Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 298
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 290
Днес могат ли да се регистрират бележки?

# 1 291
Купих авокадо, ама сметана забравих. Здраве да е Wink минах се някакво стотинки Simple Smile Авокадото е много хубаво, да бях взела още и още и още и още...

# 1 292
  • Варна
Уф, Ели в саксии не съм виждала. Всички са смърчове. И идея ако някой иска да си гледа миниатюрно коледно дръвче в саксия на балкона дълги години. Има един вид смърч джудже, с красива конусообразна форма. Смърч коника, латинското име е Picea glauca 'Conica'. И в момента продават по някои цветарски магазини такива, високи 20-ина см.
Това ми умря за две седмици през лятото, въпреки че дотогава уж растеше.... Просто иглолистни в саксия е трудна мисия. Не е невъзможно, но е трудно, за мен са капризни и по-добре всяка година ново, а после в гората и ако се хване - хване.

# 1 293
  • Пловдив
Някой мисля, че питаше къде се намират меденките Родна стряха. Преди няколко дни ходих в магазина и ги видях при сладката и мармаладите Родна стряха.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 20:10 от marzeliva

# 1 294
При нас ги видях (в единични опаковки) при вафлите и локумите.

# 1 295
  • Бургас
От меденките при нас има  и на двете места - и на стелажа с бисквити и вафли, както и на стелажа с продукти "Родна стряха".

Имаше останал и от чистия марципан поне 4-5 пакетчета. Да, не е от редовния асортимент, но поне 2-3 години се предлага в тази си опаковка по Коледа Wink

# 1 296
  • Пловдив
При нас ги видях (в единични опаковки) при вафлите и локумите.

Да, в единични опаковки бяха и тези, които аз видях. Когато преди време бяха залепени със стикер по 5 броя, бяха на един стелаж с пормоционални неща. Аз тогава взех, защото много ги хвалехте. Те се оказаха разкош. И съставвът - супер. Сега се удържах да взема, защото когато имаше меденки вкъщи, изяждах по една цяла меденка на ден.Simple Smile

# 1 297
  • Бургас
Аз пък си направих вече домашни меденки и ще хапваме от тях засега Wink

# 1 298
Онзи ден един татко питаше детенцето си иска ли меденка Grinning "Искаш ли? С 14% български мед е..." Grinning Беше информиран човекът...

# 1 299
Много ми хареса нарязаното кисело зеле в стъклен буркан, което беше на промоция тази седмица. Страхотно ми се получава зелевата чорба с малко ориз. Много крехко и вкусно.

# 1 300
Simple Smile това ме разсмя.
Авокадото е страхотно и доматите Кумато също.
От утре ще видим какво ще се пазарува.

# 1 301
Нямаше домати, уви. Нямаше и марципан, затова взех щолен с марципан Hug

# 1 302
Влизам да похваля колите с дистанционно. Уникални са, толкова бързи и маневрени, че и евтини.

# 1 303
Аз такава кола съм взела на моя син за Коледа.
Имам дълъг списък , чак ме е страх да ида утре , колко пари ще думна Sad
Моето дете хареса плодовата извара, от нея също ще вземам. Луканка иска, к тя в списъка. Възглавница...ако има останала

# 1 304
Ултразвуковите четки за зъби хубави и надеждни ли са?
Батерията им подлежи ли на смяна след като се изхаби?
В този или малко по-високия ценови диапазон има ли по-заслужаващи си?

Общи условия

Активация на акаунт