Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 794
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 470
Относно палтата на мен не ми харесаха. Едни такива са като сдъвкани. Специфична е материята и на мен лично не ми допада.
 Аз загледах якетата тези лъскавките, но май ще съм като Пауър рейнджър.
 Спрях се и при чаршафите- качеството на плата е същото като на тези, които пуснаха миналата година по това време. Помня, че и тогава имаше дами, които не го долюбваха, но на мен лично много ми харесва именно плата, един такъв леко мъхест. Десените обаче на живо не са толкова
Красиви, колкото на картинката Sad

# 1 471
Може ли някоя добра душица да снима обсъжданите детски книжки с козинка и вълна. Като разказах на снаха и вече има мисия да ги търси в Англия.

# 1 472
Ще дам шанс още 1-2 вечери на възглавницата и май ще я връщам Sad не можах да се наспя тази вечер на нея Sad

# 1 473
  • София
За картофите в мрежа по 2 кг да кажа. Втори път купих, защото са вкусни. Обикновено взимам гладки, едри и чисти, но на вкус са ми едни като "измити"... Безвкусни с една дума. В моите мрежи имаше дефектни - картофи с дупчици, нарязани. Въпреки тези кусури бих купила пак.

# 1 474
  • Велико Търново
Ще дам шанс още 1-2 вечери на възглавницата и май ще я връщам Sad не можах да се наспя тази вечер на нея Sad
Дано да е от възглавницата Simple Smile)))

# 1 475
Този път беше от нея Wink сложих си моята под ръка за всеки случай. Смених ги през нощта и заспах Wink

# 1 476
Този път беше от нея Wink сложих си моята под ръка за всеки случай. Смених ги през нощта и заспах Wink

Коя от двете си взела?

# 1 477
# 1 478
В Изток-Сф в момента има художествен комплект - в дървената кутия, която става като статив. Някой търсеше снощи.

# 1 479
рано-рано ходих на пазар. кеф. в 8.30 часа нямаше никой. накупих яко сирена, имаше сушени чушки /някой пита/ - български и добре изглеждат; пици, макар много да не ме кефят /тези мини-тата са много скъпиза нищо, повече няма да купувам/; бренди арарат - отвътре изнесоха, че нямаше; трюфели, яко кувертюр, какао, извара и т.н.

# 1 480
  • София
Някой пробвал ли е цветния айсинг в тубичките? Става ли за украса или се точи?

# 1 481
А в 8,30 ч няма ли коридор или отпадна?

# 1 482
Ето така изглежда списъкът след ъпдейта ..сега ще им пиша гневен мейл,ако може да си го върнат или да ми дадат възможност да си махна ъпдейта ...

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 11:42 от paulieM

# 1 483
Вчера като бях в магазина и си отворих Лидл + имаше анкета Какво харесвам, какво искам да добавят.

# 1 484
Вчера като бях в магазина и си отворих Лидл + имаше анкета Какво харесвам, какво искам да добавят.
И аз я попълних вчера, при едно от отварянията на приложението.

Общи условия

Активация на акаунт