Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 395
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
На мен миналата седмица ми маркипали два пакета броколи, а взех един. Видях вкъщи на дигиталната бележка. Отидох на другия ден и касиерката ме пита как можела да е сигурна дали не съм взела наистина два пакета. Отговорих, че имат камери и да проверат. Не ми се случват за пръв път грешки там та ми писна и за това се върнах. Извика управител и жената и каза да ми върне парите, но аз за по-лесно си взех още един пакет.

# 1 981
Нашият влагоабсорбстор е от август 2019 и беше 345 лева.Помня и април бяха пускали същата година и чаках дали ще повторят същата година.Тази не съм ги следила кога са пускани.Много съм доволна от него.
Тази година не помня да са пускали в брошурата. Аз обаче се сдобих с влагоабсорбатор на едни намаления ..не помня обаче дали около Коледа бяха или след това ( на -30 /40/  % на много неща бяха - техника, спални комплекти , чопъри) . Имаше най-малко 30 бр влагоабсорбатори и нямаше особен интерес ,и си стояха . Та ослушвайте се ..ако има пак е вероятно да ги изкарат пак. Само да кажат момичетата тук кога горе долу беше. Иначе и аз съм доволна - само ,че взех основно да го ползвам за доизсушавате на дрехите, след като ги  прибера от простора или изкарам от пералнята ( моята е стара комбинирана със сушилня ,но винаги са ми влажни дрехите ,защото си я пълня Sad )

# 1 982
Аз се чудя за месомелачката.Онзи ден правихме домашна кайма 10 кг свинско и 7 кг телешко и ММ и баща му бая се озориха докато я смелят на ръчната.Тази я гледам,че ватовете са й малко,дали ще е надеждна,незнам.Лятото ще я ползваме за мелене на домати,а видях че има и приставка за курабийки,та и за Великден ще влезе в употреба😁

# 1 983
Дали може някой, ако гледа мъжките пижами, да каже дали са хубави?
Че са затворили пътя до нашия Лидл и ако не са хубави, да не ходя...
Благодаря!

# 1 984
Днес видях палтата,много са мекички.Днес имаше проверка в нашия лидъл.Мениджър филиал,който ми прие рекламацията беше страшно вежлив и възпитан младеж,страшно ми хареса отношението му.
Търтийн,има ли къде да похваля служител ?
Този мениджър и двама касиери бих похвалила,винаги са отзивчиви и страшно усмихнати.

# 1 985
  • shumen
Ние имаме лодобна месомелачка и съм доволна.Освен месо на нея меля и домати.

# 1 986
  • София
Аз днес ходих на пазар в друг Лидл в провинцията и имаше страшно много неща. Взех си от черните апрески, супер удобни са ми. Взех на бащата подарък Glenfiddich 12 годишно с две чаши, мисля че ще е доволен. Купих си много хубаво Пино грижо и сиренето Бри на Милбона, както и едно от зрелите италиански сирена и ми харесаха доста. И други неща взех, олекнах 200 лв, но съм много доволна от пазара. Мас нямаше, но аз така или иначе правих вече масленките с масло. Забравих за тюрбана, сега се сетих за него като отворих темата. Но тук поне магазина ми е на 2 минути и мога да ходя по няколко пъти на ден за мое съжаление 😃

# 1 987
Днес видях палтата,много са мекички.Днес имаше проверка в нашия лидъл.Мениджър филиал,който ми прие рекламацията беше страшно вежлив и възпитан младеж,страшно ми хареса отношението му.
Търтийн,има ли къде да похваля служител ?
Този мениджър и двама касиери бих похвалила,винаги са отзивчиви и страшно усмихнати.
за кой Лидл става въпрос, че и при нас има един такъв младеж Grinning
И аз хващам, че понякога не ми се отразява сметката и съответно нямам скреч карта. Не бях се замисляла въобще, докато не прочетох дискусията тук.
Не взех четката, отказах се.

# 1 988
Варна,магазина на Битоля .Много отдавна не ми е правил впечатление служител изобщо,където и да е .

# 1 989
Свинската чиста мас е страхотна срещу косопад, дори без газта и оцета.
Беки,как да е мажа ?

Не съм по темата ,но маската с мас за коса ме заитригува.Може и на лични да не спамим много темата.
Скрит текст:
Сега оцет ли да сложа или урина?И още нещо не разбрах Joy,само в корените ли да мажа или и дължините?Трудно ли се отмива?След отмиване мирише ли много на газ?И мен като малка са ме мазали с нещо подобно заради въшки,но не помня после миришеше ли много косата на газ.

# 1 990
Любопитно ми е как изглеждат 30 броя влагоабсорбатори- имайки предвид размерите на кутията Grinning Иначе ако сваря на -30-40%, бих взела още един...По някое време през годината пускат и пречиствател за въздух, мисля влагоабсорбаторите са по веднъж годишно...

# 1 991
Идната седмица за какво ще е борбата? Не съм ходила в лидл от няколко седмици, така че от вас се информирам Simple Smile

Аз тази сутрин се "борих" за масло, котидж и леща, като последните две бяха с Лидл Плюс и нямаше кой знае какъв интерес към тях в 7:10. За маслото обаче имаше. Беше доста пълно като за този ранен час. Имаше доста възрастни дами, които гледаха основно детски дрешки. При месото нямаше никой все още.  На интерес се радваше виното в мрежичка (? една златиста такава, обсъждахте го). Взех още бадемово брашно (всеки път взимам по един пакет, че да не му стане лошо на половинката, ако взема наведнъж 7-8), зелеви листа, Коста кафе, както и аератор за батерията за мивката. Стана при нас и вече го ползвам.

# 1 992
  • Бг-мама
Аз пък да споделя че тази сутрин в 7.35 бях сама в магазина заедно с охраната и касиерките. Голям кеф. Това ще стане моят час за пазаруване. От всички стоки по много , хора няма. Пазара ми приключи за 5 минути и газ към работа. Говоря за малко населено място, да не си помислите ,че съм в някой голям град.

# 1 993
  • София
То и в голям град е удобно пазаруването в 7.30 ч. Докато работех преди работа ходех и си купувах всичко набелязано. Сега ме мързи и ми е студено рано сутрин. А  през деня все нещо няма.
Някой питаше къде да похвали персонала - в сайта на Лидл има възможност - формата за контакт. Има и друга - с № на касова бележка и филиал да се сподели впечатление.

# 1 994
Супер си е ранното пазаруване. Дори, когато ходех в офиса на работа, го предпочитах. Малко са ентусиастите, а следобед си пестя време и нерви. А и служителите бяха в супер настроение - много весели, общителни, приятелски настроени. Бе кеф си е сутрин за мен Joy

Общи условия

Активация на акаунт