Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 823
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 440
Охх аз пак с моята ютия, но днеска голямо разочарование, освен друг цвят се оказа и счупена, та я върнах пак в магазина, сега колко време трябва да чакам, те може така да ме мотаят два месеца. До тук минаха 2 седмици и пристигна очукана, стара кутия и счупена част от ютията, сега правя рекламация на рекламацията някой запознат ли е с такива казуси.

Не искат ли да ти върнат парите.
Иначе след три рекламации вече са длъжни. Остава ти още една Joy

Под предтекст че не е същият цвят, им пиши , че си искаш парите. А не ремонт.

И дума не одумаха за връщане на пари, за цвета като казах на дежурния управител ми каза, че за цвета не били длъжни да го спазват при рекламация. До 4 януари ми е гаранцията не знам как ще се вместя в трите рекламации  Joy

# 1 441
Тя се удължава с времето през 6оето е била за ремонт.

ПИШИ им. Писмено.

# 1 442
Кога пускаха лъскави блузки - преди Коледа или преди НГ?

# 1 443
Предния път взех картофи. Майка ми тегло единия -900 гр . Аз имах един -600 гр Wink
И аз взех този път, но още са в колата

# 1 444
Каква пица да взема за проба?
4 сирена
Ако не ти допадне, добавяш мясо.
И както са казали не се оставя за другия ден, понеже става на каучук.

# 1 445
И аз съм за пици - Мини пици Simple Smile. На нас ни допаднаха доста. И не стават за другия ден. Само топли и веднага, като всеки полуфабрикат. Картофите как са? Последните бяха от тези дето бързо стават кафеви при пържене - с повече нишесте.

# 1 446
  • shumen
У дома харесваме пица 4 сирена и Маргарита.Детето добавя само кетчуп и яде.

# 1 447
Зайчето с лидълски продукти и по сметановата рецепта стана чудесно
Скрит текст:
Съжалих, че миналата седмица взех само една опаковка домати Кумато, днес нямаше и взех от Ф. , но тези от Лидл доста по-вкусни бяха.

# 1 448
Май сте писали рецептата със сметана, но може ли пак

# 1 449
Не знам дали е точно тази, защото я издирвах напосоки, за първи път така я правя, по тази е:
https://m.bg-mamma.com/?topic=276005
До сега все в гювеч по моята си рецепта го приготвях, но този беше на порции и реших да пробвам нещо ново за нас.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 23:53 от fenyx

# 1 450
Аз с едно късно въпросче за тези,които използват лидълското приложение и по- конкретно списъкът за пазаруване : на мен ли ми се струва ,или вече не изписва периода на промоция на продукта в началната страница на списъка? Сякаш преди ,като си скролвах и виждах,кой продукт ми е от този ден,кой от четвъртък или петък и не се мотаех да търся нещо намалено ,което всъщност все още не е.
Би било много тъпо,ако са го махнали това ....кому е нужно ...нали като се объркам 5 пъти и взема нещо ,което не ми е по джоба или обикалям като гламава 5 пъти ,да търся нещо което го няма ...ще им затрия глупавото приложение и ще си ходя като бабичките ( и майка ми в това число) със заградени неща ,в брошурата Simple Smile Simple Smile само кажете дали съм права и ще се оплаквам. Явно ,някоя умна глава го е измислила този ъпдейт, за да може да се пазаруват повече неща и да обикаляш като лудите и да се лъжеш да пазаруваш още повече ненужни работи. То хубаво, но в тази ситуация с Ковид,хич не е удачно да обикаляш и седиш в магазина по 2часа ....

# 1 451
Не в началната страница, а на всеки продукт ми изписва периода на валидност.  Но съм добавяла от текущи предложения. И ето нещо такова изглежда :
Скрит текст:

# 1 452
Тая възглавница само на мен ли ми е много твърда??

# 1 453
Кога пускаха лъскави блузки - преди Коледа или преди НГ?
Едни с ламе?Преди НГ мисля.

# 1 454
Разочарована съм от меденките на РС, очаквах да са повече медени и по-малко захарни. За мен това си беше една захарна бисквита с неразтворени кристалчета захар, в която има 14% мед...щом така казват. Повече няма да ги купувам.

Лъскави блузи - първата партида минаха. Втората, по-фини - отново преди Коледа, поне така беше миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт