Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 382
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Подкрепям, най-доброто от Лидл+ за мен са дигиталните бележки! Родих се, че не трябва да пазя и търся хартиени.

Пример, тук бяха препоръчали манатарките в бурканче, от пуста лакомия закупих 3. Отворихме първия поне 3 седмици след покупката, изобщо не ни харесаха и върнах останалите 2 с дигитална бележка, ако ги нямаше изобщо нямаше да пазя хартиената.

# 1 966
  • Пловдив
А къде в приложението виждате дигиталните си бележки? Аз само два пъти съм ползвала приложеннието, след двете плащания ми се появи скреч карта / с чипс за 99 ст. и кроасан за 1 ст./, но не виждам дигитална бележка.

# 1 967
Аз дори писах в анкетата на приложението, че любимото са ми дигиталните бележки. Талони до сега не съм ползвала, а от скреч карта спечелих само веднъж (последния път) отстъпка за покупка на чипс и не знам дали ще я ползвам.

# 1 968
Долу вдясно пише "Още"- оттам излиза и друго меню като натиснеш.

# 1 969
  • София
А къде в приложението виждате дигиталните си бележки? Аз само два пъти съм ползвала приложеннието, след двете плащания ми се появи скреч карта / с чипс за 99 ст. и кроасан за 1 ст./, но не виждам дигитална бележка.

# 1 970
  • Мадрид / София
След колко време отговарят на запитвания през приложението?
След няколко часа.

# 1 971
  • София
Горе ,дясно от камбанката също излизат.

# 1 972
Момичета, моля за съвет! Преди малко се върнах от Лидл, след като направих сметка 150 лв. и установих, че са ми маркирали два пъти промоционалния зехтин 4 л. 30 лв., тоест две тенекии, а взех една. Ще ми върнат ли парите, при положение че няма как да докажа, че е била само една?Cry
ще ти ги върнат,  отиди с  касовата бележка, на мен ми се случи наскоро.

# 1 973
Чудесно е, че ги има електронните бележки. Вчера само сканираха кода ѝ , дадоха ми парите, подпис и хоп- приключихме с връщането

# 1 974
Идвам да се оплача от ххл лещата, която беше преди седмица-две на промо. Толкова много боклуци от леща не съм чистила досега. То не бяха песъчинки, камъчета, стебла и какво ли още не. Иначе самата леща беше хубава, бързо увря, вкусна е.

# 1 975
Явно е трябвало да напълнят с нещо плика, за да стане XXL Joy

# 1 976
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за дигиталните бележки!

# 1 977
  • Велико Търново
Идната седмица за какво ще е борбата? Не съм ходила в лидл от няколко седмици, така че от вас се информирам Simple Smile

# 1 978
Нашият влагоабсорбстор е от август 2019 и беше 345 лева.Помня и април бяха пускали същата година и чаках дали ще повторят същата година.Тази не съм ги следила кога са пускани.Много съм доволна от него.

# 1 979
Идната седмица за какво ще е борбата? Не съм ходила в лидл от няколко седмици, така че от вас се информирам Simple Smile
Така като гледам предимно за олио и боровинки (очаквам след коридора след 10.30 да няма нито едно от двете), масло и св. плешка

Общи условия

Активация на акаунт