Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 982
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 410
Вчера беше пълно с мас и на двете места .
Аз вече ще ида в сряда и после в неделя .
Вчера си имаше сметана и доста неща дето бяха изчезнали от предишната промоция - явно върнати .
  Мас искам само една кутийка така че все тази дали ще има или не

# 1 411
  • София
И аз го имам миксера, взехме го най-вече заради сина ми, че все иска и той да участва. Доволна съм много, единствения недостатък е вече описания, че ако се прави малка смес количеството на дъното почти не се докосва от бъркалките и трябва и ръчно да се бърка.

Аз да похваля роклите от днес - взех си две размер М уж да си избера коя да запазя и ще си ги оставя и двете. Само дето съм почти в 8 месец бременна и М пак ми е голям и широк, а хич не съм фина в момента. Просто материята е адски еластична и свободна. Моделите много ми харесаха.

# 1 412
Каква пица да взема за проба?

# 1 413
Ами не вярвам да е така . Гледала съм как се работи с планетарен миксер и не забелязвам да има по дъното неразбит белтък или брашно полепнало по стените .
Аз си имам мой похват на разбираване - който помня озадачи майката на една приятелка . После като станаха кекса и тортата - ахкаха до безкрай. Първо - Ама това не се прави така и т.н.

Моля за извинение, ама може ли личните преживявания да ги споделяте на друго място? Досадно става да давате мнение и да поучавате през пост. Темата е за Лидл, а не "Искрено и Лично". Благодаря предварително!

# 1 414
От Лидл харесвах предишните охладени пици , кръгли . Сега тези правоъгълни хич не ми харесват. Само веднъж купих и не повторих.
А замразените Алфредо бяха по- читави / нали бяха два вида или се лъжа / . Но определено са ми постни откъм плънка и т.н. Винаги добавям отгоре и затова предпочитам сама да си направя пица.
Има замразено или охладено тесто разточено за пица с хартия за печене . Режеш и гарнираш ,ако не ти се меси .

# 1 415
Според мен (поправете ме, ако бъркам), коментираният миксер не е планетарен миксер, а просто миксер със стойка и купа- в това му е удобството, че не се налага да го държиш. И не може да де очаква да разбива малки количества както го прави планетарен- там движението доколкото знам е друго, а и цената...Имам опит с миксер със стойка и купа- другият недостатък е, че ръчно доста трудно се мият ръбчетата отгоре на купата- особено ако има засъхнала смес.
И мен ме няма при "милионерите" Joy Даже няма и друг печеливш с моето първо име. Регистрирах си всичките 5-6 бележки наведнъж.

# 1 416
Каква пица да взема за проба?

С уговорката, че не знам точно кои са на промо, преди време тук питах и ми казаха "въпрос на вкус". И всъщност е точно така. На мен любимата от лидлските ми е 4 сирена. На половинката пък една с телешко, пикантна.

# 1 417
Избери си по плънка..която ти допада.
Отдолу са еднакви - тънки и хрупкави. Консумирай топла, че после става твърда..както всичко замразено.

# 1 418
По плънка най-много май ни допада Маргарита+ допълнително плънка Grinning

# 1 419
Според мен (поправете ме, ако бъркам), коментираният миксер не е планетарен миксер, а просто миксер със стойка и купа- в това му е удобството, че не се налага да го държиш. И не може да де очаква да разбива малки количества както го прави планетарен- там движението доколкото знам е друго, а и цената...Имам опит с миксер със стойка и купа- другият недостатък е, че ръчно доста трудно се мият ръбчетата отгоре на купата- особено ако има засъхнала смес.
И мен ме няма при "милионерите" Joy Даже няма и друг печеливш с моето първо име. Регистрирах си всичките 5-6 бележки наведнъж.
Естествено, че не е планетарен миксер. Но и планетарният не става за малки количества. Според мене стойката с купата е полезна, защото като се разбива нещо по-дълго, се изморява ръката. Аз правя целувки и майонеза с най-обикновен, защото нямам ресторант или сладкарница. Планетарният използвам за месене на тесто или кайма за кюфтета и кебапчета.

# 1 420
Малки количества в чашата на пасатора с едната бъркалка или кофичка от кисело мляко - това пък ако нямате и другото си става идеално . Например различни цветове като правя точно в кофички от кисело мляко разбивам

# 1 421
  • София
Някой да е виждал в ЛИДЛ сухи чушки? Ходих, гледах, не видях да има. Други години преди празниците е пълно.
Миналата седмица взех сухи чушки от Лидл. Бяха сложени при сушените плодове, малко под 5 лева за пакет.

# 1 422
Днес потърсих торбичките за фризер, които са на руло, не с цип и нямаше. Да не са ги отлистили?! Много голяма работа ми вършеха.

# 1 423
Аз купувам за сандвичи и ми вършат добра работа .
Тези за фризер с по- голям размер ли са ? На руло или

# 1 424
  • София
Избери си по плънка..която ти допада.
Отдолу са еднакви - тънки и хрупкави. Консумирай топла, че после става твърда..както всичко замразено.
Да кажа и аз по въпроса, не че ям пица,но последният път взех 4 сирена, беше дебела поне 1,5 см,чак се учудих.
Толкова дебела до сега не съм вземала ,изядоха я в къщи бе да протестират, но дори тези дето са х3 са доста по- тънки.

Общи условия

Активация на акаунт