Отговори
# 120
За мен Милен е достоен да е победител. В другата тема много го плюят, а Ваня е на почит. Аз не я харесвам.

Не съм особен почитател на Ваня, но за мен Милен беше достоен само до един момент, по-точно докато не премина при Рибарите. Според мен той не показа нищо впечатляващо в игрите, а само премерено лицемерно поведение. В този смисъл дори лисицата Вайс е по-достоен от него, защото играеше с повече хъс и енергия.

# 121
Мери, той Милен има най-много фенове. Всички са за него. И играчи , и зрители, и продукция.
Обаче аз съм за Боби тази вечер и ще изгубя. Мача е свирен вече.

# 122
  • Sofia
За мен Милен е достоен да е победител. В другата тема много го плюят, а Ваня е на почит. Аз не я харесвам.
Абсолютно съм съгласна.И за двамата.
И в другата тема писах-изобщо с нищо не ми се е сринал Милен.Не е бил на битки,защото явно е имало причина да не го изпращат на елиминации.Успя да си изиграе играта по най-добрия начин и много ще се радвам да спечели.

# 123
  • Другата България
Мери, той Милен има най-много фенове. Всички са за него. И играчи , и зрители, и продукция.
Обаче аз съм за Боби тази вечер и ще изгубя. Мача е свирен вече.
Ехааа, дори и аз , негледащата!
Ама надушвам победителите, а, какво ще кажеш?
Нюх за тях имам, друго си е като гледаш обаче, сигурна съм.
Ама - принципи, не ги нарушавам.

Тази година обаче и "Фермата" тотал щета, за догодина ако съм жива и здрава направо се чудя какъв игнор и на кое, то не остана......

# 124
Сигурно защото е доктор Simple Smile

# 125
  • Sofia
Наистина и Фермата е тотал щета.От сума ти време едно и също:Данчо,Даяна,Данчо Даяна...,аман.Като че ли само те са в тая ферма.За пътва година,по тази причина,и темата попрескачам.

# 126

Никой до момента не е правил опит с излъчване на чужда продукция мисля. С изключение на Страх и Форт Бояр ако не се лъжа.

По много от кабелните телевизии са давали какви ли не чужди формати, преведени на български "Щура надпревара" (по AXN), "Сървайвър в пустинята" (по Нат Гео), Мастършеф САЩ (по ТЛС), даже допреди десетина години, преди да тръгнат при нас да купуват формати толкова много, даваха постоянно по Дискавъри и НатГео всякакви формати, и приключенски и певчески, помня, че и Америкън Айдъл даваха със субтитри на български.

# 127
  • София
Милен оглавяваше и всички наши класации, с тази физика, професия, вдъхва доверие, ако се беше доказал на арената, всички щяха и сега да го подкрепят. Реално обаче загуби всяка битка досега и ако участниците не го бутаха напред, щеше да е отпаднал много отдавна.
Боби обаче също не е супер атлет, нито плува, нито тича, но имаше победи, както и грандиозни провали.
Довечера все пак може би съм повече за Милен, ще го запомня как издържа, хванат за кола, докато го дърпаха. Представи се отлично тогава.

За Фермата още нямам фаворит този сезон, менят се.
За Мастършеф съм за Митко.
За Маскирания, на който хвърлям само п оедно око за Баба Яга - Боби Турбото.

# 128
А във Фермата след 6 сезона е крайно време да направят All Stars с по няколко участници от всеки сезон, подбрани

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 13:28 от diziler

# 129
На мен ми направи много лошо впечатление как когато игра Ивайло, трябваше да влачи вериги. Джери да не е специална??
Дано да постигнат нещо с тези критики. Иначе от продукцията си взеха поука от миналата година и махнаха наглата водеща и коментарното студио, чиято цел беше да дава насоки на зрителите кого да харесват.

Аз бих предположила, че са махнали студиото единствено и само, защото так им е по-евтино Blush

Мери, и аз съм за Милен. Пак имаме общ фаворит Joy

Като казахте Щура надпревара - харесват ми унгарските епизоди. Точно като нас се карат и се цупят, хахах.

# 130
По принцип тези студиа (ако са гледани и харесвани) би трябвало да печелят пари, не да губят.

Не гледам Фермата (не гледам предавания, в които участват Иван и Андрей, създават ми стрес) и не разбирам защо всички напират да купуват този Алманах? Че даже и никъде не се предлагал с отстъпка - какво му е специалното? Или е само заради предаването?

# 131
По принцип тези студиа (ако са гледани и харесвани) би трябвало да печелят пари, не да губят.
Не гледам Фермата (не гледам предавания, в които участват Иван и Андрей, създават ми стрес) и не разбирам защо всички напират да купуват този Алманах? Че даже и никъде не се предлагал с отстъпка - какво му е специалното? Или е само заради предаването?
Историческия (История на българщината) от миналата година никак не е лош.
Жена ми го купи за малкия, като порасне още малко и започне да чете Simple SmileНо и на двамата ни беше много приятно да му го четем като приказка.

Новия с традициите и празниците за момента нямаме намерение да го купуваме.

# 132
На мен "Страх" хем ме ужасяваше, хем харесваше. Бях млада тогава еййййй, какви неща съм гледала)))

Аз гледах повторенията по кабелната и закусвах преди училище точно докато ядяха буболечки и други гадости. 😁 Българската версия нещо не ми хареса.

# 133
Аз исках да вкарат елементи от това предаване във ВИП Брадър, даже писах предложение във Фб (по едно време искаха предложения от зрителите), но ме игнорираха. Според мен, при тези хонорари, които получават от предаването, "звездите" би трябвало да са готови да изядат по някоя хлебарка...

# 134
Аз исках да вкарат елементи от това предаване във ВИП Брадър, даже писах предложение във Фб (по едно време искаха предложения от зрителите), но ме игнорираха. Според мен, при тези хонорари, които получават от предаването, "звездите" би трябвало да са готови да изядат по някоя хлебарка...
Не си сериозна,нали ? Simple Smile
Част от "звездите" костюмите не искаха да си обличат, че ги представяли в лоша светлина, ти за хлебарки говориш.  JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт