стоейки на стойката, че точно заради това го взимам. Иначе като стандартен му е мн 50лв.
  Благодаря, момичета. Ако все пак някой ползва уреда в цялост ще се радвам да сподели мнение Wink

# 1 314
Че то всеки трети пост е ваш, човек и да иска, не може да успее.
А тона си ми е съвсем нормален, не зная какво ви се привижда.

# 1 315
  • shumen
Ние живо дръвче сме взимали и до пролетта е изкарвало без проблем у дома.

# 1 316
  • София
Момичета, имам спомен, че сте коментирали за кокосовото масло, че има без аромат? Има ли такова в Лидъл?

# 1 317
Аз имам друг планетарен миксер и ползвам. Проблема е повече потребителя какво му е удобно.

# 1 318
То пък тук човек не мож измънка нещо , пфууу. Ми аз не мога по 2 думи да вържа в изречение, по-всемирна съм и обстойна. Ми ще си приказваме, то затуй е темата, мен ми не пречи поне.
Иначе за гараша, подобна е на оргиналната преди години поне по заведенията(само някои). Това, че има черупки е добре дори, защо често не се усеща вече ореха или изобщо го няма май. Не, че трябва да ги има де..(нашите нямаха черупки, но по принцип е правилно да се внимава).
Днес правих торта с блатове готови от Лидл. Бяха на промоция и взех два - белия и тъмния. Направих с белите блатове, ама много сухи бяха. Стана де, изтисках портокалов сок и омекнаха, ама стари ми се видяха. С тази сметана дето все я пишете, може и да ми се смеете, ама аз не знам как да я ползвам и какво става. Взех заквасена сметана в кофичка за кисело мляко където са и я разбих с пудра захар малко и ванилия-то така ги правя аз (ама доста скъпо ми излиза) , в половината сложих какао и два цвята намазах, орехи наръсих, едно бурканче от сладко отиде по блатовете за мекота и вкус и после крема, бе отчетох се набързо. Сега ми тежко и виновно.
Чудя се какво да направя за Коледа, че все едно и също ядене си имам за тогава и се  харесва, ама ме подиграват вече и съм решила нещо друго да е. Но, не съм сигурна дали ще се получи така и все си карам на това. Вие какво ще правите за Коледа, като основно. Ама не пържоли, че на другия ден пак трябва да се готви и няма да се трепя, нещо да е двудневно поне.
Остава ми продуктите за основното да купя, алкохол имаме, безалкохолно нещо трябва, ядки взех, предястията са ми готови предвидени, подаръци осигурих, ми аз вече да празнувам ми остава май.
Мда, за Бъдни вечер купих от Лидл някаква картонена кутия със сърми, за пръв път я виждам и отлежава в хладилника сега. Дано са хубави, пълнените чушки са ми проблем, не ми се правят за една вечер  и цял ден да се мотая, ама ще видя да купя искам с боб да са пълни. Дали няма да пуснат нещо такова в Лидл , все пак да помислят и за мен малко в асортимента.

# 1 319
Блатовете не ги ли ползваш в кратко време и не ги ли напоиш все едно гъба за чинии ядеш

Общи условия

Активация на акаунт