Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 809
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз си ходя със списък на хАртия. Нищо не бъркам.

# 1 456
  • shumen
И аз си ходя със списък на хартия.

# 1 457
Някой има ли телескопичната етажерка за баня? Нещо дупчи ли се? Ръждясва ли? Нещо друго?
Скоро писах, че я имам от миналата година. Досега не е ръждясала, не се дупчи защото има пружини които я застопоряват както за пода, така и за тавана. Можеш да си нагласиш и на каква височина да е всяка кошница.

Етажерката в настоящата брошура ли е, защото не я срещнах нещо?

# 1 458
  • София
Тая възглавница само на мен ли ми е много твърда??

Ако става дума за анатомичната - не си сама. И аз не можах да спя на нея, твърда ми беше и я върнах. Това при предно пускане. После видях  подобна в Бриколаж за 5 - 6 лв. и си купих. Доволна съм, по-мека и удобна е.

# 1 459
Етажерката е малко прикрита Joy Едва я забелязах в брошурата аз и то понеже се обсъждаше тук- мислех, че е фон някакъв... Grinning
Соул, не съм опитвала меденките РС. Но всъщност, в меденките обикновено си има и захар, не само мед.
Тази анатомична възглавница не беше ли по-евтина? Thinking

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 23:51 от dolce miele

# 1 460
  • Бургас
Телескопичната етажерка е от четвъртък:
Скрит текст:
За една година не ми е ръждясала, при все че се полива обилно редовно. Малко ми идва халтава и кошниците не са ми много удобни, ама поради липса на по-добра алтернатива - търпя си я.

Аз купувам за сандвичи и ми вършат добра работа .
Тези за фризер с по- голям размер ли са ? На руло или

Различни са от тези за сандичи. Като тези с цип 3л са, но без цип и на руло.

Скрит текст:
 И аз ги издирвах днес, ама нъцки. За всеки случай попитах и касиерката и ме увери, че нямат други торби освен разните видове за смет, онези с ципа и малките за сандвичи.

Соулче, язък за надеждите за меденки и шоколадова глазура, викаш Grinning Моите 2, дето хапнах, бяха хубави - и мед се усещаше, и кристалчета захар не усетих... ама пък вкусове и възприятия различни. Така или иначе вече направих домашните, та си хапвам от тях Blush

Този тип възглавници са твърди, да. На мен ми отне доста време да свикна, но заради проблемите с врата се налагаше и оттогава вече не мога да спя на друга, освен такава Simple Smile Периодично сменям като се посплеска, ама засега икейската ми държи фронта и тази ще я пропусна.

# 1 461
Брадичке, и аз искам да направя домашни меденки - задръстих се с всевъзможни лидлски формички за сладки и бисквити. 😁 Ще помогнеш ли с рецепта на л.с.? 🤗

# 1 462
  • Light of Zartha
Лъскави блузки има в Лидл в студентски. Тази вечер ходих и ги загледах, имаха доста бройки, но не погледнах размери.

# 1 463
Лъскавите блузи съм ги пропуснала тази година, но имам една от предната и си е доста добре.
Светещите глобуси от тази седмица са по-стария модел, забравих да пиша за тях, ползваме такъв и за нощна лампа, а и като глобус е хубав - светещ е с политическа карта, а изгасен с географска, а не като последните които есента пускаха - звездна карта, когато е светнат.

# 1 464
  • Пловдив
Като заговорихте за блузи. От днес има една сива блуза с 3/4 ръкави и червена лента отпред. Случано някой да я е видял днес дали добре изглежда? Мисля да отида за моркови към края на седмицата и ако няма навалица, може да взема и една такава блуза.

# 1 465
Не в началната страница, а на всеки продукт ми изписва периода на валидност.  Но съм добавяла от текущи предложения. И ето нещо такова изглежда :
Скрит текст:

При мен вече не изглежда така, няма датите, както и paulieM е писала. С най-новия ъпдейт съм. Преди имаше датите и ми беше много удобно, сега ми е МНОГО неудобно и се ядосвам и аз.

# 1 466
Днес някой загледа ли палтото заслужава ли си? Не можах да отида и утре незнам дали ще успея,накрая 100% ще е свършило.
И друго да питам машата за коса добра ли е, мисля и друг път са я пускали.

# 1 467
  • Пловдив
Чъдех се за мъжките часовници с гривна. Стават ли за  младежки подарък или яко ще се изложа. И по скоро дали са читави изобщо?

# 1 468
Чъдех се за мъжките часовници с гривна. Стават ли за  младежки подарък или яко ще се изложа. И по скоро дали са читави изобщо?
Никак не ми харесват лидълските часовници на външен вид дори.

# 1 469
  • Sofia
Днес някой загледа ли палтото заслужава ли си? Не можах да отида и утре незнам дали ще успея,накрая 100% ще е свършило.
И друго да питам машата за коса добра ли е, мисля и друг път са я пускали.
Ами загледах го, но е без подплата и 100%Полиестер, иначе има някаква визия, но според мен няма да топли. Но за 50лв може би става, аз предпочитам по-качествени

Общи условия

Активация на акаунт