Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 255
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Пеликания
Скрит текст:
Имам 2 такива, които се развалиха.
Аз 3 имам, от различни места, работят си. Това Икейското го взех за 1.99лв, и да се развали не е болка за умиране.
Имам и френска преса, купена за тази цел - ами не ми е удобна.

П. П. Смени батериите на твоите, може би там е проблемът))
Не е от батериите, просто спират да работят, по 2 пъти на ден ги ползвам всеки ден. Затова реших да си взема нещо по мощно и на ток.

Скрит текст:
Някой има ли каната за разпенване на мляко и ако може да сподели бъркалките сменят ли се въобще? Защото ако искам само затопляне на мляко пише, че трябва да е с бъркалката без пружината, но никъде не пише дали се сменя или не и малко се обърках.

Имам я, но винаги съм я пускала с разпенване. На капака е закачена втората бъркалка, тази която не разпенва, пробвайте с нея на 2ра или 3та степен.
Страшно съм доволна от тази кана, нищо общо с миксерчето от Икеа! Избираш си топло/студено мляко и гъста/рехава пяна, всичко с едно копче.
Видях я втората бъркалка на капака, ама в упътването пише, че на първа степен с тази бъркалка се топли млякото без разпенване, ама нито другата мога да махна, нито тази да сложа. Не че ще тръгна да топля млякото в каната ама ми стана интересно как става.

# 2 071
  • София
На всяко топлене махам долната да я измия,  странно е, че не можете да я махнете..... погледнах и горната, лесно се вади с издърпване.

Страхотна е каната, толкова много ми хареса, че си взех и за офиса, там имаме само кафе машина, а пия кафе само под формата на капучино.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 17:09 от nad_tab

# 2 072
Здравейте. Има ли в Лидл шоколадови бисквити с приличен състав?
Благодаря.

# 2 073
Има едни шоколадови, с корабче на кутията са. Мисля, че имат приличен състав. Представляват шоколадова плочка с бисквитка. Три вида шоколад са.

# 2 074
И са много вкусни точно тези с Корабчето във всичките им разновидности, мляс Simple Smile

# 2 075
И вкусни, и с добра цена. Подобни, но друга мисля, че популярна марка, има по другите магазини (във Ф. съм виждала напр.) на двойна цена.

# 2 076
Благодаря, момичета. Ще ги търся. В кутия са, така ли? Не в пакет?

# 2 077
Във всеки магазин има такива, само марките са различни. И "Навона" на "Победа" имат такъв тип.

# 2 078
Дали само марките са различни не съм напълно сигурна. Доколкото помня (че нямам в момента под ръка и да видя състав) тези от Лидл са със сравнително добър състав за сладко изделие.

Да, лидълските са в картонена правоъгълна тясна кутия с картинка на корабче.

Някой назад беше похвалил кашкавал Наборъ, после имаше питане къде има-  видях в брошура на Метро такъв. Заслужава ли си да се пробва, ще го похвалите ли пак (ако някой ден стигна до М.)?

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 14:41 от fenyx

# 2 079
Феникс, на каква цена е наборъ, и ние го харесваме и го купувам от едно магазинче за млечни продукти. Последния път много ме изнервиха, всяка неделя е на промоционална цена кашкавала и си има бележка отвън в неделя цена на кашкавала 8.70. Отивам в неделя цена 9.30. Това не е ли подвеждащо клиентите.

# 2 080
Някоя добра душа би ли пуснала снимка на обути дънки?

# 2 081
Даниела, 9.49/кг пише в брошурата (до 31.12.)

# 2 082
Скрит текст:
На всяко топлене махам долната да я измия,  странно е, че не можете да я махнете..... погледнах и горната, лесно се вади с издърпване.

Страхотна е каната, толкова много ми хареса, че си взех и за офиса, там имаме само кафе машина, че пия кафе само на капучино.

Може ли снимка на каната?

# 2 083
# 2 084
Микроскоп имаще един при мен. Някой търсеше май.

Общи условия

Активация на акаунт