Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 868
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 365
Някой има ли телескопичната етажерка за баня? Нещо дупчи ли се? Ръждясва ли? Нещо друго?

# 1 366
lemy, тъкмо получих известие, че ми е пристигнал еърфраера, който поръчах от немския Лидл. 190лв ми стъпи с доставка. Представям си сега да се разочаровам и аз и мм ще ме прати с еднопосочен билет заедно с фраера на някъде :Р
Сладурка : ))
А няма ли възможност ако се наложи, да го върнеш в тукашен Лидъл.🤔
Venel82, благодаря!

# 1 367
Последните печеливши: https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/10godini
Мога да си изхвърля бележките. Simple Smile

# 1 368
paulieM, дай мнение за одеалцето,моля .

# 1 369
Последните победители: https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/10godini
Мога да си изхвърля бележките. Simple Smile
И аз така.... Доста регистрирах,но нищо не печеля🙁
Някой дали си взе индукционен котлон?Аз в 12,30 ще успея да отида ,дано има един за мен.

# 1 370
Lemy, нямам идея ако трябва да бъда честна дано не се налага. Хихи. От много време умувах трябва ли ми такава нещо, не ми ли трябва. Тааа накрая не само, че взех, ами се хвърлих и на един големичък и то чак от чужбина :😂 обнадеждава ме това, че на вкус следва да го докараме на пържено, но с по-малко мазнина

# 1 371
Здравейте, някой има ли впечатления от електрическата въртяща четка за коса, която е в новата брошура? Дали ще влезе в употреба за дълга и гъста коса и за изправяне и за къдрици?

# 1 372
Знаете ли с какво са сменили кашкавала 300 грама кръгла пита от лидълските марки май пилос беше. Видях 500, но нещо не ми вдъхва доверие. Не питам за другите марки и за по-голям и по-малък грамаж. Не ми трябва нито 100 грама нито 1-2 кила ...

# 1 373
  • Пловдив
Аз не ги нося като бельо...върху бельо ги нося. За вкъщи ги ползвам за домашни дрехи и това, че не са ми впити, е плюс за мен. Отгоре не слагам друг панталон или друга блуза. Свободни и удобни са ми.

И аз нямам оплаквания от термоклина. Удобен ми е, но за сега и аз не съм го носила по  предназначиние - навън и под панталон, защото откакто съм ги взела, не е имало студени дни. А иначе точно с тази цел ги взех, защото в края на ноември започнах да усещам студ, докато съм навън. Но засега  вкъщи си нося клина като домашна дреха и ми е удобен.

# 1 374
Някой има ли телескопичната етажерка за баня? Нещо дупчи ли се? Ръждясва ли? Нещо друго?
Скоро писах, че я имам от миналата година. Досега не е ръждясала, не се дупчи защото има пружини които я застопоряват както за пода, така и за тавана. Можеш да си нагласиш и на каква височина да е всяка кошница.

# 1 375
И аз нямам оплаквания от термоклина. Удобен ми е, но за сега и аз не съм го носила по  предназначиние - навън и под панталон, защото откакто съм ги взела, не е имало студени дни. А иначе точно с тази цел ги взех, защото в края на ноември започнах да усещам студ, докато съм навън. Но засега  вкъщи си нося клина като домашна дреха и ми е удобен.

аз го разходих моя почти до черни връх под ски панталон. удобен, но умрях от жега.

# 1 376
То няма истински студ тази година.
Днес без нищо под панталона уврях. А съм от зиморните...

# 1 377
така е, макар че горе беше под нулата и духаше. за града е немислимо.

# 1 378
И мен ме няма в печелившите. Дано някоя другарка от темата се обади с награда.

# 1 379
  • Козлодуй
lola92, преди доста време купувах фитнес гривната и я върнах защото  тогава още не бяха оправили софтуера и като натиснах да добавя теглото си даваше грешка и така и не успях да я настроя за мен и в резултат ми показваше твърде много крачки Simple Smile Сега е възможно да са оправили софтуера и да е много добра положителното беше че софтуера е на Български Simple Smile
Аз ще ходя привечер на пазар дано да са останали нещата които съм си харесала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт