Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 226
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Стара Загора
При нас в провинцията (Стара Загора) в единия Лидл беше спокойно към 7:45, имаше много олио, но за пазаруващите за няколко домакинства като нас е неудобно това по 5бр. на клиент. И аз заредих масло, май не съм ползвала до сега такова.

# 2 131
  • Варна
Маслото си е хубаво и на такава цена не съм го виждала никога/не,че много се заглеждам де/,но си го вземам и по-скъпо да е.
И аз отворих магазина на Сливница в 7.30 тая сутрин. Имаше поне 20 човека чакащи отвън ще кажеш  банани са пуснали по татово време Grinning. ММ натовари една количка с машинарии и офейка на работа Grinning. Идея си нямам кое за какво е. Напазарувах спокойно и всичко,което си бях наумила и се изнизах преди коридора. Любимия в темата бекон е на 13.99 Stuck Out Tongue Winking Eye. Купих си и бутилка Просеко-дано е читаво,че алкохол не пия от години,но на нова година някак си не върви само на сок.

# 2 132
Някой да изкаже мнение за тези многократни, микрофибърни подложки за махане на грим- 7 бр в мрежичка за пране?

# 2 133
Nil desperandum! , аз ги имам, и са ми доста удобни. Както се вижда и на снимката, доста големи са, горе-долу като длан. Удобно е, че с една може да се почисти цялото лице точно, защото е огромна. В началото го отчитах това като минус, защото бях свикнала с по-малките, еднократните, но вече го отчитам като плюс. Една на мен ми е предостатъчна за едно ползване и един ден. Така в края на седмицата си ги переш в мрежичката им. Бързо съхнат.

# 2 134

И аз отворих магазина на Сливница в 7.30 тая сутрин. Имаше поне 20 човека чакащи отвън ще кажеш  банани са пуснали по татово време Grinning.

стига бе, народът щурна!
ние вчера ходихме с ММ км 20.30, беше нормално. мисля да е последното влизане поне до 26-ти, но едва ли. взех тенджера, добра е.

# 2 135
Наближават все повече празниците и все по-пълно ще е вероятно в магазините. Затова мисля да ги избягвам по възможност, вчера даже успях да мина и до М., та позаредих каквото ми липсваше от асортимента на Лидл. И впрочем видях кашкавала Наборъ, прочетох че е на Милки Груп Хасково и... се въздържах да го пробвам, нищо че тук го похвалиха. Ще си взимам от млекарницата пак, явно.

# 2 136
Момичета Heart моля за мнение
Купили са ми грил скарата. Пробвахме на кюфтета на "сплескано" - останаха сурови вътре.
Пробвахме сурови наденички-  останаха сурови, въртяхме ги всякак-  горната плоча не е толкова силна.
Пробвахме сиренце в хартия/масло, домат, подправки/ не е трепнало за 15 минути...
Зеленчуци - като сварени са... След цялото това приключение, 95 % съм сигурна, че не търся това.
Голям въпрос стана- че ще я чистя и мия е ясно, но трябва ли да има кажа, че скарата е ползвана?
Работи, но колкото и да я почистя, ще си личи, а на никой не му е приятно това.

# 2 137
  • В градината...
Абе кви са тия чери домати от 14лв килото? Open Mouth  В магазинчето до нас са 4лв. Ай, мерси!
В Кауфланд са 2,99.

# 2 138
  • София
Момичета Heart моля за мнение
Купили са ми грил скарата. Пробвахме на кюфтета на "сплескано" - останаха сурови вътре.
Пробвахме сурови наденички-  останаха сурови, въртяхме ги всякак-  горната плоча не е толкова силна.
Пробвахме сиренце в хартия/масло, домат, подправки/ не е трепнало за 15 минути...
Зеленчуци - като сварени са... След цялото това приключение, 95 % съм сигурна, че не търся това.
Голям въпрос стана- че ще я чистя и мия е ясно, но трябва ли да има кажа, че скарата е ползвана?
Работи, но колкото и да я почистя, ще си личи, а на никой не му е приятно това.
Казваш, че искаш да я върнеш, защото не си доволна и готово. Не би трябвало да има проблем.

# 2 139
  • Варна
За шампанското има ли бой? Joy
Аз го харесвам, ще пращам ММ, дано и от маслото има.

# 2 140
  • Варна
Това с маслото сутринта ме потресе......Една госпожа натовари на количката 2 кашона Anguished. На бас,че ще се появи в магазинче в някое от близките села на двойна цена. Нямат ли някакви лимити Лидл? Това е направо безобразие.

# 2 141
Това с маслото сутринта ме потресе......Една госпожа натовари на количката 2 кашона Anguished. На бас,че ще се появи в магазинче в някое от близките села на двойна цена. Нямат ли някакви лимити Лидл? Това е направо безобразие.

мисля, че пишеше до 5 бр. овен, ако не ѝ го разделят на отделни бележки

# 2 142
  • Варна
Май няма да пия шампанско Stuck Out Tongue Winking Eye
ММ ми прати снимка от нашия Лидл, голяма опашка навън.

# 2 143
Иди довечера.

# 2 144
  • Пловдив
То хубаво, ама при нас почти нищо няма след 20ч.

Общи условия

Активация на акаунт